.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Град
    софия

Гей признание

най-после признах на двамата ми най-добри приятели че съм гей.И те ме приеха такъв какъвто съм.Към всички други момчета които се колебаят дали да си ппризнаят или не, ако имате приятели които са истински те ще ви овужат и няма да ви издъдат.
    младо момче на 14 което има много проблеми на главата

Нямам този проблем... :P :P :P :P
    It's too late...

Град
    Пловдив

Re: Гей признание

Цитирай Първоначално написано от peshonpmg
    най-после признах на двамата ми най-добри приятели че съм гей.И те ме приеха такъв какъвто съм.Към всички други момчета които се колебаят дали да си ппризнаят или не, ако имате приятели които са истински те ще ви овужат и няма да ви издъдат.
    Браво!!!

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    А бе де да знам...то уважение, уважение...ама накрая да не стане като във оня виц - те са уважаваха, уважаваха, па накрая като му удариха едно яко ебанье
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от Mr_Crowley
    А бе де да знам...то уважение, уважение...ама накрая да не стане като във оня виц - те са уважаваха, уважаваха, па накрая като му удариха едно яко ебанье
    хахах .. внимавай наистина

Е постъпил си правилно, поне не бягаш от себе си

Наистина внимавай за ебането; ама пък що да внимаваш - нали си гей. Щи хареса

Град
    Пловдив
    темата 100% е ебавка
    иначе аз лично ако бях на мястото на твоите "най-добри" приятели щях да те спукам от бой
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от tedkouu
    Е постъпил си правилно, поне не бягаш от себе си

Наистина внимавай за ебането; ама пък що да внимаваш - нали си гей. Щи хареса
    Мъжко е видя ли .. значи пази се от него .. вижда ми се опасен

Цитирай Първоначално написано от Macallan
    темата 100% е ебавка
    иначе аз лично ако бях на мястото на твоите "най-добри" приятели щях да те спукам от бой
    +1
    Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път `***

Преди време нямаше ли едно момче тука, който беше признал, че е гей и целия форум го беше възприел без да го обижда и т.н.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Serseri91
    Преди време нямаше ли едно момче тука, който беше признал, че е гей и целия форум го беше възприел без да го обижда и т.н.
    да бе то по форумите много лесно да се правиш на моралист. Ти ако видиш на улицата един мазен гей с розова тениска и светло син КЛИН няма ли да ти иде да го пребиеш... това е обида към мъжкия пол ...
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Град
    Kyustendil
    Природата си е направила ебавка с човека..
    [b][color=black]Espa

Цитирай Първоначално написано от Macallan
    Цитирай Първоначално написано от Serseri91
    да бе то по форумите много лесно да се правиш на моралист. Ти ако видиш на улицата един мазен гей с розова тениска и светло син КЛИН няма ли да ти иде да го пребиеш... това е обида към мъжкия пол ...
    Прав си!
    It's too late...

Не трябва да се толерират педалите, това не е нормално аз не бих го приел нормално и дори да не се стига да бой както казаха някой просто ще го игнорирам и така.

Абе не е точно така.И аз ги ненавиждам, дразня се като видя някой, който отговаря на твоето описание, но чак да го пребия ?

Нямам нищо против, докато не си правят извращенията пред очите ми.

Град
    In the middle of Nowhere
    Ще се хиля мазно,такива хора ме напушват на смях..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си