- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искренно и лично
+ az otdawna go naprawixПървоначално написано от tanch3t093
:P
:P
![]()
Mani4ka sam kato ne6tata koito pravqt jivota ti po 6tastliv
Момиче съм,ама айде![]()
![]()
Ще взема да си го напиша отдолу на профила,за да не се бъркате повече.
Ако намекваш, че е курва направо си го кажи!Аз не смятам, че е такава!Първоначално написано от tanch3t093
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Еми момичето е "... сред най-известните в града..." и.Сигурно е про вече.Първоначално написано от tanch3t093
Един въпрос към турбо секс богинята:
1.Като определен брой пъти някой те е минал,издаваш ли им месечни карти,нещо?Смисъл,както е на фитнес примерно,там с 10 посещения,последното безплатно?Някой ми беше казал,че това е новата мода при вас![]()
![]()
![]()
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
+++ nqma dumi .. samo taka...Първоначално написано от JCoutureJunkie
![]()
![]()
![]()
Mani4ka sam kato ne6tata koito pravqt jivota ti po 6tastliv
-Имаш ли вибратор или някакви секс-играчки изобщо и какви са те?
МОМИЧЕ СЪМ!!!
В един друг форум (който обаче е и малко по-ограничен) се прави следното: хващате една тема, на която се гласува, кой ще бъде интервюиран, после му правите отделна тема за интервюто специално за този човек. След това пка се гласува нов, прави се нова тема и т.н.
Друг е въпросът, че тук има ПРЕКАЛЕНО много хора и може би цялата операция се обезсмисля.
Сама си го поиска!Първоначално написано от Alexandra1993
Иначе ако си навита може да те почнем и теб!
НямамПървоначално написано от lifelesscorpse
FUCK-тически не ме интересувате..
+++Първоначално написано от walcheto
бих добавила и въпроса за свирките за пълен ефект...и едно "тцтц"
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Добре де.. Пробвала си толкова неща на петнайсет.. Секс, свирки на един или двама, целувала си се с момичета, тройки си прайла... Какво ти остава да направиш на 20, когато вече си голяма и ще си пробвала сто процента още какво ли не. Вярно хубаво е да се надивееш, на лудееш и така нататък, обаче ти си на петнайсет за Бога.. Не те съдя, просто изказвам възмущение, защото и аз съм почти на толкова.
Ами и аз това исках да кажа със последния си пост. Няма да коментирам повече, просто с таква момичета вече е пълно, да правят секс 6-макс 7 клас и да се гордеят и да разказват наляво и надясно .. Все пак това си нейния живот, да прави квото иска с него.Първоначално написано от Shadowsogirl
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
OutlawImmortal ще те питам ако ме питаш и ти мене
УООООУ това е яко . Може ли мене да ме питатеБ![]()
Mммм,само аз ли съм единствената,която си мисли,че въпросното девойче доооооста преувеличава нещата?Знаете,в нета можеш да се представиш и за кралица,и за Лейди Гага,и за каквото си поискаш!Нещо ме кара да вярвам,че тя просто се опитва да си спечели лесна популярност,било то и на последовател и деен член на най-старата професия,просто за да стане иZвеStнЪъЪъЪъЪъЪъъЪъЪ и wъRвEжNъЪъЪъЪъЪ в един форум и всички загорели момченца да и се кланят и да и пращат ЛС : " ш'та скъсъм мъ ей!" или "сАо да ми паднеш бебЧоОоО и ш'ти разкаа играта мъ!" etc.Първоначално написано от tanch3t093
Всъщност,истински се надявам да е така,иначе мога само да я съжаля,наистина не знам какво би я задоволило въоще след има няма 2-3 години ако всичко,което написа е истина!
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
ебати ограничените хора кво ви пука колко пишки е лапала и какво прави .. оставете я всеки избира да бъде какъвто иска![]()
Exorcism !
+1 и да добавя!Първоначално написано от ozzy
Не сте и родители или настойници за да определяте начина й на живот!
ХахахахПървоначално написано от fear4o
Слуучайно някъде да е написано "Няма да правиш така, не е редно" ? Просто изказваме възмущението и съжалението си към въпросното девойче.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
може ли мен да ме питате хахах![]()
![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
^ Може![]()
- На колко си
- От каде си
- и дали си девствена
![]()
На 16
От София
Не, не съм .
- С колко момчета си била досега ?
- Обвързана ли си ?
- Къде учиш ?
Ако става въпрос за с колко съм правила секс - само 3 .
Да .
Проф.Гимназия по текстил и моден дизайн