.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Кой е най-романтичния момент в живота ви ?

Разгледах форума и не намерих такава тема..все пак ако има съжелявам...

Сега нека всеки сподели..най-романтичния момент от живота си?

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Ами последното което си спомням е как със сегашният ми приятел се разхождаме из борисовата. Ходехме от 4-5 дни някъде ... Както си вървяхме, той ме бутна в един огромен куп си листа и ме целуна . Принципно е много сдържан човек и тогава ми стана толкова хубаво
    Толкова други такива моменти имам с него, но това стига ^

всеки един момент с Него ми е романтичен.. дългите разходки, думите, действията, държанието, начина по който ме кара да се чувствам.. всичко в него ме кара да се разтапям..
    Имало едно време..

Когато с една бивша се качихме на Камъка и гледахме изгрева

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Когато съм с нея , съм щастлив за мен всеки един наш момент е романтичен.
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Просто като я видях и след това като я заведох на стадиона

Да чувствам любовта му.Това е най-романтичното нещо за мен,което може най-много да ме трогне и да ме зарадва.Дори просто,когато ме хване за ръка или ме погледне ..
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Голям фен Аватара на playhard1
    когато за първи път сложи глава на рамото ми и аз и галех косата, прегърнати. Както и веднъж в асансьора - от 8 до 1 етаж като я притиснах
    Do you know what is loneliness, among so much people?

Голям фен Аватара на Tedchy
    Всеки един наш момент е романтичен.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Цитирай Първоначално написано от Assshley
    Да чувствам любовта му.Това е най-романтичното нещо за мен,което може най-много да ме трогне и да ме зарадва.Дори просто,когато ме хване за ръка или ме погледне ..
    Мхм...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

амиии ... със сегашния ми приятел.. хмм ...... сигурно когато си направихме пикник на едно островче тук :}

Цитирай Първоначално написано от onestar
    Мхм...
    Любовта и от моя страна...
    It's too late...

Супер фен Аватара на ScarletBite
    all day... all night... what the fuck?!

Голям фен
    Град
    Лондон
    Смятам ,че тепърва предстоят. :P

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

всяко негово докосване..
    tAke a dIrty pIcture

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Това са клишета, всеки един момент бил романтичен. Я стига! Не сме във филм, ама дори и там романтика няма постоянно. Все има някой момент, който ви изниква в съзнанието и той е бил специален и много ви е зарадвал, когато прочетете темата. Аз си спомних как ми беше направил презентация с наши снимки от началото на връзката ни и под всяка снимка пишеше нещо красиво за нас, фрази от разговори и т.н. Много беше миличко...

Всяка следваща минута с него беше по-хубава от предишната.
    Но все пак, първата ни среща беше най-романтичния момент в живота ми засега.

''Well behaved women rarely make history.''
    My imagination will get me a passport to hell one day..
    http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Имали сме много романтични моменти, все пак 2 години не са малко . .
    Само един ще кажа аз бях на ваканция в България и като се върнах дойде да ме вземе с колата ,закара ме у тях каза ми да изчакам като влезнах беше наредил свещи във формата на сърце и по средата едно плюшено мече /от тея Me to you/, голямо и един плик, в плика много малки листчета на всяко листче мила дума ...
    Накрая на деня се изкъпахме заедно и си ме закара в къщи ,а аз просто летях =)

Цитирай Първоначално написано от onestar
    Мхм...

определено !

когато съм си с него всеки един момент е много романтичен

Може би когато спахме в нас за първи път, беше толкова романтично и непринудено.Още като се сетя и ми се свива корема, беше наистина прекрасно.Нооо попринцип всеки момент прекаран с него, в който не се караме и т,н е романтичен и специален.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Това са клишета, всеки един момент бил романтичен. Я стига! Не сме във филм, ама дори и там романтика няма постоянно. Все има някой момент, който ви изниква в съзнанието и той е бил специален и много ви е зарадвал, когато прочетете темата. Аз си спомних как ми беше направил презентация с наши снимки от началото на връзката ни и под всяка снимка пишеше нещо красиво за нас, фрази от разговори и т.н. Много беше миличко...
    Така си е! Имала съм уникално романтични преживявания, както и много ужасни моменти. Имало е скучни мигове...абе всичко си има.
    Не мога да откроя най-романтичен само един. Много са, но не винаги. А и той не е от най-романтичните по принцип.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Имали сме много романтични моменти, все пак 2 години не са малко . .
    Само един ще кажа аз бях на ваканция в България и като се върнах дойде да ме вземе с колата ,закара ме у тях каза ми да изчакам като влезнах беше наредил свещи във формата на сърце и по средата едно плюшено мече /от тея Me to you/, голямо и един плик, в плика много малки листчета на всяко листче мила дума ...
    Накрая на деня се изкъпахме заедно и си ме закара в къщи ,а аз просто летях =)
    Ели, завиждам ти благородно.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Не бяхме се виждали две седмици, понеже бях в Полша през зимната ваканция. Не исках нищо друго освен да го прегърна и да го почувствам близо до себе си. Когато това стана се чувствах най-щастливия човек на земята. Въпреки че беше 1 през нощта (тогава се прибрахме по ред причини, които не им е мястото сега да изброявам) той се съгласи да дойде и да спи в нас. И двамата много искахме да се видим. Жестът му означаваше много за мен. След като си легнахме се сгуших в него, а той не спираше да ми повтаря колко много съм му липсвала. Беше нещо невероятно
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Най-романтичния момент в живота ми.. ?!
    Седейки сам на местните скали, вглеждайки се в залеза озаряващ небето, мислейки за момичето което ме превзе.. за жалост се подразбира че само тя ме беше превзело, без аз нея но това е друг въпрос..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си