.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

изгубен бележник

Хора дайте ми съвет !! В сряда ( 31.03.2010 ) класната ми даде бележник на една съученичка, защото не беше на училище.След училище я видях и исках да и дам бележника, погледнах си в чантана - нямаше го ... Тя ми каза да и го дам след ваканцията, т.е. днес .. Когато се прибрах в нас на 31 видях, че го нямаше.Днес, тя ме попита, аз и казах, че не съм го донесла .. Потърсих - няма го Явно съм и изгубила бележника.Това момиче е много отворено и като разбере - главата ми е на кол. Какво да правя ?

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Все някак ще разбере, че си го загубила ...

I'm inlove with a criminal...

Мега фен Аватара на ameli
    В сряда ( 31.03.2010 ) класната ми един бележник на една съученичка, защото не беше на училище.
    не разбрах много, много... сигурен/а ли си, че ти го е дала
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на Chacho
    -Сестро, затрила съм го, ще уредя с класната да ти направим нов. Понасяш отговорност за делата си.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от ameli
    В сряда ( 31.03.2010 ) класната ми един бележник на една съученичка, защото не беше на училище.
    не разбрах много, много... сигурен/а ли си, че ти го е дала
    извинете ме ! просто много бързах и съм се паникьосала цялата и не знам какво пиша ... исках да кажа : В сряда ( 31.03.2010 ) класната ми даде един бележник на една съученичка, защото не беше на училище.

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    -Сестро, затрила съм го, ще уредя с класната да ти направим нов. Понасяш отговорност за делата си.
    и аз това си мислех, но както казах, това момиче е много отворено и нищо чудно да налети на бой ..

Мега фен Аватара на Chacho
    Добре, че връстничките ми не се бият. ^^

Вземи някой приятел до теб и й обясни кво се е случило, извини й се. В крайна сметка си човек и ти е присъсщо и ти да правиш грешки. Няма какво да се обясняваш повече от това. Правиш й новия блежник и сте квит. Да не е първи клас та да ти налита на бой?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мерси много са съветите Наистина от страни изглежда лесно, но ако се поставите на мое място .. Дори не знам къде е изпаднал този бележник, преди това ходихме на пицария - днес отидох и питах,но казаха,че нищо не са намирали .. Аз утре ще и се извиня и ще направим с класната новия бележник, но не знам и двете как ще го приемат.Класната 100 % ще ме увика, а съученичката нищо чудно да изпсува нещо

приготви си 10 лева за изкарването на новия бележник.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Те пък баси хората. Всеки може да сгреши. В крайна сметка, ти защо си поела отговорност да земеш бележника. Можеше да го оставиш на класната и тя да се оправя, да го връща, като свърши ваканцията. Пък ако момичето има малко човечност останала, ще те разбере. Както каза Чачо - носиш си последствията.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    in my weird world
    ее един бележник голяма работа...ще го преживее
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Цитирай Първоначално написано от dark40
    ее може и по-евтино да излезе, няма значение

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    В крайна сметка, ти защо си поела отговорност да земеш бележника. Можеше да го оставиш на класната и тя да се оправя, да го връща, като свърши ваканцията. Пък ако момичето има малко човечност останала, ще те разбере.
    еми просто нямаше начин, след като съм отговорник на класа всичко прехвърлят на мен, гадно се чувствам, ама станалото - станало .. А колкото до момичето, наистина се надявам да е останало в нея малко човечност

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Еми и аз съм отговорник на дневника, и ако се случи това, не е болка за умиране. Всеки греши, ще разберат.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Дано Утре ще пиша какво е станало

Ами все ще разбере, по-добре да й кажеш, ако мисли да ти прави нещо-кажи на класната.

Цитирай Първоначално написано от dark40
    za kvo sa i 10leva ?

Няма какво да се притесняваш,казваш и че си и изгубила бележника отиваш в книжарницата даваш 1 лев или там колкото стува един бележник.Даваш го на класната и готово
    Кво ще ти каже? Се едно тя не е губила неща няма за кво да се притесняваш
    I like Horses

писах и в скайпа, извиних и се и казах, че ше направим нов бележник .... тя ми казва : оффф, провери на всякъде бе ..... ХОРА ПРЕОБЪРНАХ СТАЯТА И НЯМА ГО ТОЗИ БЕЛЕЖНИК !! Просто не ми се мисли утре какво ще стане

Цитирай Първоначално написано от galeto6
    писах и в скайпа, извиних и се и казах, че ше направим нов бележник .... тя ми казва : оффф, провери на всякъде бе ..... ХОРА ПРЕОБЪРНАХ СТАЯТА И НЯМА ГО ТОЗИ БЕЛЕЖНИК !! Просто не ми се мисли утре какво ще стане
    Дори и да е ядосана до утре ще и мине не се безспокой
    I like Horses

Град
    Пловдив
    тука следя темата... пишете утре да видим кво е станало...

Колкото до ситуацията - няма да се притесняваш.Сичко се случва...

охх .... бележника се оказа в класната, но това го разбрахме чак 4 час .. аз съм го била оставила на чина и тя го е взела .. казах на това момиче, а тя ми вика : нали знаеш, че ако ми беше изгубила бележника щеше да има ръгане и погаза юмрук ?!

Цитирай Първоначално написано от galeto6
    тя ми вика : нали знаеш, че ако ми беше изгубила бележника щеше да има ръгане и погаза юмрук ?!"
    Не ми се вярва, ако беше загубила бележника да осъществи намеренията си. По-скоро е показала по свой начин колко е била разтревожена. Но все пак за един бележник е готова да те бие ? Ако всички са толкова дребнави ще трябва да се избием ли ?

Голям фен Аватара на webmast3rche
    Не. Просто тя е малоумно същество с ниско образование.

Someb0dy told u..how much i Love u !?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си