.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 147
    Град
    на майната си..
    Цитирай Първоначално написано от sladka_celuvka
    Цитирай Първоначално написано от bathory
    Цитирай Първоначално написано от Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от r0ckk
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Fuck this shit...нито ще имате връзка нито пък ще се наебете...общо взето само главоболия...
    Що за животно си ти ?
    тц,не е животно,просто това е грубата истина
    адски прав е!
    какво е адски прав имам връзка от разстояние почти 2 години и сигурно съм се ебала с приятелят ми повече от колкото повечето тук с обикновена връзка за същото време...
    хехе ти ме разби, бе моме!
    п.т.: не става от разтояние :/
    чувствам се кух като празна кофичка от кисело мляко.. шанс

Цитирай Първоначално написано от Spike
    Fuck this shit...нито ще имате връзка нито пък ще се наебете...общо взето само главоболия...
    Що за животно си ти ?
    адски прав е!
    какво е адски прав имам връзка от разстояние почти 2 години и сигурно съм се ебала с приятелят ми повече от колкото повечето тук с обикновена връзка за същото време...
    хехе ти ме разби бе, моме!
    добре кажи ми ти всеки ден ли се ебеш с приятелката си а?

Град
    на майната си..
    Що за животно си ти ?
    адски прав е!
    хехе ти ме разби бе, моме!
    добре кажи ми ти всеки ден ли се ебеш с приятелката си а?
    почти всеки.. иначе си имам други момичета за тези цели

ами аз го правя по 5 пъти на ден (3 месеца лятото и 1 зимата) така,че сам виждаш,че не говоря празни приказки и че наистина не е вярно,че няма да се наебат....

Град
    на майната си..
    ами аз го правя по 5 пъти на ден (3 месеца лятото и 1 зимата) така,че сам виждаш,че не говоря празни приказки и че наистина не е вярно,че няма да се наебат....
    браво на вас.. аз не съм говорил за нищо свързано с дали ще се наебът или не.. все едно.
    иначе едва ли приятеля ти издържа много.. всяко едно момче има приятелки с облаги, дори да отрича

браво на вас.. аз не съм говорил за нищо свързано с дали ще се наебът или не.. все едно.
    иначе едва ли приятеля ти издържа много.. всяко едно момче има приятелки с облаги, дори да отрича
    спокойно той не излиза от тях постоянно ми пише.. пък и от този тип сериозни момчета които мислят за съвместното ни бъдеще

Голям фен
    Град
    Лондон
    Лол тази тема се превърна в място на негативизма. Важна е взаимността ,ако я няма тогава не се получава нищо!!!

П.С. sladka_celuvka -много ме радват и ми вдъхват надежда за мен и приятелят ми взаимотношения като вашите .Пожелавам ти да продължавате да се обичате все така .

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Цитирай Първоначално написано от silky92
    Лол тази тема се превърна в място на негативизма. Важна е взаимността ,ако я няма тогава не се получава нищо!!!

П.С. sladka_celuvka -много ме радват и ми вдъхват надежда за мен и приятелят ми взаимотношения като вашите .Пожелавам ти да продължавате да се обичате все така .
    ахх мерси много и на теб ти пожелавам всичко най-хубаво с приятелят ти.И от личен опит ти казвам недейте да се ревнувате разстоянието само подсилва ревността

според мен връзките от разстояние могат да съществуват, но трябва много доверие и малко сцени на ревност.аз имам такава връзка от малко повече от половин година.

Голям фен
    Град
    Лондон

ахх мерси много и на теб ти пожелавам всичко най-хубаво с приятелят ти.И от личен опит ти казвам недейте да се ревнувате разстоянието само подсилва ревността
    Дам уверих се в това . Хубаво е поне ,че си имаме доверие и си казваме всичко .Това доста помага .Благодаря ти

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Дам уверих се в това . Хубаво е поне ,че си имаме доверие и си казваме всичко .Това доста помага .Благодаря ти
    много се радвам да го чуя за жалост моят приятел е доста ревнив и много често дига скандали заради това

sladka_celuvka, мерси, много ми помагаш !

silky92, мерси много !

Цитирай Първоначално написано от NoCaption
    според мен връзките от разстояние могат да съществуват, но трябва много доверие и малко сцени на ревност.аз имам такава връзка от малко повече от половин година.

Що за животно си ти ?
    адски прав е!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ааа ебаси пародията е тая тема. Колко прости млади хора имало в тоя форум.....

