- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не съм харесвана ;((
аз имам същия проблемняма страшно не си единствената
със сигурност има някой който те харесва
![]()
Хубава е по свой си начин.По едни критерии красивата жена трябва да има коплинена кожа, тънка талия, големи очи и буйни коси.По други - шепа цица, крак до сливицата и високи токчета.По трети - невинно излъчване и девическо обаяние.А сега де - по кои я съдите вие?Първоначално написано от britzy
Не е до външния вид.Гримът и пластичната хирургия коригират всичко.Проблемът е в ниското самочувствие.Колко още да го смъква?Да го вдигне по-добре, казвам аз.Да започне да се възприема като жена.
all day... all night... what the fuck?!
1. Спри да се притесняваш.
2. Вярвай повече в себе си.
3. Едва на 14 си има време за всичко.
Аз още от както съм се родила съм движила само с мъжки бебенца.После като порастнах продължих да движа с момчетата. Сега гледам да вмъквам и момичета в програмата, но не ми е толкова забавно с тях. Повечето са ми скучни и вечно мрънкат " Ох не мога да скоча от тук, от ъокчето ми, ох тичай по-бавно, ох ходилата ми ме болят...". Подобни лигавщини при момчетата няма и това ми харесва. Тичам бързо колкото тях, държа на пиене, колкото тях, играя карти по-добре от тях. ( в мъжка компания това е много важно, за да си запазиш дрехите!)
При мен проблемът е, че не мога да се оттърва от момчетата и непрекъснато ми предлагат и секарат един м/у друг, кой да е с мен. но аз съм си с гаджето си и друг не искам.
Ако си мрънкаща кифла спри да бъдеш такава, опознай навиците, характерите и любимите неща на момчетата и после с лопата да ри ринеш.![]()
Аз лично си падам по компютърни игри, метъл, скейт, блейд, карти (предимно покер), обичам да се събираме с момчетата на по бира, да гледаме мачове, с гаджето да правим секс, да се забавлявам и да правя купони и от там кой ще ми откаже. Най-малкото съм перфектнаа компания. (поне в моя кръг от хора)![]()
+Първоначално написано от Tedchy
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Ти така си мислиш,че никой не те забелязва..забелязват те всее някога и те заглеждат .. просто ти не даваш възможност да ти покажат момчетата дали те харесват или не,ти сама каза,че се притесняваш когато си с момче..превъзмогни го първо и лека по полека почни да излизаш..сложи малко гримче нещо дрешки по така.. и ще видиш как ще те забележат набързо![]()
Ти не съди много кой хубав, кой не, това не зависи от него, пък и красотата е относителна, а си оправи малко правописа и пунктуацията, това поне може да се постигне от всички.Първоначално написано от a1a2b3v
![]()
А до авторката, чела съм и други твои теми, забелязвам, че наистина самочувствие не ти липсва, колкото и да не го показваш, аз съм останала с впечатление, че само мрънкаш, недовостваш, може и да се надуваш с това, че си хубава, приятелките ти да ти завиждат с това и да те тъпчат за най-дребните неща /помня, че беше споменала походката?/ А момчетата.. За всеки влак си има пътници, все ще си намериш подходящ, толкова време имаш, само бъди по-скромна, ама не и до такава степен да им се оставяш. Ще преодолееш срама, много съвети ти дадоха, хубави.![]()
може би се развиваш по-бавно
за тва съдя по факта,че те е срам от момчетата..
ама и тва минава явно ти тряя поече време ,за да го преодолееш
а като преодолееш тва повярвай ми сичко друго се оправя ;]
p.s без обидени моля ;d
tAke a dIrty pIcture![]()
.... Като станеш на 15-16 и започнеш да приличаш на жена ще те харесват много повече повярвай и.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
щом си хубава значи си стеснителнаПървоначално написано от danibebi
(като мен) ама спок говори повече с момчета :P ,намесвай се в разговорите им
,ако се гримирваш
(ако не го правиш) ще видиш,че съвсем скоро ще те харесват
.Ако първо те харесват смотаняци
,не се отчайвай,все повече ще те харесват и хубави момчета .
