- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По дяловите!!ОБИЧАМ Я!! ;(
Аз съм момче на 19г.От извесно време ходя с едно момиче на 14г.
Всичко вървеше идеално докато ненаправих една ОГРОМНА грешка.
Аз много я обичам,тя мен също..След у-ще я взимах,разхождахме се...абе няма какво да ви обяснявам-типичната романтична история.
Но както обикновено отидох на нощна дискотека.Понеже тя е малка и няма право да влезе дори и с придружител,знаех че не ет ам/но постоянно мислех за нея/.И с приятелите започнахме закачки и т.н и се получи лек флирт с едно момиче.Тя/момичето/ стоеше на бара,аз отидох до нея и я притиснах.Усещах дъха и както и тя моя.Не сме се целували,прегръщали или др.
На следващия ден се видях с приятелката ми.Тя ме прегърна и ми каза че знае за дискотеката.Оказа се че неин познат е бодигард и я е пуснал да види какво представлява дискотеката вечерта.Видяла ме е.
Аз започнах да и обяснявам..казах и че я обичам.Тя ми каза:Аз също те обичам съкровище...ти го знаеш...знаеш че немога без теб.Но това което видях..немога да ти го простя.Мога да се опитам но няма да мога на пълно.Знам че ме обичаш,но просто всякаш нещо не ми позволява да те обичам по същия начин,както преди...''![]()
Защо трябваше да го правя по дяволите.Неисках така да се случи.Когато някой я види и казва''ето го твоето момиче''.Но сега вече то не е мое.![]()
ОБИЧАМ Я!!!
Как мога да я накарам да ми прости.
П:П-Знам че съм глупак,знам че нетрябваше да го правя..![]()
неможеш да я накараш да ти прости....направил си грешка ии хубавото в тази ситуация е , че поне си осъзнал грешката си
Дай и свобода...ако тя реши ще ти прости и ще се върне при теб...а през това време направи всичко възможно да знае, че дори и да не сте заедно тя може да разчита на теб![]()
Да,наистина си я наранил...но аз мисля че ти искрено съжаляваш.
Въпреки това мисля че тяма няма да може да те обича както преди.
Не че не те обича....а просто ще има една ''буца/ако може така да кажа/ която ще пречи да изпитва абсолютно същата обич както преди..
Остави я за малко..тя трябва да преосмисли всичко и да реши![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
+1Първоначално написано от L1n4e7o
![]()
Не повтаряй грешките си за напред!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
оле боже ...14 годишна пикла която незнае дори и значението на думата 'обич' се занимава с 19 годишен женкар ..ха-Хааааааааааааа![]()
Ако държеше на нея изобщо нямаше да си позволяваш волности с др момиче .Цениш чак след като изгубиш нали се сещаш
Ай ся ходи търси утешение при оная дрта
![]()
If I played you like a toy?
+1Първоначално написано от LadyV
А и все пак разликата ви в годините не ви ли е проблем?
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Глупак. После 14 годишните били леки момичета и т.н.
Милата ^.
Обичаш я , ама защо се буташ при други.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
не,никакъв...Първоначално написано от Valento
![]()
има хора, които прощават, има хора, които не могат. аз не бих простила, сериозно ти казвам, човек съм, който вярва в истинската любов без подобни неща, вярвам, че когато човек обича не би си позволил дори да помисли за друг/а.. дай и време, щом е казала, че те обича и ще се опита да прости значи, че ще опита.. но смятай, че ще и е много трудно, ако е като мен не разчитай.. оох.. малко се объркахглези я сега, отделяй и повече внимание, само гледай да не я задушиш прекалено, направи така, че да осъзнае, че това е било един глупав флирт, повлиян от алкохола и че никога вече няма да се повтори!
Имало едно време..
бахти тъпото изказване човек.. само аз ли вярвам в оная безгранична любов .. ъхх..Първоначално написано от buuu
Имало едно време..
Че ко общо има безграничната любов ,че не хванах нещо ?Първоначално написано от YouMakeMeSmile
![]()
че няма значение че тя е на 14, а той на 19!Първоначално написано от buuu
Имало едно време..
ем явно има, щом той тръгва да прай мизерии ..тя може да е на 14 ама неговия акъл сигорно и толкова нямаПървоначално написано от YouMakeMeSmile
Права е да се се замисли дали да прости, а каква е тая негова обич ,щом някаква дискотека и някаква мърла е готова да развали техните отношения ..до определна степен ? Обич или за 'междодругото' ?
+2Първоначално написано от ForzaFelipe
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Ти си ебати Тупана!1-во-момичето е малко само на 14,с какво впечатление ще остане сега тя от любовта?Следващата си връзка ще я прекарва в ревност и недоверие!Ами ти?!Дърт пръч такъв!Мамка му де*ба,може ли да си толкова прост?Чувствай се виновен,защото си ВИНОВЕН.Ако бях момиче,никога нямаше да те потърся,защото ти си предал моето доверие!
Първоначално написано от Rza
![]()
Извинявай, ама много тъпо се изказа . . и какво като момичето е на 14Първоначално написано от buuu
. . какво няма чувства ли какво . .? . . Баси като чуете за 14-год момиче и започвате с едни обиди без да познавате човека ..
![]()
До темата: Аз ако бях, може би щях да ти простя стига да ми докажеш, че много ме обичашш . . ноо ако ти прости наистина не повтаряй грешките си . .. . просто и кратко ОБИЧАЙ Я ! И Й ГО ПОКАЖИ!
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
ем ко ве нее ли така бахтиПървоначално написано от pussucetka
ко може да иска и да прай един 19 годишен оффф а вие кат почните с някфи оправдания а иначе в други теми мелите ,че всички са малки за еди си кво и еди си кво ...аййй ся
приемайте го както искате аз така мисля и така го казвам
![]()
. . Какво иска ли 19годишен . . той си го каза : ИСКА НЕЯ !!! ..НПървоначално написано от buuu
е всички искат едно и също . .
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Щом я иска ,КО ПРАВИ ДА УСЕЩА ДЪХА НА ОНАЯ, извинявай ?!?!Първоначално написано от pussucetka
![]()
Съчувствам ти...искренно.Чувството за вина сиг те побърква и съсипва!![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
До оня ден имаше подобна тема, само че една му е направила френска любов. Вие какви простаци сте как като си имате приятелки и то уж сериозни как можете да вършите такива нещаКакво майка си търсиш при друга? Ти си бахти глупака и простака шибан. Съжалявам за грубите думи но е така! Толкова ли ви е трудно да сте искрени и честни с човека, който обичате?! За малко да останете без него/нея и търсите друг/а. НЕ ВИ РАЗБИРАМ!!!
Do you know what is loneliness, among so much people?
тва имах предвид...