- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поредната любов от разстояние...
Здравейте,
Запознах се с едно момче по Skype и всичко почна на шега. След месеци усилено чатене, започнахме да се харесваме не само като приятели, а като нещо повече (гаджета). Имам му доверие и съм почти сигурна, че няма да ме остави... Не е от най-хубавите, но аз не съм се влюбила във външния му вид. Аз го обичам много и той мен също, но разстоянието ни разделя. Той е от Пловдив, а аз съм от Варна. След 1-2 седмици ще се видим и го чакам с нетърпение. Но проблемът е, че няма да имаме възможност да се срещаме често и това ще ни разделя. Притесняват ме и годините и ръста. Той е на 17 и е 1.87, а аз съм на 14 и съм 1.65. Да се разделим ли, преди да е станало прекалено късно или да продължаваме така? Какво да правя?
С нетърпение чакам отговорите ви. Благодаря.![]()
Е че вие не сте тръгвали че да се разделяте.
Лично мнение - връзка от разстояние и още повече скайп връзка(каквато е вашата) не струват и няма смисъл от тях.
Ако все пак искаш - троши си главата![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Няма хляб във връзките от разтояние..
Кхъм ръста и годините не са никаква пречка.
?!Първоначално написано от ScarletBite
По точно не разделяне, а прекратяване на контактите с него.Първоначално написано от valdesbg
![]()
А що бе - приказвайте си по скайпа. Никой не ви спира.
Ама ... гаджета по скайп = секс по телефона = да гледаш храна през витрина![]()
Dr. Gregory House
Никога не съм била поддръжник на връзки от разстояния.. и продължавам да не съм..
Толкова ли няма някой в твоя град.. който да виждаш всеки ден , а не веднъж на 3 месеца??И не само за вижданията..
Не мисля, че ръстта ви е проблема, а разстоянието..![]()
I don`t care .. ;] ..
Абсолютно съм съгласенПървоначално написано от valdesbg
може да се харсвате,но това растояние ще ви убие...само по скайп и по телефона
![]()
Виж аз съм от Варна,на 17 съм,свободен съм,скайпа да си давам ли![]()
Има толкова момчета от Варна ти си се хвърлила на чуждите
![]()
Айдеее ще ви женим значи![]()
Dr. Gregory House
Мисля,че понеже той е по-висок с 20 см от теб тряа да го зарежеш ;]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Амм..фани го зарежи верно.. виж по-висок е от теб ! Сигорно ще е и по-тежъкНай-добре не си го причинявай...
Първоначално написано от lucho13
Не се бъзикай че верно ще те вземат насериозно (: И после гледай смях в залата.Първоначално написано от NeverTheSame
Dr. Gregory House
според мен се срещнете, след време (ако се разбирате) той ще прави всичко, за да идва по-често при теб. Аз така бях 1 год. и 8 месеца (виждахме се през 1-2-3 месеца). Бяха най-хубавите ми дни. Когато не всеки ден и не всеки път можеш да го видиш, когато ти се иска, го прави НАЙ-ценен за теб. И затова ще се задържите по-дълго. Вече зависи от вас, какво ще стане занапред. При нас причините бяха други, за да се разделим, а не разстоянието. Ако имате силна воля и не я губите, няма никакви проблеми. И естествено занапред трябва да сте заедно, защото цял живот не може така по Skype (или той да си учи висшето във Варна или ти при него). Аз ви подкрепям. Но пак казвам, зависи и от теб, и от него.
Do you know what is loneliness, among so much people?
Първоначално написано от valdesbg
Оу извинявам се..явно не съм много наясно с новото поколение мозъци x]]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Еми така де. Ще порастне малко и ще види че ръста не е от такова фундаментално значение
Ама сега щом и е главен критерий.. смятай за какво приказваме
Авторке - нищо лично нямам.
Dr. Gregory House
Връзките от разтояние са много гадни поради причината че постояяно като не го виждаш си мислиш...сега какво прави и тем подобни,а съм сигурен че ще има и доста пъти когато той няма примерно да ти дигне или нещо такова и ти ще си мислиш само дали не си гаджето му отдалече и той дали няма приятелка от глада му![]()
знам че е тежко щото и аз съм имал такива връзки и е убийствено,психиката ти се смазва
![]()
КАкто казах по добре си хвани някой от Варна,ето аз съм свободен и има и още много де
замисли се наистина,казвам ти го като човек който е преживал доста
А за ръста,това е глупост,това не може да бъде пречка![]()
ръста те притеснява? ъх.. аз съм 1.55, всеки ръст над 1.56 требва да ме притеснява, така ли?![]()
Имало едно време..
Трябва да изживеееш всичко. Наслади се на моментите ви "заедно" (образно казано) пък да става каквото ще. Току виж се е и "получило" за по-дълъг период от време.
Нищо не губиш в крайна сметка, освен ежедневни ласки, милувки...докосвания и т.н.
Освен това ще станеш и по-асоциална... ама к'во ти пука. Нали ще изживееш една Любов.
((:
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
... други положителни отговори няма ли да има ?!![]()
ехаа.. интелигенцията на форума- 14 годишна лелка има връзка с чичко от кипър от 1 година. тя ще ви обори,майнаПървоначално написано от sladka_celuvka
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Първоначално написано от pentxayc
Ем тя поне има връзка с някой а задник кат теб едва ли ще има такава възможност![]()
![]()
![]()
You are one EPIC FAIL
нека те запитам,ти виждал ли си вагина?
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."