.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Подарък

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit

Подарък

Здравейте,
    Скоро една скъпа за мен приятелка има рожден ден и искам да й направя хубав подарък, но не мога да измисля нищо. Знам, че не я познавате, не й знаете интересите и не можете да кажете точно, но всякакви идеи ще са ми от полза. Какво сте подарявали вие? Какво са ви подарявали и ви е харесвало? Приятелката ми става на 15 ако това е важно за вас..
    Ще съм благодарна на всякакви мнения

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Някаква колие, може би?

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Еми в момента ми хрумна, да направиш албум с всички ваши снимки. Да я заведеш на някое хубаво място. А може и нещо предметно - както казаха колие, някоя плюшка.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    Русе/Detroit
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Еми в момента ми хрумна, да направиш албум с всички ваши снимки. Да я заведеш на някое хубаво място. А може и нещо предметно - както казаха колие, някоя плюшка.
    Това с албума и плюшките съм го правила, но все пак ти благодаря.

Чакам още мнения, че в сряда ще излизаме

Град
    in my weird world
    книга?
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Аз примерно най-бих се зарадвала на някоя дреха, но само ако съм си я харесалааз. Та този подарък по-скоро не е много добра идея.Може да и купиш някаква козметика, ако ползва, бижу. Ако харесва определен филм/книга. Нещо свързано с музика, плюшка.
    Зависи от интересите и.

Град
    Русе/Detroit
    А дали ще е хубаво да я закарам по магазините и да я накарам да си хареса нещо [за дрехи говоря (тя си е набелязала много неща, де..)]

Тя обича да чете и има списък с книги, но не съм се интересувала какво съдържа ;д

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Ако я заведеш да си избере нещо се губи елемента на изненадата, ама аз примерно бих предпочела да ми вземат нещо, което много ще ми хареса и много искам, дори ако не е изненада. Питай я какви книги чете. Ако искаш да не знае точно какво ще й вземеш, й кажи да ти направи списък с нещата, които иска, а ти да избереш кое да вземеш.

Предлагам ти някоя огромна плюшена играчка "Мечок , мишка , тигър абе квото ти хрумне

Голям фен Аватара на d3sincet0y
    Град
    Nяkъde п0 sVeта...
    Тениска или чаша с ваша снимка.. Правят ги в по-модерните фото-студия и не са много скъпи...
    времет0 тu uztuча

Цитирай Първоначално написано от d3sincet0y
    Тениска или чаша с ваша снимка.. Правят ги в по-модерните фото-студия и не са много скъпи...
    +1 какво ли няма днес

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си