.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Тема: Наивница

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Наивница

Цитирай Първоначално написано от evet0
    Объркана съм?! Аз съм на 14 години, а той на 18 (знам, че ще кажете да не се занимавам с него, но това не е проблема) От 4 месеца си пишем, излизали сме на кафе, но той е директен , че иска само забавления (разбирай-секс). Там е проблемът, че аз не искам само това... Но не мога да му го кажа защото знам, че ще се отдръпне... Говорили сме си за това, че мен сексът не ме остройва на този етап защото съм девствена и искам да го направя с някой който обичам... Обаче от две седмици насам започнахме да си говорим по телефона като през цялото това време му звъня само аз... Усещам, че ставам нахална и че не трябва да му звъня всеки ден, но съм наивна и си правех илюзии, че е възможно да се получи нещо повече... Но ето какво се случи. Една хубава сутрин си говорехме и той ми каза ако искам да отида в тях.Аз го попитах какво трябва да правя ако отида защото предния ден си говорехме че иска да му правя френска любов. Каза ми че не е нужно нищо да правя но аз си знаех какво ще се случи. Отидох и се започна едно мрънкане, едно молене но, както и да е не се получи. След няколко дни пак стана въпрос за това и започна да ме дразни и да ме пали че не мога (а аз какъвто съм инат веднага побеснях и се разбрахме на другия ден пак да отида у тях) Отидох аз с ясната цел, той не беше станал като отидох и си легнах като първия пич до него Лежахме известно време и се пренесохме в банята... мен естествено супер много ме беше срам и не можех да го направя обаче, къде можеше да мръдна при заключена баня и притисната в ъгъла.. Както и да е направих го и след цялата работа ми каза че не му е харесало и че няямало как да съм добра в нещо което правя без желание Това ме обиди и му го казах при което каза, че нямало повече да ме кара да го правя... Аз пак продължих да му звъня като той си ме режеше по телефона с извинения от сорта имам много работа... Вчера стана най-странното... - За първи път ми звъни той да ме чуе какво правя . След това вечерта пак като започна да ме разпитва дали пак бих го направила, какви са ми впечатленията при което аз му казах защо да го правя след като на теб не ти хареса... Вече не знам какво да си мисля... Знам с каква цел ми звъни и какво иска, но аз от 4 месеца не се отказвам макар да се самоубеждавам че не ми пука... Много го харесвам и много добре виждам, че не е стока, че не е за мен, но не мога... Не знам какво да правя.. Дали да го попитам какво иска от мен и дали може нещо повече да се плучи...Обаче това ще го отблъсне а, аз не искам това да се случва...
    Хаха, тоя ти е ебал майката отвсякъде. И кратък отговор на въпроса дали може да се получи нещо повече между вас - НЕ. Просто го приеми, като аксиома и не питай защо. 100% не може, няма начин просто. В неговите очи си малко, малоумно лапе, с което си губи времето и го задоволява и ебава, нищо повече.
    Temet Nosce

벨야카

то и такива са да им трошиш ръцете и краката, ама и ти си глупава.

нищо, ще се научиш с времето и ще ги тъпчеш такива гниди вземи си хубава поука от случилото се.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Какво те е страх бе ?! Кво искаш да те търси постоянно за секс ли ? Питаш го отговори ли ти че иска нещо с теб ок,каже ли,че е само за секса.. щом на теб не ти доставя удоволоствие и на сичко отгоре той се оплаква,че не му харесва РЕЖЕШ ГО НА МОМЕНТА БЕЗ ДА СЕ ЗАМИСЛЯШ ! Ха .. че да не е единствен

