- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гей признание
най-после признах на двамата ми най-добри приятели че съм гей.И те ме приеха такъв какъвто съм.Към всички други момчета които се колебаят дали да си ппризнаят или не, ако имате приятели които са истински те ще ви овужат и няма да ви издъдат.
младо момче на 14 което има много проблеми на главата
Нямам този проблем...:P :P :P :P
It's too late...
Браво!!!Първоначално написано от peshonpmg
А бе де да знам...то уважение, уважение...ама накрая да не стане като във оня виц - те са уважаваха, уважаваха, па накрая като му удариха едно яко ебанье![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
хахах .. внимавай наистинаПървоначално написано от Mr_Crowley
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е постъпил си правилно, поне не бягаш от себе си![]()
Наистина внимавай за ебането; ама пък що да внимаваш - нали си гей. Щи хареса![]()
темата 100% е ебавка
иначе аз лично ако бях на мястото на твоите "най-добри" приятели щях да те спукам от бой
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Мъжко е видя ли .. значи пази се от него .. вижда ми се опасенПървоначално написано от tedkouu
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от Macallan
![]()
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път `***
Преди време нямаше ли едно момче тука, който беше признал, че е гей и целия форум го беше възприел без да го обижда и т.н.![]()
да бе то по форумите много лесно да се правиш на моралист. Ти ако видиш на улицата един мазен гей с розова тениска и светло син КЛИН няма ли да ти иде да го пребиеш... това е обида към мъжкия пол ...Първоначално написано от Serseri91
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Природата си е направила ебавка с човека..![]()
[b][color=black]Espa
Прав си!Първоначално написано от Macallan
It's too late...
Не трябва да се толерират педалите, това не е нормално аз не бих го приел нормално и дори да не се стига да бой както казаха някой просто ще го игнорирам и така.
Абе не е точно така.И аз ги ненавиждам, дразня се като видя някой, който отговаря на твоето описание, но чак да го пребия ?![]()
Нямам нищо против, докато не си правят извращенията пред очите ми.![]()
Ще се хиля мазно,такива хора ме напушват на смях..![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..