хапят хапят ;dd хах но не в тоя смисъл на думата....а по темата за всичко си има време и аз така си виках като бях на 14,ам порастнах порастнаха ми цици станах много красива и вече не съм срамежлива.Ще видиж след някоя друга година как ще ти се лепят като мухи на мед и няма да има оттърваване още си малка на 14 и момчетата не знаят какво искат,още сте деца все пак^^Първоначално написано от buuu
Ще си позволя да вмъкна нещо..
Аз съм в същото положение / на 14 съм /. Единствената разлика, е че приятелката ми ме заслепява / нямам голямо съмочувствие / - смисъл когато се зближа с някое момче просто, като приятели тя винаги застава м/у нас. Напоследък стана доста голяма лигла / имам предвит, че се прави на 20-годишна /.
Авторке, никой тук не може да ти помогне много.Проблема си е изцяло в теб и само ти можеш да се справиш с него... Момчетата няма да те харесат по поръчка.
Първо ти се харесай, без да се влияеш от това дали ще допадаш на противоположния пол и изобщо на някой... Ще се чувстваш много по - добре и желанието да бъдеш харесвана от други ще спадне до толкова, че ще можеш да си естествена и спокойна сред хората.Ако се чувстваш добре в кожата си, то отношенията с момчета /и изобщо с всякакви хора/ ще са ти свестни, по - лесни и няма да си прекарваш времето, искайки някой да те хареса.
Ами всичко си има решениеПървоначално написано от crazy96
Аз съм от Варна ти май също , дай ми някаква връзка с теб и ще си приказваме иии няма да ме запознаваш с приятелката си и готово
![]()
Аз съм абсолютно сериозен :P![]()
За всичко си има време, живей си живота, опитай се да не бъдеш толкова притеснителна и всичко ще се нареди според мен.Любовта идва сама попринцип, но и помогни малко.
Еми специално заради теб няма да си "поправя" правописа... На мен си ми харесва така, както е. И какво от това, че съм пропуснала няколко препинателни знака или нещо съм написала с малка буква пък то трябвало с главна ?! Според мен всеки си има правото дали да пише правилно или не.. това е форум и не мисля, че ти си тази, която трябва да поправя останалите, не мислиш ли? За тази работа си има модераториПървоначално написано от cvetinka95
![]()
П.С. Няма безгрешни и не се мисли за такава... Нямам време и не ми се занимава, да търся къде си допуснала правописни грешки. Всеки е чавек е нормално в бързината да се допуснат. Не се мисли за безгрешна ако обичаш.![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Не.. не съм от Варна...Първоначално написано от ForzaFelipe
Важното е ти да се харесваш, майната им на другите.
И за къде си се разбързала още си само на 14![]()
Най-хубавите неща се случват, когато най-малко ги очакваш.
a1a2b3v ^
Ба като щеш, извади правописните речници, лупата. Провери хубаво дали всичко е изрядно, няма да ме убедиш в противното, уверена съм.![]()
И не се захванах толкова за правописа ти, но не са както казваш пунктуационни знаци, главни букви, а груби грешки. Както и да е, мен не ме касае, това си е за теб, но ме хвана яд, защото за съответното момче съдиш по един коментар от три реда и някаква си снимка, дали му "става" характерът или е красив. Абсолютно е прав за самочувствитето на авторката, не я обижда, а и казва къде има проблем, за да го оправи. Ти какво се впрягаш и засягаш?!![]()
ХАхаха като някой пусне такава тема и всички почвате да се обиждате и да спорите вместо да помогнете на авторкатаАз вече няма какво да ти кажа .. те всички който не се изпокараха ти казаха какво да направиш
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
^![]()
Съжалявам, не исках да влизам в никакви спорове, ама така стана пък и за спорта.![]()
.. Авторката получи доста хубави съвети и без това, преди да станат простотиите.
Отивай навън а не стой тука и само да се вайкаш.
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Силните намират решение , слабите зобат!!!
Всичко с времето си, мила. Още си на 14 все пак. Аз съм на 16 и все още не съм си имала "гадже", въпреки че многократно са ми предлагали, но отказвам.. мисля си че и аз не съм все още подготвена, дори да съм на 16. Освен това и при мен положението преди 2 год беше същото, но с времето всичко си идва на мястото.![]()
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()