- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой е най-романтичния момент в живота ви ?
Бяхме в Катания . Разхождахме се по Лунго Маре .Видяхме на ъгъла на една ограда , която ни дели със скалите и морето много закачени катинари.Личеше си ,че има и много стари .На всички пишеше разни буквички или направо имена със сърчица и т.н. . Попитах го какво е това ,а той ми отговори ,че тук това било традиция на влюбените . Да заключват любовта си с катинар ,а после заедно да хвърлят ключовете в морето. Беше много красиво . Е, естествено ние нямахме катинар, защото не знаехме ,че точно там ще има такова нещо. Но залязващото слънце , топлия ветрец и морския въздух бяха невероятни . После покрай нас мина един продавач на рози. Моя ми купи една и продължихме с разходката по тъмно. Беше невероятно!!!!![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Когато бяхме аз и кучето ми една вечер в една планина покрай едно езерце. Жалко, че нямам куче.![]()
Преди време бях пускала една тема, за момче, което много харесвам, а постепенно се оказа идиотНека го наречем А
Един ден излезнахме около 20 души включително А.Отидохме в МакДоналдс, но на мен ми се обадиха да се прибирам и тръгнах, а навън имаше страхотен дъжд.Бях на две крачки от входа когато А ме настигна. Стисна ми ръката и каза да остана, защото ще се намокря.Аз троснато отвърнах да се маха, защото му бях супер ядосана по други причини. Той си свали суичера и ми го наметна и тръгна за ме прегръща и аз тъкмо да му забия шамар, той ми хвана ръката и ме целунаСлед това отидохме в парка, седнахме на една пейка и просто се гушкахме под дъжда
![]()
![]()
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
когато за пръв път ми каза обичам те !
за мен не правелно хората да си казват обичам те без да е на истина ....
Няма да го забравя никога !!
Той не е от най-романтичните и въпреки това често имаме прекрасни романтични изживявания![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
С бившия ми беше...началото на връзката ни,някъде октомври,аз бях обърката,защото нещата се случиха твърде бързо,а аз дотогава не бях имала връзка.Отидох на реката,стоях и гледах как водата спокойно тече и си мислех колко е безгрижна...изведнъж усетих нечии ръце по рамената ми...веднага разбрах,че е той.Прегърна ме както бях с гръб към него и си поговорихме,след което дъъълго се целувахме до реката :]
Ами... бяхме у тях (смисъл не ми е приятел) и слушахме радио. Пуснаха Scorpions - Love will keep us alive. Скорпионите са ни любими, и на двамата. Тогава казах: "Чуй песента. Прекрасна е!" И я слушахме. <3
Много мило ми стана. Оттогава тази песен има особено значение за мен.![]()
не е най-романтичния, но ми се е запечатал в съзнанието и...
Двамата с моя приятел учим в музикално у-ще. Аз съм певица той е пианист. Няма да забравя как ме извика в неговата с тая в даскало, усмихна ми се и започна да свири If I ain't got you на Аlicia Keys.. и ми каза: " Изпей ми я.." и аз пях той свиреше и през цялото време се гледахме в очите.. след края ме прегърна.. имали сме още много такива моменти но този ще запомня завинаги...
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
най обичам като свалям смърдящите потни чорапки и тя ме гледа в захлас,някой и викат бигфут но аз съм в захлас..
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
В един снежен ден миналата година,като по филмите ТОЙ изникна от нищото и ми помогна да сляза по стълбите![]()
![]()
Приличаше на хъски(любимата ми порода).А какви очи![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