- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спите ли със сутиен?
Не. Не ми е удобно ..![]()
аз без дрехи спа..абсурд със сутиен..ръби...не неудобно е..
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
НееТова е много неудобно
Set them free!
![]()
![]()
![]()
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
+1n0va_s1m_tYk Пуснато на: Вто Юли 15, 2008 11:04 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Не. Не ми е удобно ..
Няколко пъти съм забравяла да го махна и на сутринта ми е разкопчан. Иначе не, не спя със сутиен. Напоследък и вкъщи го махам, по удобно ми е без.
не,мн е неудобно![]()
![]()
ne razbira se che ne spq sys sutien mnogo e neudobno a i ne e polezno da se spi s nego
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
И аз го махам, пускам ги на свобода да подишат малко чист въздух.
Неееееееее ! Много ми е неудобнопонякога даже у нас го свалям
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
аз не съм чувала някой да спи със сутиен...
НЕ,по обясними причини - нямам цици.
we give it all.
От момента,в който прекрача прага на входната врата у нас си свалям сутиена,а какво остава да спя с него ..
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
точно, не мога да търпя да съм със сутиенПървоначално написано от buttertoast
Нося сутиен само навънка, в момента в който се прибера се преобличам и го махам..
Спала съм 1-2 пъти със сутиен, когато имаше некви момчета при нас![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
дааа тва ми е първата работа... тия презрамки ма убиват цял ден...Първоначално написано от buttertoast
![]()
am ne marzima sled katy se izkapq da si gy sloj apak ama ako slojaino ne spa u nas ili sam bila umorena spa s negu mene ne mi pre4i :P
Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.
винаги спя гола, с изключение когато съм в цикъл
+1Първоначално написано от independence_88
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
неееее! както се прибера в нас и го свалям.. а пак ако спя с него..![]()
.... Неудобно е..
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
Не,много ми е неудобно.Дори когато съм вкъщи си ходя без .
Аз през повечето време ходя без сутиен, пък камо ли да спя с него или у дома да съм с него.
mindscan
ne mi se fukaite 4e spite bez sutien. na men mi e po-udobno da spq s nego ina4e mn se razhojdat. az nqmam malki cici kato vas![]()
Kogato pukna az ne 6te izgniq i sveja 6te ostane moita koja,za6toto alkohola koito 6te izpiq ne 6te mi pozvoli da se razloja.Na groba mi ne polivaite voda,na onq svqt ne iskam da se miq i samo nqkoi den zavyrna li se ot smyrta 6te byde samo za da se napiq
и аз като всички останали спя безслучвало ми се е няколко пъти,когато е имало момчета да не го сваля обаче ми е супер неудобно.