.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Повече от фен
    Град
    плд
    Цитирай Първоначално написано от YouMakeMeSmile
    Цитирай Първоначално написано от impossible7
    пък и за жалост в днешно време много малко хора са способни да обичат истински
    Повечето вече използват "обичам те" като "здрасти" което е отчайващо..
    и все пак има останали хора който използват думата в същинското и значение което е похвално, но рядко срещано..
    тук проблема може би е, че в началото хората изпитват чувства, които мислят за любов, а е просто силно привличане
    Ето това е много лошо. Много често и аз съм чувала как си казват даже и момиче на момиче "Обичам те!" и това всеки ден Това много ме дразни, защото любовта не е просто едно изказано "Здрасти". Това е много наистина много силно чувство и може би някои се заблуждават, че наистина обичат човека (тук не говоря за всички, защото все пак има и такива, които знаят какво е да обичаш)

А иначе по темата - различно е. По принцип момичетата са по- чувствителни и по изживяват нещата, но съм убедена, че има и момчета, които могат да обичат и по-силно от момиче.
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Повече от фен
    Град
    плд
    Цитирай Първоначално написано от Sm0k3
    Аз съм съгласен с това... Аз лично обичам много малко хора(едно момиче и семейството ми)... Незнам гаджето ми до колко ме обича, но аз мога да кажа, че я обичам истински и ако иска ще скоча и през блок, ще се метна пред кола, ще си разбия главата в някоя стена, ще убия човек и мн мн др...
    Обобщено: Готов съм на абсолютно всичко за нея, а на какво е готовя тя за мен само тя си знае
    Много се надявам и тя да мисли същото, защото това, което казваш е много силно.
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Re: Кои обичат по-силно - мъжете или жените?

Цитирай Първоначално написано от l1v4o
    Кои обичат по-силно, кои са готови на повече неща за другия?
    Е, вие сте
    Човечните ...

Град
    Anfield Road
    Момичетата пък се привързват много бързо, но иначе не може да се каже, че те обичат най-силно. Общо взето зависи от човека.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Струва ми се,че момчетата обичат по-силно и истински,а момичетата често успяват да си въобразят,че обичат.
    Иначе по принцип е строго индивидуално и не зависи толкова от човека,колкото от връзката.Защото вярвам,че всеки човек е способен на любов просто трябва да открие точния,който ще му завърти главата.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    sofia
    според мен това зависи от човека

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    всеки 4овек е разли4ен
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

ми незнам, но аз мн си обичкам половинката
    <3

всеки човек е уникален, всеки обича по различен начин и няма как да се определи дали мъжете или жените обичат повече половинките си

Град
    people`s wet dreams
    Мъжете естествено

тва е много индивидуален въпрос ... то няма определена статистика кой обича повече хората са различни ,едни обичат много , други само обичат , трети не умеят да обичат...това има го и при двата пола

мъжете. може да се влюбват трудно, но веднъж случи ли се ....
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си