тука съм. има ли гаЖок че са неам работа и ше изкарвам бенца, да я повозим, после на маторя с двата коша.
айде нема да подканям![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
няма а! целияПървоначално написано от terrrs
![]()
само докато дойдешПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
айде бе, ще си правим тройка кебапчета, яйца на очи и други перверзии![]()
добре, ти ще почиваш - аз ше те работяголям ли ти е тезгяха, нали знаеш - добрия майстор на голям тезгях работи!
Добре работи с добри инструменти :P :PПървоначално написано от kypo
kypo, внимавай какво пишеш, че да не те гледаме утре по новините като част от акцията на МВР "Педофилите".![]()
аз съм млад еж, и боцкамПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Първоначално написано от kypo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
т'ва беше неуспешен опит да минеш между капките.не може така!
п.с. - на малката мармаладка й е леко скучно и ще се радва, ако добрия чичко, който е автор на темата й каже някой хубав филм. мармаладка тайно се надява, че за всичките си години(а те никак не са малко), чичо Г. е гледал поне един хубав филм, в който героите не са в кревата в 90% от продължителността на филма.![]()
Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Йей тва ма свали от стола
![]()
![]()
има и на масата или в задния двор буквално и преносноПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
а какъв жанр филм, аз филмове много гледах. сега гледам LOST, нещо става и 6 сезона накуп изгледах и не разбирам кво става![]()
Е, то тоя сериал не го разбирах още, когато бяха стигнали само до 2-я сезон.![]()
иначе предпочитам криминални трилъри или ужаси, ама да е нещо смислено откъм сценарий.
Стая 1408 , числото 23 , Последната къща в ляво , ZombielandПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
някой филм със Шон Пен. аз съм му голям фен, големи филми има!
примерно - dead man walking, mystic river, carlitos way (ама там е и пачино, което прави филма велик)
той е по трилърите и завъртяните истории с ебати яките сценарии, стойностни филми, не като бозите в момента.
Оф, нямам достатъчно дисково пространство да си изтегля един прост филм.прецакана съм. докато си освободя мястоо, докато си изтегля филма... 'бала съм му майката, трябва да си измисля друго забавление.
иначе благодаря за помощта, тея дни задължително ще си изтегля някой от трите филма.![]()
аа само да добавя един много силен филм "murder in the first"
много силен!