- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поредната любов от разстояние...
Точно !Първоначално написано от sladka_celuvka
![]()
и аз си имам любов на разтояние (на 140 км) ама не съм тръгнала да рева!![]()
If you play, you play for keeps.Take a gun and count to three!
Кой реве ?!?Първоначално написано от important
![]()
Невиждани очи уж се забравят,
а твоите по-силно ме изгарят,
погледна ли се в чуждо огледало,
теб виждам нежно мен да ме галиш.
Невиждани очи уж се забравят,
а моите по силно те изгарят,
делят ни много, много километри,
а всъщност с теб сме на сантиметри.
![]()
да се надяваме никойПървоначално написано от r0ckk
![]()
If you play, you play for keeps.Take a gun and count to three!
не че са невъзможни...но са супер трудни такива връзки.. когато имаш най-голяма нужда от този човек той почти не е до теб...и да ще бъдете заедно известо време и поради една или друга причина ще се разделите...и аз силно вярвах в тези връзки .. и имах такава близо 3 години но се разделихме.. беше прекалено мъчително...сега след време разбирам че ако не се бях захванала с тва щях да си спестя много сълзи и нерви...и в крайна сметка човек явно сам тряя да си стигне до тоя извод...понеже не вярва на това което му се говори...в такъв случай трошете си главите с тия връзки...
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
И аз имам връзка от разстояние - Бургас-София, виждаме се достатъчно често и все още всичко между нас е идеалноПрочетох цялата тема и с глас се смях на повечето мнения за невъзможното съществуване на такава връзка
Успех на авторката със срещата
![]()
МерсиПървоначално написано от Melanie
![]()
![]()
Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Ха! Все едно връзките от неразСССтояние не може да са и по-зле ?! Ако някой си е ревнив и постоянно му минават такива мисли дори да живее в съседния апартамент от половинката си пак няма да има полза! И сякаш хората, които са от един град не си изневеряват ?! хах... говори ми, говори...! Разстоянието може да бъде единствено оправдание за липсата на желание за връзка с дадения човек! Доверието не се влияе от такива подробности, или го има, или го няма! Истинската любов не се влияе от време, място и разстояние!Първоначално написано от ForzaFelipe
каза че си висока 1.65 за да отсъдиме по точно дали си отивате дай и милиметрите
You are Misleading and or Homosexual
Мерси на всичкии![]()
![]()
Първоначално написано от UnsTToPPaBBle
![]()
м да.. по ръстта ли съдиш? или се страхуваш нещо?![]()
![]()
между нас в момента има повече от 2000 км.. въпреки това я обичам страшно много![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Разстоянието може да ти прави проблеми,не годините или ръста.Иначе аз също съм 1.65 приятеля ми е горе-долу колкото твоя(с 1-2см разлика) и това никога не е било какъвто и да било проблем.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Разстоянието не ти е най - големия проблем тука . По - скоро годините ви пречат . По принцип разликата в годините ви никак не е голяма , но примерно ако ти си на 20 , а той на 24 . А така има голяма разлика и то достa . А и тва , че сте от различни градове допълнително усложнява нещата . Не можеш да имаш връзка с вече изграден мъж , а ти момиче , което тепърва навлиза в пубертета и започва да изгражда свои представи . Престани да се самозалъгваш . Вие сте на съвсем други вълни . И кво си мислиш , че той няма да иска секс ли ?! Едва ли си готова да му дадеш тва , което иска . Иначе той може и да поддържа някакъв вид " връзка " с тебе чрез скайпа евентуално , но нищо повече . През тва време може да ходи , с която си иска , а ти дори няма да разбереш . Зарежи тва , няма да се получи както в приказките , а и не си струва , защото след тва ти ще страдаш . Колкото и да не искаш да го приемеш , тва си е чистата истина
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Има много пречки за връзката от разстояние...първата е, че ще се виждате през 1-2-3-4-5-6-7 или повече месеца, наистина, ще има тръпка като се видите, но откъде знаеш, че може да му имаш доверие, все пак е от ма`ната си и не се знае (мъж е все пак... ).
Второ, наистина сега навлизаш в пубертета, дали си готова за връзка с почти мъж, може да иска секс, а ти дали си готова (ако вече не си го правила,де)? Помисли добре какъв може да е развоя на една такава връзка.![]()
...!![]()
![]()
Нема управия![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Хора, моля ви![]()