.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    аз имам същия проблем няма страшно не си единствената със сигурност има някой който те харесва

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Ако си хубава няма как да не си харесвана. Дай снимка, за да можем да бъдем достатъчно обективни. Може пък да не си или да има нещо, за което може да те посъветваме как да коригираш. Останалото са си празни приказки.
    -не мисля ,че ще казва ,че е хубава ако не е.
    И кои са тука-някои възвишени ли ,че те ще коригират и ще казват,че има нещо нередно.Ари мани -филми филми
    иначе по темата-мии смъкни си малко самочувствието и говори с момчетата ,те не хапят
    питай ги прости неща и оттам завързвай работата
    ддз-как може да давам такива съвети-като в ЦДГ
    Хубава е по свой си начин.По едни критерии красивата жена трябва да има коплинена кожа, тънка талия, големи очи и буйни коси.По други - шепа цица, крак до сливицата и високи токчета.По трети - невинно излъчване и девическо обаяние.А сега де - по кои я съдите вие?
    Не е до външния вид.Гримът и пластичната хирургия коригират всичко.Проблемът е в ниското самочувствие.Колко още да го смъква?Да го вдигне по-добре, казвам аз.Да започне да се възприема като жена.
    all day... all night... what the fuck?!

Голям фен Аватара на Callisto
    1. Спри да се притесняваш.
    2. Вярвай повече в себе си.
    3. Едва на 14 си има време за всичко.

Аз още от както съм се родила съм движила само с мъжки бебенца. После като порастнах продължих да движа с момчетата. Сега гледам да вмъквам и момичета в програмата, но не ми е толкова забавно с тях. Повечето са ми скучни и вечно мрънкат " Ох не мога да скоча от тук, от ъокчето ми, ох тичай по-бавно, ох ходилата ми ме болят...". Подобни лигавщини при момчетата няма и това ми харесва. Тичам бързо колкото тях, държа на пиене, колкото тях, играя карти по-добре от тях. ( в мъжка компания това е много важно, за да си запазиш дрехите!) При мен проблемът е, че не мога да се оттърва от момчетата и непрекъснато ми предлагат и секарат един м/у друг, кой да е с мен. но аз съм си с гаджето си и друг не искам.
    Ако си мрънкаща кифла спри да бъдеш такава, опознай навиците, характерите и любимите неща на момчетата и после с лопата да ри ринеш.
    Аз лично си падам по компютърни игри, метъл, скейт, блейд, карти (предимно покер), обичам да се събираме с момчетата на по бира, да гледаме мачове, с гаджето да правим секс, да се забавлявам и да правя купони и от там кой ще ми откаже. Най-малкото съм перфектнаа компания. (поне в моя кръг от хора)

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^

Re: не съм харесвана ;((

Цитирай Първоначално написано от Tedchy
    Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Здравейте..ще споделя на кратко моя ПРОБЛЕМ..силно казано..проблема е там,че аз съм на 14 ии момчетата не ме харесват..почти никога не съм имала кой знае какви контакти с момчета и понякога се притеснявам когато съм с момче (не сама ами с фр.но пак ми е неудобно) ии не съм имала гадже,за жалост,а много ми се иска момчетата не ме харесват и понякога ме отблъскват.Не искам вечно да е така.Ще ви помоля за съвет,как мога да направя така,че да ме харесват повече ии т.н. :P
    и неможеш да накараш някой на сила да те харесва . .
    + 1
    +
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Ти така си мислиш,че никой не те забелязва..забелязват те всее някога и те заглеждат .. просто ти не даваш възможност да ти покажат момчетата дали те харесват или не,ти сама каза,че се притесняваш когато си с момче..превъзмогни го първо и лека по полека почни да излизаш..сложи малко гримче нещо дрешки по така.. и ще видиш как ще те забележат набързо

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    А колкото до теб Alex3nd по-добре без самочувствие, отколкото като теб.. доколкото виждам не си особенно хубав нито пък характера ти става за нещо... и какво че момичето нямало самочувствие?! по добре без самочувствие, от самочувствие без покритие
    Ти не съди много кой хубав, кой не, това не зависи от него, пък и красотата е относителна, а си оправи малко правописа и пунктуацията, това поне може да се постигне от всички.

