.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

проблем с психиката или... ?

Здравейте. Абе последно време всячески страня от свои познати, не желая да си чатя, нито да каня на кафе, нито да ме канат (не че го правят, ама веднага ги отпращам)...абсолютно ме дразнят всички околни, в това число и класа ми, въпреки, че никой нищо не ми е направил....по едно време бяхме доста задружни, сега и на мен не ми пука особено, цяла ваканция с никой не съм си видял, нито пък искам да се видя....направо и с познати и с приятели не искам да се виждам....на какво се дължи това ?

Град
    софия
    а ти на колко години си ? ако си на между 13-14 или 15 г. значи си в пубертет и аз бях така всички на около ме дразнеха много се нервих и така ще мине :wink:

Мега фен Аватара на L0ST
    Вика му се пубертет! Всички минаваме по този (или по подобен) път. Ще отмине. При някои протича по-тежко, при други по-леко!
    Lexynnka

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    ^^ Всички имат такива моменти.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Няма нищо нередно в това каквто ти казаха по-горе. Понякога човек просто има желание да изпита самота, за да си подреди мислите. Не може винаги да си приятел на линия за всекиго по всяко време.. Няма никакъв смисъл да се притесняваш дали приятелите ти ще вземат да си помислят нещо за тебе. Контактите ви няма да се прекъснат, просто си вземи почивка от всичко и всеки и й се наслаждавай както трябва - гледай нови филми, слушай любимата си музика, чети книги... Има толкова много неща, които ще можеш да разбереш за себе си ако момент престанеш да се интересуваш изцяло от заобикалящия те свят. Не е задължително да си в депресия, за да стоиш на сянка. В този живот трябва да изпиташ от всичко, дори от самотата.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Спокойно..Всеки има такива моменти..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си