Има една прелестна девойка , с която се познаваме от близо 1 година . Проблемът , е че бившото и момче е стар мой приятел . С пича нямаме проблеми , разбрали сме се . Ала с момичето , проблем след проблем . Явно ме е сложила в кръгчето с приятели , аз разбира се не я възприемам като такъв и не веднъж съм и заявявал ,че нямам и не желая да имам приятелки - влюбвам се в тях . Не излизаме често , но тази неделя ще и давам да кара колата ми . Понеже обичам хазарта смятам да поговоря с нея и открито да заявя , че съм влюбен . Честно казано объркан съм и имам нужда от помощ . Моля оставете по едно мнение с някой или друг съвет !![]()
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
давай![]()
Do you know what is loneliness, among so much people?
Гледай сега - знаеш как се флиртува, нали? Почвай леко и фино да си флиртуваш с нея и гледай дали ще отговаря. Важно е да флиртуваш качествено, щото иначе няма опция да излезеш от приятелите. Като стигнете момента да и даваш да кара, ПРЕДИ да и дадеш колата ти и кажи че не искаш да си просто приятел с нея(което доколкото виждам е истина, защото сам казваш че не искаш приятелки), а искаш нещо повече. И не прави нищо, докато тя не вземе някакво решение(твоето е ясно)
Така поне ще знаеш че няма къде да мърда и ще знаеш че ще вземе някакво решение, защото вече ще има и какво да губи.
Естествено казвам да го направиш преди да и дадеш колата си защото тя трябва да си заслужи всичко. Да усети че не играеш по нейната свирка а си имаш ташаци(надявам се). Все пак не искаш да сте само приятели, нали?
П.П. Тя има ли книжка/знае ли как се управлява кола? Щото ако не... може да стане много лошо. И ти ще обереш пешкира. Щото аз имам един неприятен спомен от такова шофиране.
П.П.2. Ясно е че ти си 18+ щом имаш книжка и кола(надявам се де). А тя на колко е?
После драскай какво е станало.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ако смяташ че приятели има в тоя живот, то тогава си седи на гъзоПървоначално написано от T91
ако смяташ че имаш шанс с момичето и би ти било приятно да бъдеш с него то тогава давай...
Благодаря за мненията !
Колкото до шофирането ... няма мацката , обаче ще я водя на един полигон .
Отново - Благодаря !
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
Добре. Успех!
Само да ти напомня че ако минат куките - ти ще обереш пешкира. Не те спирам да направиш нищо - но е добре да го знаеш.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Виж ся,за момата не мога да ти помогна,ама за хазарта![]()
от къде си,може да бутнем нещо![]()
Наистина бъди откровен с нея. Въпреки общоприетото мнение, жените обичат мъжете да бъдат откровени и вероятността да ти отговори също толкова честно е голяма.
Има шанс и да не получиш отговора, който се надяваш, но поне ще знаеш, че си опитал.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Хубаво си решил да и признаеш за чувствата си.![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Вече те попитаха<но ти така и не отговори на колко е м0мичет0?????
Май и прееди сте си говорели на тая тема и тя ти е казала че сте само приятели или кво>>> не разбрах?!?!?!?!?!?!?!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Момичето е на 16 , а аз на 19 . Rounder от София ... Така , след срещата ни ще споделя какво се е случило . [/quote]
-генерал Патон
Нямам какво да ти се казва..направи това дето си измъдрил..правилно е според менКажи и,че да избере какъв ще си и .. защото е смотано тя да те мисли за фр.,а ти за нещо повече ..
Аз се отказах от тази девойка . Не ме радва особено идеята да ходя с момиче на 16 години , което е било с 7 момчета. Като цяло изгубил съм всякакво желание за секс, връзка или каквото и да е .
![]()
-генерал Патон
Готино.Не ме радва особено идеята да ходя с момиче на 16 години , което е било с 7 момчета![]()
И все пак, ако тя самата или някой друг не ти беше казал, щеше да продължиш да се занимаваш с нея, нали?
Не знам... Просто имах някакви чувства към нея , но от известно време нито тя , нито аз проявяваме интерес един към друг .
-генерал Патон