- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По дяловите!!ОБИЧАМ Я!! ;(
Аз съм момче на 19г.От извесно време ходя с едно момиче на 14г.
Всичко вървеше идеално докато ненаправих една ОГРОМНА грешка.
Аз много я обичам,тя мен също..След у-ще я взимах,разхождахме се...абе няма какво да ви обяснявам-типичната романтична история.
Но както обикновено отидох на нощна дискотека.Понеже тя е малка и няма право да влезе дори и с придружител,знаех че не ет ам/но постоянно мислех за нея/.И с приятелите започнахме закачки и т.н и се получи лек флирт с едно момиче.Тя/момичето/ стоеше на бара,аз отидох до нея и я притиснах.Усещах дъха и както и тя моя.Не сме се целували,прегръщали или др.
На следващия ден се видях с приятелката ми.Тя ме прегърна и ми каза че знае за дискотеката.Оказа се че неин познат е бодигард и я е пуснал да види какво представлява дискотеката вечерта.Видяла ме е.
Аз започнах да и обяснявам..казах и че я обичам.Тя ми каза:Аз също те обичам съкровище...ти го знаеш...знаеш че немога без теб.Но това което видях..немога да ти го простя.Мога да се опитам но няма да мога на пълно.Знам че ме обичаш,но просто всякаш нещо не ми позволява да те обичам по същия начин,както преди...''![]()
Защо трябваше да го правя по дяволите.Неисках така да се случи.Когато някой я види и казва''ето го твоето момиче''.Но сега вече то не е мое.![]()
ОБИЧАМ Я!!!
Как мога да я накарам да ми прости.
П:П-Знам че съм глупак,знам че нетрябваше да го правя..![]()