- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Ампули..
Абе имам едно аверче с него ходим на фитнес ,и вчера не отидох на тренировка защото бях много уморен ,обаче той отиде ,абе както и да е ,та там той чул от един от "фитнес ветераните" за някакви ампули който си ги пил ..Били от порядъка на 1-2 лева ...Някой да знае с сигорност какво е това ? Или поне няква бегла представа затова ?![]()
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
Първоначално написано от zero
креатина също е на капсули![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
И аминокиселините![]()
Не капсули ...За ампули говоря ..Дето само чупваш нали отгоре и след това го изпиваш това (то е течно в ампулата) ...И си ставал "звяр" както са опредилили тия от колектива ...Затова ми стана интересно..
Сетих се за стероиди само че няма стеройд който да е в течно състояние ,да е на ампули и да се изпива..Всичките течни стеройди са инжиктирват ,а не пият.
Ако говорим за стероид в ампула от порядъка на около 2 лева то това е Омнадрена. За друго не се сещам. Някои от "ветераните" във фитнес залите са големи глупаци.
Първоначално написано от hamilcar
Може и така да е ..Ама съм сигорен че надали е било стеройд ...B12 не е стеройд (или така мисля май е витамини) и пак е на такива ампули ...
В12 ампулата със спринцовката общо са 1.56 и да витамин е това.Hamilcar,ти го каза правилно-някой от "ветераните" са големи глупаци.
Всичко зависи само от теб,никой друг просто ти...
Първоначално написано от ImmortalTechnique
А това какво е ??![]()
Повишава сърдечната дейност и телесната температура
Откога ефедрина на ампули се пие ?
http://www.framar.bg/%D1%81%D0%B0%D1...d18003574.htmlПървоначално написано от Myrth
има [;
Предполагам, че е Аминокиселини, Креатин, Ел Карнитин. Стероид- не е, ако изпиеш такава ампула, няма да напрвиш нищо освен да си овредиш бъбреците...
Че то винаги се е пиел ефедринът на ампули. Някои си го бият подкожно в коремната гънка, но е безсмислено, защото ефедринът няма локално действие.Първоначално написано от hamilcar