.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Голям фен Аватара на mokka

отдалечаваме се един от друг...

знам,че сигурно има много такива теми,но моля ПОМОГНЕТЕ! имам си приятел от година и 3 месеца.обичахме се страшно много,постоянно бяхме заедно когато си дойда ( аз уча в плевен ),не можехме един без друг..неговите чувства бяха много по силни от моите,защото аз още се мъчех да забравя предишния.и така до лятната ваканция...отначало всичко си беше същото,по цял ден заедно.но започнахме все по често да се караме и така и до днес.много пъти съм му казвала край,но на другия ден всичко се е оправяло до.... следващия път...неговите чувства вече не са толкова силни,усещам го,въпреки че той ми казва че си въобразавям... и най-лошото е че аз го обичам все повече и повече...

Опитай се да разнообразиш връзката си по някакъв начин

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Град
    In ThE CoRnEr Of ThE RoUnD RoOm
    Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    Тва е единствения начин според мен или поне не се сещам за друг в момента. Покажи му че още го обичаш, малките детайли са много важни - подарявай му от време на време подаръци без повод, хващай го за ръка, целувай го по-често и разни такива малки нещица които всъщност имат голям ефект. Успех ! \/
    ~HoUsE MuSiC aLL NiGhT LoNg...[!]~

Четото виждане води то това в повечето случай!Така,че е добре да се ограничите,за да започнете да си липсвате,да разберете и двамата какво е да го няма другия,за да започне отново да вижда повече положителните качества и т.н!Та според мен решението е да се виждате по-рядко и то много по-рядко!Но не да му кажеш "Не искам да се виждаме днес" ами си намираш оправдание колкото и да ти се иска да го видиш!Това е добре за вас! Good Luck!

Голям фен Аватара на sapphirr
    ами по отношение на 4увствата му нищо не можеж да направиш,ако ще на 4елна стойка да седиш.това дори не е нещо,което зависи и от самия него.понякога просто така се слу4ва (знам,4е не ти помагам и съжалявам,защото предполагам колко от4аяно се 4увстваш).
    според мен грешката ти е била и е,4е се привързваш прекалено мн към него!...защото една такава връзка и разо4арованието след нея могат да те съсипят.номера на вси4ко е 4овек да е малко по-повърхностен,така 4е като дойде края да можеш да се съхраниш психи4ески.

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен проблема идва най-вече от караниците.Говори с него и се опитайте да оправите нещата, караниците могат да се овладеят.

Re: отдалечаваме се един от друг...

Здравей те , аз и моя приятел сме заедно от 3 мшсеца може да ви изглежда смешно . Ние много се обичаме . Но преди няколко дена спря цигарите и е станал много нервен и взе дори да се отдалечава от мен а това ме тревожи много започнах да си мисля за най - лошото : дали ще ме зареже и така нататък .Много го обичам . Ако искате ми дайте некой съвет мерси предварително

Цитирай Първоначално написано от thedutchess
    Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    Тва е единствения начин според мен или поне не се сещам за друг в момента. Покажи му че още го обичаш, малките детайли са много важни - подарявай му от време на време подаръци без повод, хващай го за ръка, целувай го по-често и разни такива малки нещица които всъщност имат голям ефект. Успех ! \/
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Опитай да сведеш караниците и скандалите до минимум.Накарай го да се чувства обичан, показвай му любовта си във всеки един момент.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Опитай да сведеш караниците и скандалите до минимум.Накарай го да се чувства обичан, показвай му любовта си във всеки един момент.
    напротив, трябва да се отдръпне малко, за да усети той какво има и да започне отново да я цени.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Значи ти го късаш безброй пъти, обаче всъщност много го обичаш(wtf?) и се джафкате безброй пъти, след което се чудиш защо неговите чувства изстиват?

Я си оправи историята за да звучи логично и достоверно или не мрънкай за неща, чийто отговор ти е ясен.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Изстивате.И твоята първа (детинска, но типично женска) реакция е да се вкопчиш в останките от чувствата и да се самонавиеш, че го обичаш още... Извикваш спомена за апогейните моменти на връзката ви в главата си и ги сравняваш със сегашните, пропускайки прехода между тези две състояния (грешка), което извиква сълзи в очите ти и те кара да се чувстваш безтегловна, безсилна, понесена от обстоятелствата.Задаваш си въпроса "Защо?", макар че отговорът се крие точно в тези преходни моменти и ти го знаеш на подсъзнателно ниво, но отказваш да му позволиш да изплува, защото се страхуваш от болката.
    Опитваш да намериш отрицание на подозренията си и потвърждение на неговото "няма нищо такова" в очите му, но те липсват (не очите ), а ти отказваш да приемеш този факт и ги търсиш, търсиш... понякога там, в очите му, блясва нещо неопределено, нещо, което хем ти носи надежда, хем е толкова чуждо...
    all day... all night... what the fuck?!

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    напротив, трябва да се отдръпне малко, за да усети той какво има и да започне отново да я цени.
    Ами явно, когато го скъса или когато се отдалечи от него до известна степен той се връща при нея и цялото им щастие трае минимално време.Няма ли да е много по-добре да си оправят отношенията и да положат някакви усилия, компромисни решения и прочие.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    еми или говориш с него за връзката ви и се опитвате да я разнообразите или се разделяте за малко
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от H8_mE
    Четото виждане води то това в повечето случай!Така,че е добре да се ограничите,за да започнете да си липсвате,да разберете и двамата какво е да го няма другия,за да започне отново да вижда повече положителните качества и т.н!Та според мен решението е да се виждате по-рядко и то много по-рядко!Но не да му кажеш "Не искам да се виждаме днес" ами си намираш оправдание колкото и да ти се иска да го видиш!Това е добре за вас! Good Luck!
    ++
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Повече от фен Аватара на didenceeto
    Цитирай Първоначално написано от NightSky
    +

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си