.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Ама мен какво ме интересуват сълзливите ви изречения? Колко спрял трЕбва да си, че да не можеш да преразкажеш с 2 думи, ми трябва с по 4 изречения пряка реч? Нещо интимност, лично пространство, тва-онова познаваш ли?
    Пък докато четях това с дъха се чудех дали сериозна тема чета или несполучлив опит за еротичен разказ. Все тая де, зле си.

И си супер заблуден, впрочем. Казваш й, че я обичаш в 10, а в 12 се натискаш на друга.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe
    Цитирай Първоначално написано от L1n4e7o
    неможеш да я накараш да ти прости....направил си грешка ии хубавото в тази ситуация е , че поне си осъзнал грешката си
    Дай и свобода...ако тя реши ще ти прости и ще се върне при теб...а през това време направи всичко възможно да знае, че дори и да не сте заедно тя може да разчита на теб
    +1
    +
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Честно казано не съм много сигурна,защото и аз така щях да постъпа по простата причина,че ще си помисля нещо от сорта "Той сега с колко ли вече се е забивал.." и т.н..

А бил ли си пиян като си отишъл при оная в дискотеката? ако да начи е обяснимо, ако не просто не виждам защо си го направил.

Шанс пич...аз ако съм на момичето не бих те погледнала повече...да ходиш ти да се забиваш с други пачаври пък аз после да те слушам как ми говориш за любов...ако щеш и светът да ми купиш пак не бих възродила връзката си с теб...ако тя се върне ограничавай се от алкохол и кухи кифли като тая от дискотеката...въобще да не си погледнал друга ако твоето момиче се върне при теб...тъпан такъв...

Кво значи по дяловите?

Нали знаеш, че тя няма да ти прости лесно, ако въобще ти прости де.Наистина си направил много голяма грешка, за която и да съжеляваш лично аз мисля, че е късно.И да се съберете, тя вече няма да има онова доверие в теб, което е имала някога, а доверието е едно от най-важните неща в една връзка.Няма ли доверие - няма връзка.

Цитирай Първоначално написано от buuu
    Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    оле боже ...14 годишна пикла която незнае дори и значението на думата 'обич' се занимава с 19 годишен женкар ..ха-Хааааааааааааа
    Ако държеше на нея изобщо нямаше да си позволяваш волности с др момиче . Цениш чак след като изгубиш нали се сещаш Ай ся ходи търси утешение при оная дрта
    Извинявай, ама много тъпо се изказа . . и какво като момичето е на 14 . . какво няма чувства ли какво . .? . . Баси като чуете за 14-год момиче и започвате с едни обиди без да познавате човека ..

До темата: Аз ако бях, може би щях да ти простя стига да ми докажеш, че много ме обичашш . . ноо ако ти прости наистина не повтаряй грешките си . . . . просто и кратко ОБИЧАЙ Я ! И Й ГО ПОКАЖИ!
    ем ко ве нее ли така бахти ко може да иска и да прай един 19 годишен оффф а вие кат почните с някфи оправдания а иначе в други теми мелите ,че всички са малки за еди си кво и еди си кво ...аййй ся приемайте го както искате аз така мисля и така го казвам
    . . Какво иска ли 19годишен . . той си го каза : ИСКА НЕЯ !!! ..Н е всички искат едно и също . .
    Щом я иска ,КО ПРАВИ ДА УСЕЩА ДЪХА НА ОНАЯ, извинявай ?!?!
    . . Защо питаш мене . . ? Питай си го не го !! . .
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от L1n4e7o
    неможеш да я накараш да ти прости....направил си грешка ии хубавото в тази ситуация е , че поне си осъзнал грешката си
    Дай и свобода...ако тя реши ще ти прости и ще се върне при теб...а през това време направи всичко възможно да знае, че дори и да не сте заедно тя може да разчита на теб
    ++++++++++++++++
    tAke a dIrty pIcture

Град
    Kyustendil
    Тя ще реши дали да ти прости.. в такъв момент нещатата са много трудни..
    [b][color=black]Espa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си