Мега фен
    ти може да му духаш, да го лижеш, да го хапеш, да се ебеш с него, да се научиш на кви ли не циркаджийски сексуални трикове, като примерно да виснеш от някой лампион и да те оправя така, и той ПАК няма да те възприеме за нещо различно от глупаво, наивно детенце. научи се да ги подминаваш като пътни знаци тия боклуци, защото е пълно с такива, а ако им се оставяш- нищо добро за теб няма да излезе. не съжалявай за това, което си направила. вече ти казаха колко е глупаво и аз няма да ги повтарям, но ще ти кажа да си вземеш поука от случката. грешките са, за да се учим от тях. айде следващия път като ти се обади с поредното си желание, да му кажеш, че ''имаш много работа'', както той, и много поздрави от мен да му пратиш, че тия са ми любимите. ;]
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Ако те познавах с радост бих те шамаросала - честно. Как ще правиш нещо, което не искаш?! Не, не, нямам думи, даже поста си да напиша...... Ако продължаваш да се виждаш с него не само френска любов ами и до секс ще се стигне, а ти не го искаш, нали?! Моля ти, ама наистина много ти се моля, повече не се срещай с него, не комуникирай с него даже и да те търси. Пази си девствеността, бе момиче, пази я за някой, който заслужава и с който ти искаш и знаеш, че го обичаш и, че той те обича....
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

И с кво толко те омая...моля те дай подробности как те придума да го направиш!!!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

иии НА 14 ГОДИНИ ДЕЦАТА МИСЯЛЯТ ВСЕ ОЩЕ КАКВА НОВА ИГРАЧКА ДА ИМ КУПЯТ МАМА И ТАТИ А НЕ ЗА СЕКС ИГРИ ЗА БОГАААА ХЛАПЕТАА!!!!!!!!
    нАКЪДЕ отива ТОЯ ПОБЪРКАН,ОТКАЧЕН И ШИБАН СВЯТ МАМКА МУ!
    П.С. Просто НЕ ИЗДЪРЖАХ .....съжалявам ако съм обидила някого НООО МАМКА МУ НЕ СТАА ТАКА
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Голям фен
    Ти твърдиш,че го харесваш и желаеш да имате връзка,нали така.Но казваш и че,той никога не ти е казвал мила дума,че не се държи добре с тебе и едва ли не се отнася с теб като с боклук.Добре де,обясни ми какво точно ти харесва в него,че не ми е ясно....?

Първо ще ти кажа точно това дето не искаш Не се занимавай с такива..според мен е с тебе само за секс Най0голямата ти грешка е,че си го направила,а не си искала.. тоезт се едно той те е насилил..и не се самозалъгвай,че толкова го иска.Можеш да си намериш 100 пъти по-добър и внимателен от този

Цитирай Първоначално написано от playhard1
    тоя е голям келеш. Само бой за такива
    А тя каква е, след като му е пуснала от инат и най-важното - изгубила си е девственоста, заради ината си.Не ти не си наивна, ти си мноооого наивна и глупава.

justonegirlwithonehope не съм си изгубила девственоста защото не съм правила секс с него ами му ду*ах...

Хах как го казваш, все едно кафенце сте пили, евала.Момчето си е направил бройката, а ти си оставаш наранена .. защо ли не се очудвам.

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    дори и да не го отразява вече ,той като и се обади тя пак ще припне и ще си мисли ,че той едва ли не я търси и се инт за нея и пак ше отиде да му духа,лапа,лизе, кой знай може и краката да си разкрачи
    If I played you like a toy?

Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    Цитирай Първоначално написано от Assshley
    Попринцип е прав за едно - няма как да си добра в нещо,което правиш без желание.И да,наистина си много наивна.Престани,не си прави илюзии .. той ти е казал ясно,че иска само секс.Ако продължаваш да му звъниш той ще продължава да се убеждава,че ти си тъпа,наивна 14 годишна пикла,която ще му ходи по свирката винаги (колкото и грубо да звучи).Ако не искаш да продължаваш да бъдеш използвана се откажи от него.Спри да го търсиш и не се самозаблуждавай.Това е истината .. колкото и да е гадна.
    ++
    +++

Хубаво... Не е нужно да продължавате да ме опреквате... Направила съм грешка и не търся някой който да ми прости...

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от evet0
    Хубаво... Не е нужно да продължавате да ме опреквате... Направила съм грешка и не търся някой който да ми прости...
    Не те упрекваме. Съветваме те как да постъпиш в тази ситуация.
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си