.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: ovi maps 5800

ovi maps 5800

инсталирах си най новия OVI MAPS само 4е когато търся дестинация ми иска връска в нета бях 4ела в един форум как да го настроя така 4е да не иска нет връзка ама не помня къде беше ако някой може да ми помогне ще му бъда благодарна.. :P btw тела е 5800xm

Супер фен
    Пробвай така :

приложения -> Място -> Локализация -> Методи на локализация -> Интегриран GPS (само там да има отметка)

така ще ти ползва само вградения GPS, ако оставиш и Подпомогнат GPS ще ти дърпа малко данни от GPRS-а и ще ти се натрупват някаквистотинки но ще работи по добре GPS-a. Точно колко взема подпомагането незнам ... може да пробваш и да си прецениш

Успех ...

mersi mn no pak sq mi pokazva :
    "Incompatible licences found.To be able to use the licences,online connection is required."

Супер фен
    хм ... незнам ... аз на Ovi не съм ползвал ... на моя 5800 му бях сложил преди Garmin ... хакнат и сършеше работа

аз и това пробвах но тъй като съм малко саката в тея работи нещо не се полу4и и сега то4но стартира гармина и веднага се изклю4ва .. имам го тела ве4е от една година и не съм си ползвала гпс`а никога

Супер фен
    ->Тук< има подробна информация за Garmin и файлове които ще са ти нужни ... може да пробваш пак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си