- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Красотата е самотна
Определено мисля,че красивите жени са самотни.Мъжете изпитват един вид страх и респект от тях.Мислят си,че такова момиче няма да им обърне внимание,че е високомерна и надута,но в повечето случаи не е така.Честно казано понякога се ядосвам,когато някой например си прави заключение за едно момиче,преди да го е опознало.Случвало ми се е и знам,че не е приятно.В никакъв случай не искам да изтъквам неземната си красота,но съм била "жертва" на такива коментари.Не смятам,че това,че ми харесва да се обличам стилно,с прическа и лек грим ме прави надута,но явно обществото не приема много добре различните.Знам,че има завист.Навсякъде я има и във всяко едно отношение,но според мен не това е начинът по който да "наказваш" другите.Всичко обаче е мое мнение и разбира се никой не е длъжен да го приема,но казах това,което мисля.![]()
Зависи от гледната точка. Иначе във повечето случеи е точно обратното.![]()
Забелязал съм,че найстина красивите и уникални хора са самотни .
НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ .
Скайп : somebody---
Повечето ми познати ме вкарват в тази категория, даже доста пъти са ми обяснявали как е трябвало да имам по-голямо самочувствие от това което имам (а то си е нормално).. Но това е друга тема. ;) Става дума, че и аз винаги съм си стояла сама. И не защото съм надута и главата ми е горе в небесата.. Винаги съм била приятелско настроена, дори и към онези, които са доста досадни ;) Никога не съм гледала кой какви пари има и каква кола кара, или колко е корав.. Дори не харесвам "корави" мъже ;р Не съм претенциозна.. Връщайки лентата назад, виждам, че повечето момчета, които съм харесвала, не са били нищо особено.. И все пак, оставам недооценена. :^) Поне така се чувствам. Сякаш единственото, което виждат в мен е 'СЕКС' и нищо друго.. Аз ли не съм добре, или вече всички са се сбъркали..
This is it, our chance to make things right
Nothing is perfect, but it has to be someday
I'll keep dreaming. We have to be someday