А до авторката, чела съм и други твои теми, забелязвам, че наистина самочувствие не ти липсва, колкото и да не го показваш, аз съм останала с впечатление, че само мрънкаш, недовостваш, може и да се надуваш с това, че си хубава, приятелките ти да ти завиждат с това и да те тъпчат за най-дребните неща /помня, че беше споменала походката?/ А момчетата.. За всеки влак си има пътници, все ще си намериш подходящ, толкова време имаш, само бъди по-скромна, ама не и до такава степен да им се оставяш. Ще преодолееш срама, много съвети ти дадоха, хубави.

може би се развиваш по-бавно
    за тва съдя по факта,че те е срам от момчетата..
    ама и тва минава явно ти тряя поече време ,за да го преодолееш
    а като преодолееш тва повярвай ми сичко друго се оправя ;]
    p.s без обидени моля ;d
    tAke a dIrty pIcture

.... Като станеш на 15-16 и започнеш да приличаш на жена ще те харесват много повече повярвай и.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Цитирай Първоначално написано от buuu
    Що не та харесват ? Имали ти нещо ?
    А и кфо като си на 14? То за всичко си има време Като за начало излизай повече и разговаряй повече с момчета ..за да премахнеш тва притеснение Ам и споко ..не хапят...
    Нищо ми няма,хубава съм и т.н.но не съм свикнала да общувам с момчета..
    щом си хубава значи си стеснителна (като мен) ама спок говори повече с момчета :P ,намесвай се в разговорите им ,ако се гримирваш (ако не го правиш) ще видиш,че съвсем скоро ще те харесват .Ако първо те харесват смотаняци ,не се отчайвай,все повече ще те харесват и хубави момчета .

Град
    Wonderland/Lazy Town
    Цитирай Първоначално написано от buuu
    Що не та харесват ? Имали ти нещо ?
    А и кфо като си на 14? То за всичко си има време Като за начало излизай повече и разговаряй повече с момчета ..за да премахнеш тва притеснение Ам и споко ..не хапят...
    хапят хапят ;dd хах но не в тоя смисъл на думата....а по темата за всичко си има време и аз така си виках като бях на 14,ам порастнах порастнаха ми цици станах много красива и вече не съм срамежлива.Ще видиж след някоя друга година как ще ти се лепят като мухи на мед и няма да има оттърваване още си малка на 14 и момчетата не знаят какво искат,още сте деца все пак^^

Junior Member
    Ще си позволя да вмъкна нещо..
    Аз съм в същото положение / на 14 съм /. Единствената разлика, е че приятелката ми ме заслепява / нямам голямо съмочувствие / - смисъл когато се зближа с някое момче просто, като приятели тя винаги застава м/у нас. Напоследък стана доста голяма лигла / имам предвит, че се прави на 20-годишна /.

Авторке, никой тук не може да ти помогне много.Проблема си е изцяло в теб и само ти можеш да се справиш с него... Момчетата няма да те харесат по поръчка.
    Първо ти се харесай, без да се влияеш от това дали ще допадаш на противоположния пол и изобщо на някой... Ще се чувстваш много по - добре и желанието да бъдеш харесвана от други ще спадне до толкова, че ще можеш да си естествена и спокойна сред хората.Ако се чувстваш добре в кожата си, то отношенията с момчета /и изобщо с всякакви хора/ ще са ти свестни, по - лесни и няма да си прекарваш времето, искайки някой да те хареса.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от crazy96
    Аз съм в същото положение / на 14 съм /. Единствената разлика, е че приятелката ми ме заслепява / нямам голямо съмочувствие / - смисъл когато се зближа с някое момче просто, като приятели тя винаги застава м/у нас. Напоследък стана доста голяма лигла / имам предвит, че се прави на 20-годишна /.
    Ами всичко си има решение Аз съм от Варна ти май също , дай ми някаква връзка с теб и ще си приказваме иии няма да ме запознаваш с приятелката си и готово

