- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кои обичат по-силно - мъжете или жените?
Ето това е много лошо. Много често и аз съм чувала как си казват даже и момиче на момиче "Обичам те!" и това всеки денПървоначално написано от YouMakeMeSmile
Това много ме дразни, защото любовта не е просто едно изказано "Здрасти". Това е много наистина много силно чувство и може би някои се заблуждават, че наистина обичат човека (тук не говоря за всички, защото все пак има и такива, които знаят какво е да обичаш)
А иначе по темата - различно е. По принцип момичетата са по- чувствителни и по изживяват нещата, но съм убедена, че има и момчета, които могат да обичат и по-силно от момиче.![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Много се надявам и тя да мисли същото, защото това, което казваш е много силно.Първоначално написано от Sm0k3
![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Човечните ...Първоначално написано от l1v4o
Момичетата пък се привързват много бързо, но иначе не може да се каже, че те обичат най-силно. Общо взето зависи от човека.![]()
Струва ми се,че момчетата обичат по-силно и истински,а момичетата често успяват да си въобразят,че обичат.
Иначе по принцип е строго индивидуално и не зависи толкова от човека,колкото от връзката.Защото вярвам,че всеки човек е способен на любов просто трябва да открие точния,който ще му завърти главата.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
според мен това зависи от човека
всеки 4овек е разли4ен
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
тва е много индивидуален въпрос ... то няма определена статистика кой обича повече хората са различни ,едни обичат много , други само обичат , трети не умеят да обичат...това има го и при двата пола![]()
мъжете. може да се влюбват трудно, но веднъж случи ли се ....![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]