оле боже ...14 годишна пикла която незнае дори и значението на думата 'обич' се занимава с 19 годишен женкар ..ха-Хааааааааааааа
Ако държеше на нея изобщо нямаше да си позволяваш волности с др момиче . Цениш чак след като изгубиш нали се сещаш Ай ся ходи търси утешение при оная дрта
Извинявай, ама много тъпо се изказа . . и какво като момичето е на 14 . . какво няма чувства ли какво . .? . . Баси като чуете за 14-год момиче и започвате с едни обиди без да познавате човека ..
До темата: Аз ако бях, може би щях да ти простя стига да ми докажеш, че много ме обичашш . . ноо ако ти прости наистина не повтаряй грешките си . . . . просто и кратко ОБИЧАЙ Я ! И Й ГО ПОКАЖИ!
ем ко ве нее ли така бахти ко може да иска и да прай един 19 годишен оффф а вие кат почните с някфи оправдания а иначе в други теми мелите ,че всички са малки за еди си кво и еди си кво ...аййй ся приемайте го както искате аз така мисля и така го казвам
. . Какво иска ли 19годишен . . той си го каза : ИСКА НЕЯ !!! ..Н е всички искат едно и също . .
Щом я иска ,КО ПРАВИ ДА УСЕЩА ДЪХА НА ОНАЯ, извинявай ?!?!