.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 147 от общо 147
    Цитирай Първоначално написано от sladka_celuvka
    много ми е интересно ти обичаш някой като го видиш ли? с очите ли обичаш? или със сърцето??? ама че глупави хора има хем говорят хем не знаят и те колко глупаво изглеждат от страни с тези си коментари... тц
    Точно !

и аз си имам любов на разтояние (на 140 км) ама не съм тръгнала да рева!
    If you play, you play for keeps.Take a gun and count to three!

Цитирай Първоначално написано от important
    Кой реве ?!?

Невиждани очи уж се забравят,
    а твоите по-силно ме изгарят,
    погледна ли се в чуждо огледало,
    теб виждам нежно мен да ме галиш.
    а моите по силно те изгарят,
    делят ни много, много километри,
    а всъщност с теб сме на сантиметри.

Цитирай Първоначално написано от r0ckk
    Цитирай Първоначално написано от important
    Кой реве ?!?
    да се надяваме никой
    If you play, you play for keeps.Take a gun and count to three!

Град
    *Maina`City*
    не че са невъзможни...но са супер трудни такива връзки.. когато имаш най-голяма нужда от този човек той почти не е до теб...и да ще бъдете заедно известо време и поради една или друга причина ще се разделите...и аз силно вярвах в тези връзки .. и имах такава близо 3 години но се разделихме.. беше прекалено мъчително...сега след време разбирам че ако не се бях захванала с тва щях да си спестя много сълзи и нерви...и в крайна сметка човек явно сам тряя да си стигне до тоя извод...понеже не вярва на това което му се говори...в такъв случай трошете си главите с тия връзки...
    When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)

Повече от фен Аватара на Melanie
    И аз имам връзка от разстояние - Бургас-София, виждаме се достатъчно често и все още всичко между нас е идеално Прочетох цялата тема и с глас се смях на повечето мнения за невъзможното съществуване на такава връзка Успех на авторката със срещата

Цитирай Първоначално написано от Melanie
    И аз имам връзка от разстояние - Бургас-София, виждаме се достатъчно често и все още всичко между нас е идеално Прочетох цялата тема и с глас се смях на повечето мнения за невъзможното съществуване на такава връзка Успех на авторката със срещата
    Мерси

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    а твоите по-силно ме изгарят,
    погледна ли се в чуждо огледало,
    теб виждам нежно мен да ме галиш.
    а моите по силно те изгарят,
    делят ни много, много километри,
    а всъщност с теб сме на сантиметри.

Повече от фен Аватара на Nich
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe
    Връзките от разтояние са много гадни поради причината че постояяно като не го виждаш си мислиш...сега какво прави и тем подобни,а съм сигурен че ще има и доста пъти когато той няма примерно да ти дигне или нещо такова и ти ще си мислиш само дали не си гаджето му отдалече и той дали няма приятелка от глада му знам че е тежко щото и аз съм имал такива връзки и е убийствено,психиката ти се смазва КАкто казах по добре си хвани някой от Варна,ето аз съм свободен и има и още много де замисли се наистина,казвам ти го като човек който е преживал доста

А за ръста,това е глупост,това не може да бъде пречка
    Ха! Все едно връзките от неразСССтояние не може да са и по-зле ?! Ако някой си е ревнив и постоянно му минават такива мисли дори да живее в съседния апартамент от половинката си пак няма да има полза! И сякаш хората, които са от един град не си изневеряват ?! хах... говори ми, говори...! Разстоянието може да бъде единствено оправдание за липсата на желание за връзка с дадения човек! Доверието не се влияе от такива подробности, или го има, или го няма! Истинската любов не се влияе от време, място и разстояние!

каза че си висока 1.65 за да отсъдиме по точно дали си отивате дай и милиметрите
    You are Misleading and or Homosexual

Мерси на всичкии

Цитирай Първоначално написано от UnsTToPPaBBle
    каза че си висока 1.65 за да отсъдиме по точно дали си отивате дай и милиметрите

м да.. по ръстта ли съдиш? или се страхуваш нещо?

между нас в момента има повече от 2000 км.. въпреки това я обичам страшно много
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Голям фен
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY

м да.. по ръстта ли съдиш? или се страхуваш нещо?

между нас в момента има повече от 2000 км.. въпреки това я обичам страшно много
    Същото е и между нас .

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Разстоянието може да ти прави проблеми,не годините или ръста.Иначе аз също съм 1.65 приятеля ми е горе-долу колкото твоя(с 1-2см разлика) и това никога не е било какъвто и да било проблем.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Разстоянието не ти е най - големия проблем тука . По - скоро годините ви пречат . По принцип разликата в годините ви никак не е голяма , но примерно ако ти си на 20 , а той на 24 . А така има голяма разлика и то достa . А и тва , че сте от различни градове допълнително усложнява нещата . Не можеш да имаш връзка с вече изграден мъж , а ти момиче , което тепърва навлиза в пубертета и започва да изгражда свои представи . Престани да се самозалъгваш . Вие сте на съвсем други вълни . И кво си мислиш , че той няма да иска секс ли ?! Едва ли си готова да му дадеш тва , което иска . Иначе той може и да поддържа някакъв вид " връзка " с тебе чрез скайпа евентуално , но нищо повече . През тва време може да ходи , с която си иска , а ти дори няма да разбереш . Зарежи тва , няма да се получи както в приказките , а и не си струва , защото след тва ти ще страдаш . Колкото и да не искаш да го приемеш , тва си е чистата истина
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Има много пречки за връзката от разстояние...първата е, че ще се виждате през 1-2-3-4-5-6-7 или повече месеца, наистина, ще има тръпка като се видите, но откъде знаеш, че може да му имаш доверие, все пак е от ма`ната си и не се знае (мъж е все пак... ).
    Второ, наистина сега навлизаш в пубертета, дали си готова за връзка с почти мъж, може да иска секс, а ти дали си готова (ако вече не си го правила,де)? Помисли добре какъв може да е развоя на една такава връзка.

Нема управия
    Може да съм сам, може да падна във боя.
    Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.

Хора, моля ви

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си