- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По дяловите!!ОБИЧАМ Я!! ;(
Ама мен какво ме интересуват сълзливите ви изречения? Колко спрял трЕбва да си, че да не можеш да преразкажеш с 2 думи, ми трябва с по 4 изречения пряка реч? Нещо интимност, лично пространство, тва-онова познаваш ли?
Пък докато четях това с дъха се чудех дали сериозна тема чета или несполучлив опит за еротичен разказ. Все тая де, зле си.![]()
И си супер заблуден, впрочем. Казваш й, че я обичаш в 10, а в 12 се натискаш на друга.![]()
+Първоначално написано от ForzaFelipe
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Честно казано не съм много сигурна,защото и аз така щях да постъпа по простата причина,че ще си помисля нещо от сорта "Той сега с колко ли вече се е забивал.." и т.н..
А бил ли си пиян като си отишъл при оная в дискотеката? ако да начи е обяснимо, ако не просто не виждам защо си го направил.
Шанс пич...аз ако съм на момичето не бих те погледнала повече...да ходиш ти да се забиваш с други пачаври пък аз после да те слушам как ми говориш за любов...ако щеш и светът да ми купиш пак не бих възродила връзката си с теб...ако тя се върне ограничавай се от алкохол и кухи кифли като тая от дискотеката...въобще да не си погледнал друга ако твоето момиче се върне при теб...тъпан такъв...![]()
Кво значи по дяловите?
Нали знаеш, че тя няма да ти прости лесно, ако въобще ти прости де.Наистина си направил много голяма грешка, за която и да съжеляваш лично аз мисля, че е късно.И да се съберете, тя вече няма да има онова доверие в теб, което е имала някога, а доверието е едно от най-важните неща в една връзка.Няма ли доверие - няма връзка.
. . Защо питаш мене . . ? Питай си го не го !! . .Първоначално написано от buuu
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
++++++++++++++++Първоначално написано от L1n4e7o
tAke a dIrty pIcture![]()
Тя ще реши дали да ти прости.. в такъв момент нещатата са много трудни..![]()
[b][color=black]Espa