- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поредната любов от разстояние...
Моля ви, без спам !![]()
Бих искала още отговори ии съвети, защото съм много объркана, а срещата наближава.![]()
Ооо я стига глупости . slun4ice в случая е изключително права . Аз подържам връзка от разстояние с приятелят ми и то много по-голямо от твоето ,но това не ни пречи да се обичаме и да се влюбваме един в друг все по-силно. Понякога едни такива взаимотношения са много по силни . Важно е само да има взаимност ,иначе не се получава. Не се притеснявай за такива неща и бъди себе си . Успех![]()
Връзката от разтояние е най-тъпото нещо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ОДИН!!!
Благодаря ви, момичета !Първоначално написано от sladka_celuvka
![]()
Ако се обичате истински разстоянието няма да е проблем. Да, може чувствата ви да охладнеят, но при истинската любов това няма да стане. Друг е въпроса дали той и на живо е такъв, какъвто е по скайп. Може да се окаже, че "истинският" той въобще не е толкова страхотен, колкото този по скайп и те е лъгал, примерно за годините. Дано не се окаже така.![]()
Годините.. може да те подиграват, но ако ти си влюбена в него и той в теб не трябва да ти пука. Според мен 3 години не са много.
И ръста, това пък съвсем не трябва да те притеснява!Познавам двойки, където момичето е 1.50, а момчето 1.80 че дори и повече! Само ще трябва малко да се навежда като ще се целувате.
![]()
Искам да ви попитам и още нещо...
Той очаква целувки на първата ни среща, но не знам...
За мен целувки на първа среща звучи странно, но все пак си го обещаваме от доста време... Какво да правя?![]()
Първоначално написано от justwondering
Не мисля, че ме лъже... Не само си пишем, а си и говорим.
За годините ми е интересно, все пак имат значение за половия живот.
Ръстът ме притеснява точно за целувките...
![]()
Трудно ми е да спра да мисля за товаПървоначално написано от silky92
![]()
едно съм научила не обещавай много много че после ще си го искапо темата: като гледам май ще ти е първата целувка (предполагам) ако е така не се тревожи всичко ще дойде от вътре.А ако греша не се тревожи нормално е да се целунете на 1ва среща не смятам че има за какво да чакаш все пак подържате връзка от разстояние.. ако го караш да чака излишно ще е кофти
![]()
Не ми е първа.Първоначално написано от sladka_celuvka
За първи път се притеснявам дали ще му хареса?! Кога трябва да го направя?! ии т.н.
Може би се притеснявам повече, защото аз ще трябва да го целуна... (той е срамежлив ии ще му е първа целувка
)
![]()
Така си е. Мерси много.Първоначално написано от silky92
![]()
Това в началото на срещата ли ? (извинявай за тъпия въпрос)Първоначално написано от sladka_celuvka
Първоначално написано от sladka_celuvka
![]()
![]()
Ще има ли още положителни отговори ?! :P![]()
Пишете мненията си...![]()
Според мем недей да имаш сега някакви очаквания. И аз с моя годеник си бях говорила и се бяхме виждали с камерите. Бяхме измислили какво ще правим през деня и изобщо всичко беше точно. Е, да ама той ми беше казвал че ме харесва а и аз си го харесвах (но не му бях казвала!) и бях супер притеснена. Ще се целунем ли? Ще имаме ли изобщо за какво да си говорим 4 часа? Ще ме хареса ли? Какви ли не въпроси ми се въртяха из главата. Когато дойде деня на срещата станах рано, изчистих целия апартамент (макар че той УЖ нямаше да идва в нас), изкъпах се, гримирах се и като приключих ми бяха останали само 5 минутки. Така си спестих притеснението защото имах с какво да се занимавам. Та той дойде, прегърнах го и се оказа че изобщо не е трябвало да се притеснявам. Още някъде по средата на срещата ми каза че иска да е с мен но аз не казах нищо. Чак няколко часа по-късно го целунах.Та мисълта ми е просто да се пуснеш по течението и да нямаш много големи очаквания. Ще видиш как ще се развие срещата и какво ще стане.
Да не забравяме че той може съвсем да не е такъв какъвто ти изглежда в скайп. Аз си писах с едно момче 2-3 години (само приятелски). Бях му виждала десетки снимки и се бяхме чували по телефона. Е да ама като се видяхме се оказа напълно различен човек. След срещата продължихме да си пишем и пак си беше същия като преди. Просто явно в писмена форма може по-добре да се изразява и ми беше по-симпатичен.![]()
Намери си нещо с което да си запълниш времето до срещата така че да нямаш време да се притесняваш, иди без всякакви очаквания и не му мисли много. Най-вероятно той ще е по-ошашавен от теб.![]()
Така ще си е. Той ще се притеснява повече от мен.Първоначално написано от slun4ice
Мерси са съветите... Много ми помогна.
![]()
На първата среща ще разполагаме само с няколко часа (2-3). Дали ще стигнат за първа среща.![]()
Че защо да не стигнат? Разходка, кафенце, разговори... Аз се притеснявах че 3-4 часа са твърде много пък ти...Първоначално написано от r0ckk
![]()
най-вероятно ще се чудите как да се гледате, така че да, най-вероятно ще са достатъчни 2-3 часа, даже предостатъчни.![]()