Аз съм абсолютно сериозен :P

Град
    Kyustendil
    Спокойно ние те харесваме
    [b][color=black]Espa

За всичко си има време, живей си живота, опитай се да не бъдеш толкова притеснителна и всичко ще се нареди според мен.Любовта идва сама попринцип, но и помогни малко.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от cvetinka95
    Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    А колкото до теб Alex3nd по-добре без самочувствие, отколкото като теб.. доколкото виждам не си особенно хубав нито пък характера ти става за нещо... и какво че момичето нямало самочувствие?! по добре без самочувствие, от самочувствие без покритие
    Ти не съди много кой хубав, кой не, това не зависи от него, пък и красотата е относителна, а си оправи малко правописа и пунктуацията, това поне може да се постигне от всички.

А до авторката, чела съм и други твои теми, забелязвам, че наистина самочувствие не ти липсва, колкото и да не го показваш, аз съм останала с впечатление, че само мрънкаш, недовостваш, може и да се надуваш с това, че си хубава, приятелките ти да ти завиждат с това и да те тъпчат за най-дребните неща /помня, че беше споменала походката?/ А момчетата.. За всеки влак си има пътници, все ще си намериш подходящ, толкова време имаш, само бъди по-скромна, ама не и до такава степен да им се оставяш. Ще преодолееш срама, много съвети ти дадоха, хубави.
    Еми специално заради теб няма да си "поправя" правописа... На мен си ми харесва така, както е. И какво от това, че съм пропуснала няколко препинателни знака или нещо съм написала с малка буква пък то трябвало с главна ?! Според мен всеки си има правото дали да пише правилно или не.. това е форум и не мисля, че ти си тази, която трябва да поправя останалите, не мислиш ли? За тази работа си има модератори

П.С. Няма безгрешни и не се мисли за такава... Нямам време и не ми се занимава, да търся къде си допуснала правописни грешки. Всеки е чавек е нормално в бързината да се допуснат. Не се мисли за безгрешна ако обичаш.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Junior Member
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe
    Цитирай Първоначално написано от crazy96
    Ами всичко си има решение Аз съм от Варна ти май също , дай ми някаква връзка с теб и ще си приказваме иии няма да ме запознаваш с приятелката си и готово

Аз съм абсолютно сериозен :P
    Не.. не съм от Варна...

Важното е ти да се харесваш, майната им на другите.
    И за къде си се разбързала още си само на 14
    Най-хубавите неща се случват, когато най-малко ги очакваш.

Град
    Русе
    a1a2b3v ^
    Ба като щеш, извади правописните речници, лупата. Провери хубаво дали всичко е изрядно, няма да ме убедиш в противното, уверена съм.
    И не се захванах толкова за правописа ти, но не са както казваш пунктуационни знаци, главни букви, а груби грешки. Както и да е, мен не ме касае, това си е за теб, но ме хвана яд, защото за съответното момче съдиш по един коментар от три реда и някаква си снимка, дали му "става" характерът или е красив. Абсолютно е прав за самочувствитето на авторката, не я обижда, а и казва къде има проблем, за да го оправи. Ти какво се впрягаш и засягаш?!

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    ХАхаха като някой пусне такава тема и всички почвате да се обиждате и да спорите вместо да помогнете на авторката Аз вече няма какво да ти кажа .. те всички който не се изпокараха ти казаха какво да направиш
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Град
    Русе
    ^
    Съжалявам, не исках да влизам в никакви спорове, ама така стана пък и за спорта.
    .. Авторката получи доста хубави съвети и без това, преди да станат простотиите.

И твоето време ще дойде .. не бързай ..

Повече от фен Аватара на SkylineDrift
    slagai 1 tvoq pic tuk i po4va vota ;d

Град
    Пазарджик
    Отивай навън а не стой тука и само да се вайкаш.
    Тренирай като дявол, за да видиш рая.
    Силните намират решение , слабите зобат!!!

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    Всичко с времето си, мила. Още си на 14 все пак. Аз съм на 16 и все още не съм си имала "гадже", въпреки че многократно са ми предлагали, но отказвам.. мисля си че и аз не съм все още подготвена, дори да съм на 16. Освен това и при мен положението преди 2 год беше същото, но с времето всичко си идва на мястото.
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си