- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поредната любов от разстояние...
хехе ти ме разби, бе моме!Първоначално написано от sladka_celuvka
п.т.: не става от разтояние :/
чувствам се кух като празна кофичка от кисело мляко.. шанс
почти всеки.. иначе си имам други момичета за тези целиПървоначално написано от sladka_celuvka
![]()
браво на вас.. аз не съм говорил за нищо свързано с дали ще се наебът или не.. все едно.Първоначално написано от sladka_celuvka
иначе едва ли приятеля ти издържа много.. всяко едно момче има приятелки с облаги, дори да отрича![]()
Лол тази тема се превърна в място на негативизма. Важна е взаимността ,ако я няма тогава не се получава нищо!!!
П.С. sladka_celuvka -много ме радват и ми вдъхват надежда за мен и приятелят ми взаимотношения като вашите .Пожелавам ти да продължавате да се обичате все така .
според мен връзките от разстояние могат да съществуват, но трябва много доверие и малко сцени на ревност.аз имам такава връзка от малко повече от половин година.![]()
sladka_celuvka, мерси, много ми помагаш !![]()
silky92, мерси много !![]()
Първоначално написано от NoCaption
![]()
Първоначално написано от bathory
![]()
Ааа ебаси пародията е тая тема. Колко прости млади хора имало в тоя форум.....
Що се навивате за явно невъзможни неща?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Препалвай - твоя си работа. Пукам ти розовото балонче - знам. Интересува ли ме - не.
Излюзии не поддържам. Навивай се за глупости. Не ми пречиш.
Dr. Gregory House
и какво е розовото ми балонче с човека който обичам съм от 2 години и съм щастлива не можеш по никакъв начин да ме обедиш че връзката от разстояние е невъзможна... Камоли като майка ми е рускиня баща ми българин... интересно ми е аз нереална ли ти се струвам???? или невъзможна??? създали са ме факт е..Първоначално написано от valdesbg
така че каквото и да кажеш не можеш да обориш факта че съм се появила на този свят
![]()
Че аз не искам да оборвам нищо. Изказвам факти.
Нека не засягаме темата как и защо си се появила ти. Палиш се твърде много за твърде маловажни неща.
Както казах - не ми пречиш. Живей си в розовото балонче![]()
Ако искаш нещо да ми кажеш - ЛС.
Dr. Gregory House
Любовта е хубаво нещо, НО честно ти казвам не си губи времето с подобни глупости като тази връзка. Ако наистина го обичаш ще испитваш нуждата да си с него, вечер като си легнеш да има кой да гушнеш и да те гали по косата докато заспиш.
Преди година ходеш с един, който замина да живее в Чехия. Мислехме си, че ще издържим 2 години разделени и да се виждаме 1 на 3 месеца, но колкото и да се обичахме нещата не станаха. В момента сме си много добри приятели, но връзката от разстояние е истинско мъчение.
За ВАШЕ добро зарежетея тази връзка и си останете само приятели.
++Първоначално написано от silky92
![]()
Разбери дали найстина го обичаш,понякога нищо неможе да попречи на любовтамного сладко си написала темата..и да ти кажа не е важно ръста,и годините .Имаш му доверие ? Еми вижте е
![]()
какво трябва да означава "месеци усилено чатене"?Първоначално написано от r0ckk
как му имаш доверие,ако не сте се виждали?(може и да е зададен въпроса нз,просто не ми се играе да чета 9 страници)
как се обичате като не сте се виждали?(не вярвам на любовта по скайп)и кво общо има ръста ?![]()
![]()
![]()
п.п без да се обиждаш,но това с ръста направо ме разби![]()
Първоначално написано от norain
![]()
![]()