- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой е най-романтичния момент в живота ви ?
Разгледах форума и не намерих такава тема..все пак ако има съжелявам...
Сега нека всеки сподели..най-романтичния момент от живота си?![]()
Ами последното което си спомням е как със сегашният ми приятел се разхождаме из борисовата. Ходехме от 4-5 дни някъде ... Както си вървяхме, той ме бутна в един огромен куп си листа и ме целуна . Принципно е много сдържан човек и тогава ми стана толкова хубаво![]()
Толкова други такива моменти имам с него, но това стига ^
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
всеки един момент с Него ми е романтичен.. дългите разходки, думите, действията, държанието, начина по който ме кара да се чувствам.. всичко в него ме кара да се разтапям..
Имало едно време..
Когато с една бивша се качихме на Камъка и гледахме изгрева
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Когато съм с нея , съм щастлив за мен всеки един наш момент е романтичен.
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Просто като я видях и след това като я заведох на стадиона![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да чувствам любовта му.Това е най-романтичното нещо за мен,което може най-много да ме трогне и да ме зарадва.Дори просто,когато ме хване за ръка или ме погледне ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
когато за първи път сложи глава на рамото ми и аз и галех косата, прегърнати. Както и веднъж в асансьора - от 8 до 1 етаж като я притиснах![]()
Do you know what is loneliness, among so much people?
Мхм...Първоначално написано от Assshley
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
амиии ... със сегашния ми приятел.. хмм ...... сигурно когато си направихме пикник на едно островче тук :}![]()
Любовта и от моя страна...Първоначално написано от onestar
It's too late...
all day... all night... what the fuck?!
Това са клишета, всеки един момент бил романтичен. Я стига! Не сме във филм, ама дори и там романтика няма постоянно. Все има някой момент, който ви изниква в съзнанието и той е бил специален и много ви е зарадвал, когато прочетете темата. Аз си спомних как ми беше направил презентация с наши снимки от началото на връзката ни и под всяка снимка пишеше нещо красиво за нас, фрази от разговори и т.н. Много беше миличко...![]()
Всяка следваща минута с него беше по-хубава от предишната.
Но все пак, първата ни среща беше най-романтичния момент в живота ми засега.
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
Имали сме много романтични моменти, все пак 2 години не са малко . .
Само един ще кажа аз бях на ваканция в България и като се върнах дойде да ме вземе с колата ,закара ме у тях каза ми да изчакам като влезнах беше наредил свещи във формата на сърце и по средата едно плюшено мече /от тея Me to you/, голямо и един плик, в плика много малки листчета на всяко листче мила дума ...![]()
Накрая на деня се изкъпахме заедно и си ме закара в къщи ,а аз просто летях =)
Първоначално написано от onestar
определено !
когато съм си с него всеки един момент е много романтичен![]()
Може би когато спахме в нас за първи път, беше толкова романтично и непринудено.Още като се сетя и ми се свива корема, беше наистина прекрасно.Нооо попринцип всеки момент прекаран с него, в който не се караме и т,н е романтичен и специален.![]()
Ели, завиждам ти благородно.Първоначално написано от DevilWish
![]()
Не бяхме се виждали две седмици, понеже бях в Полша през зимната ваканция. Не исках нищо друго освен да го прегърна и да го почувствам близо до себе си. Когато това стана се чувствах най-щастливия човек на земята. Въпреки че беше 1 през нощта (тогава се прибрахме по ред причини, които не им е мястото сега да изброявам) той се съгласи да дойде и да спи в нас. И двамата много искахме да се видим. Жестът му означаваше много за мен. След като си легнахме се сгуших в него, а той не спираше да ми повтаря колко много съм му липсвала. Беше нещо невероятно![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Най-романтичния момент в живота ми.. ?!
Седейки сам на местните скали, вглеждайки се в залеза озаряващ небето, мислейки за момичето което ме превзе.. за жалост се подразбира че само тя ме беше превзело, без аз нея но това е друг въпрос..