- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- съгласни ли сте? #2
Създавам втора част на предната ми тема:
"Ако някой те е излъгал, това е негова вина. Ако този човек много пъти те е излъгал, това е твоя вина."
какво мислите по горе написаното?![]()
Do you know what is loneliness, among so much people?
мислим, че е малко досадно да пускаш тема всеки път, когато някоя крилата фраза те впечатли.![]()
Оу, ако знаеш колко са много. Но мисля, че са точно за този разделПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Do you know what is loneliness, among so much people?
"Ако някой те е излъгал, това е негова вина. Ако този човек много пъти те е излъгал, това е твоя вина."
Смятам че е истина, ако някой те излъже веднъж, трябва да направиш, така че повече да не се повтори. А ако се повтори това е твоя вина защото ти си позволила да те излъже.![]()
Мхм.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Както обича да казва госпожата ми по БЕЛ - "Тези размисли си ги правете на ум"
Но да е по темата - никой не ти е виновен , че си наивен.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Смятам, че има вярно в нея, но някои хора лъжат доста умело.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Тъй си е. Ама гледай сега колко хора ще кажат че не е така, само за да си спасят чувството гордост. Макар че са преживявали подобна ситуация де.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Така е като се прощава на неподходящи хора.![]()
Има хора,за които си струва. За останалите е загуба на нерви и време.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
"На лъжата краката са къси!"
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Съгласна съм с това.
Точно така си е.
Била съм и от двете страни(не се гордея) и мнението ми е, че това няма да се промени.
Докато има хора, които да се хващат на въдицата на лъжещия, ще има и лъжещи, които после да страдат.
Няма как - такъв е животът !
Моят извод:
Хора, не лъжете !
(леко се поомотках, ама.. много ми се спи.. лягам си.. лека нощ)
Колко прекрасно нещо е простотата [!]
Всичко зависи от хората и ситуацията,това е много общо.
Кво ти пука за нашето мнение? Айде кефи се на фразичката и си живей животеца.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Ами да, според мен е такаНе можеш да предположиш, когато някой ще те излъже веднъж или даже 2 пъти, но това стане ли 3ти, 4ти и 5ти път, вече просто ти си достатъчно глупав за да го допуснеш..
"Умните хора не се доверяват лесно" на фразата с фраза![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Абсолютно .. ако те е лъгал много пъти,значи изобщо не го познаваш![]()