.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Срам ме е..

Срам ме е..

С приятеля ми сме заедно от достатъчно време, не мисля, че това е важно. На по 17 сме и двамата. Водим полож живот и то доста добър, но има един проблем. Еми, срам ме е да му правя свирки Срам ме е, просто ме е срам, не знам защо.. не че не съм правила, няма да ми е първия, но просто.. срам ме е! какво да правя, за да се отпусна, да ги няма тея задръжки..

прави на други момчета докато ти изчезне срама и после го изненадай

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от adonismega
    прави на други момчета докато ти изчезне срама и после го изненадай
    оо да най-вече
    ти само да го напраиш
    по-добре се отпусни ии почвай-кво толко,ш кажеш че некой ще те изследва отвътре
    просто правиш както си правила досега
    не виждам къв е проблема-сякаш ,че нещо кой знае кф
    о
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Оле .. от кво може да те е срам само немога да си обясня .. след като каза че няма да ти е първи .. не те разбирам наистина .. какво му има да му го лапнеш .. след като вече водите и полов живот . разбирам да имате само приятелска връзка и да искаш обаче да те е срам .. момчето няма да скочи и да те изрита .. както и да го направиш.. само като го докоснеш с езичето имай напредвид че ще настръхне от кефф !!

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    проссто се отпусни той те е.е а тебе те е срам да му лапнеш уя....

м то наистина си е така

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Няма нищо срамно..Просто се отпусни и не се притеснявай..
    Може и да поговориш с него по проблема - 100% ти давам,че ще те разбере
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на Callisto
    И на мен навремето ме беше малко срам. Смисъл за секс нямах проблеми, нямах проблем и да съм отгоре, но щом се стигнеше до целувки по тялото или свирки забивах. Бях му правила до сега, бях правила и на още 1 момче навремето, но просто някакси нямах достатъчно кураж да го направя без някой да ме подкани(а всеки знае, че това някакси съсипва нещата). Накрая му хванах цаката и усъзнах, че нямам задръжки, ако още от началото аз вода парада. Много повече се възбуждам така и всички задръжки падат, пък и моя няма нищо против аз да водя като го знам какъв е лигльо върши работата както трябва 1 мин и после всичко се преебава до следващата поза.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe

Re: Срам ме е..

Цитирай Първоначално написано от sunnysmile19
    С приятеля ми сме заедно от достатъчно време, не мисля, че това е важно. На по 17 сме и двамата. Водим полож живот и то доста добър, но има един проблем. Еми, срам ме е да му правя свирки Срам ме е, просто ме е срам, не знам защо.. не че не съм правила, няма да ми е първия, но просто.. срам ме е! какво да правя, за да се отпусна, да ги няма тея задръжки..
    Дааа, и мен ме е срам. Просто изчакай да се почувстваш готова и тогава. Няма да умре без свирки.

Град
    Пловдив
    толкова ли мирише бе
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Като се опиташ да се отпуснеш 1вия път и после като видиш,че му харесва и на теб ще ти е по-лесно.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Ето я рецептата: Всяка сутрин се опражняваш върху краставица и си представяш ,че му правиш на него.Така в продължение на месец и след това няма даже да го питаш дали да му .... ,даже ако искаш го събуждай с една свирка ... /мисля ,че се подразбра ,не оназ дет вдига шум .../
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    е па как ще те е СРАМ
    Станислава

69.....
    Аз съм една нормална ненормалница, с амбиции да стане побъркана! Кой в моя свят определя кое е вярно и кое не?

удари една водка преди това

2 айде и една от мен

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Ааа споко Веднъж лапнеш ли го няма да те е срам Нищо страшно няма
    Трагедията е пълна...

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас

Re: Срам ме е..

Цитирай Първоначално написано от sunnysmile19
    Ами или не му прай свирчици или ... просто като се заиграете слез надоло и давай (сигорен съм че няма да откаже )
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си