Що се навивате за явно невъзможни неща?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Ааа ебаси пародията е тая тема. Колко прости млади хора имало в тоя форум.....

Що се навивате за явно невъзможни неща?
    аз невъзможна ли ти се виждам а? Още веднъж ми кажи или намекни че съм проста и ще препаля...

Град
    В мислите на хората
    Препалвай - твоя си работа. Пукам ти розовото балонче - знам. Интересува ли ме - не.

Излюзии не поддържам. Навивай се за глупости. Не ми пречиш.

Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Препалвай - твоя си работа. Пукам ти розовото балонче - знам. Интересува ли ме - не.

Излюзии не поддържам. Навивай се за глупости. Не ми пречиш.
    и какво е розовото ми балонче с човека който обичам съм от 2 години и съм щастлива не можеш по никакъв начин да ме обедиш че връзката от разстояние е невъзможна... Камоли като майка ми е рускиня баща ми българин... интересно ми е аз нереална ли ти се струвам???? или невъзможна??? създали са ме факт е.. така че каквото и да кажеш не можеш да обориш факта че съм се появила на този свят

Град
    В мислите на хората
    Че аз не искам да оборвам нищо. Изказвам факти.

Нека не засягаме темата как и защо си се появила ти. Палиш се твърде много за твърде маловажни неща.

Както казах - не ми пречиш. Живей си в розовото балонче

Ако искаш нещо да ми кажеш - ЛС.

Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на Callisto
    Любовта е хубаво нещо, НО честно ти казвам не си губи времето с подобни глупости като тази връзка. Ако наистина го обичаш ще испитваш нуждата да си с него, вечер като си легнеш да има кой да гушнеш и да те гали по косата докато заспиш.
    Преди година ходеш с един, който замина да живее в Чехия. Мислехме си, че ще издържим 2 години разделени и да се виждаме 1 на 3 месеца, но колкото и да се обичахме нещата не станаха. В момента сме си много добри приятели, но връзката от разстояние е истинско мъчение.
    За ВАШЕ добро зарежетея тази връзка и си останете само приятели.

Ооо я стига глупости . slun4ice в случая е изключително права . Аз подържам връзка от разстояние с приятелят ми и то много по-голямо от твоето ,но това не ни пречи да се обичаме и да се влюбваме един в друг все по-силно. Понякога едни такива взаимотношения са много по силни . Важно е само да има взаимност ,иначе не се получава. Не се притеснявай за такива неща и бъди себе си . Успех
    ++

Град
    Варна
    Разбери дали найстина го обичаш,понякога нищо неможе да попречи на любовта много сладко си написала темата..и да ти кажа не е важно ръста,и годините .Имаш му доверие ? Еми вижте е

Голям фен

Re: Поредната любов от разстояние...

Здравейте,

Запознах се с едно момче по Skype и всичко почна на шега. След месеци усилено чатене, започнахме да се харесваме не само като приятели, а като нещо повече (гаджета). Имам му доверие и съм почти сигурна, че няма да ме остави... Не е от най-хубавите, но аз не съм се влюбила във външния му вид. Аз го обичам много и той мен също, но разстоянието ни разделя. Той е от Пловдив, а аз съм от Варна. След 1-2 седмици ще се видим и го чакам с нетърпение. Но проблемът е, че няма да имаме възможност да се срещаме често и това ще ни разделя. Притесняват ме и годините и ръста(?). Той е на 17 и е 1.87, а аз съм на 14 и съм 1.65. Да се разделим ли, преди да е станало прекалено късно или да продължаваме така? Какво да правя?
    С нетърпение чакам отговорите ви. Благодаря.
    какво трябва да означава "месеци усилено чатене"?
    как му имаш доверие,ако не сте се виждали?(може и да е зададен въпроса нз,просто не ми се играе да чета 9 страници)
    как се обичате като не сте се виждали?(не вярвам на любовта по скайп)и кво общо има ръста ?

п.п без да се обиждаш,но това с ръста направо ме разби

много ми е интересно ти обичаш някой като го видиш ли? с очите ли обичаш? или със сърцето??? ама че глупави хора има хем говорят хем не знаят и те колко глупаво изглеждат от страни с тези си коментари... тц

Цитирай Първоначално написано от norain
    Разбери дали найстина го обичаш,понякога нищо неможе да попречи на любовта много сладко си написала темата..и да ти кажа не е важно ръста,и годините .Имаш му доверие ? Еми вижте е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си