.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Най - добрата пограма за сваляне на клипове и филми е?

Коя е най - добрата и качествана пограма с която мога да свалям клипове от различни сайтове освен vbox i youtube(kato naprimer ot btv).
    Много ще съм ви благодарен ако ми кажете наистина и от къде мога да си я сваля или поне името!
    Мерси!
    UNICEF
    УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
    Не бъди безразличен, бъди различен!
    Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Нема такава програма.Програмата си ти /трева да станеш хакер ,че да влезеш в хоста и да теглиш от него .../
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Цитирай Първоначално написано от MaGuSs
    Нема такава програма.Програмата си ти /трева да станеш хакер ,че да влезеш в хоста и да теглиш от него .../
    Ти така си мислиш.Аз си имам Real Player и може да ми дръпне и репортаж от БТВ и клип от dailymotion или youtube или всеизвестният Vbox.Плеъра е безплатен/има и платена версия,но може и безплатна не е trial/ и си има допълнения за браузъри/firefox,IE/ и си ми върши перфектна работа.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от CheAD
    Цитирай Първоначално написано от MaGuSs
    Ти ... работа.
    Хванахте ме.Ето нещо с което не съм заознат
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Още по-лесния вариант (поне за Mozilla Firefox) е инсталирането на една добавка, нарчена "Video Download Helper", която е много удобна за тази цел!

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Още по-лесния вариант (поне за Mozilla Firefox) е инсталирането на една добавка, нарчена "Video Download Helper", която е много удобна за тази цел!
    Аз използвам Ant Video Downloader тегли от почти всеки сайт!
    http://www.ant.com/video-downloader/
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    vloader

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
    vloader
    Само това съм ползвала и върши чудесна работа. ^

Супер фен
    Аз пък ползвам Internet Download Manager ... другите не ми харесват ... да копирам линкове да незнам си какво ... с тая ми излиза бутонче над клипа за сваляне ... цъкам и съм готов

Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    Аз пък ползвам Internet Download Manager ... другите не ми харесват ... да копирам линкове да незнам си какво ... с тая ми излиза бутонче над клипа за сваляне ... цъкам и съм готов
    Да и тази програма е супер, но не ми хареса това, че се използва и за сваляне от FTP сървъри (въпреки, че и от там сваля много добре) но на мен просто не ми беше необходимо и това!

Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    и аз съм тей

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си