- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Много съм притеснена помогнете моля ви!
Здравейте аз съм на 12 години, момиче и на 23.04.10г. ме заболя корема адски много в ляво не много надолу мина ми обаче от тогава усещам леки болки там когато се наклона на страни и корема ми е подут а там където ми се намерат яичниците усещам леки подутинки.понякога ми става някакси много гадно на корема се едно ми се гади,но не ми се
чувствам се леко отпаднала и понякога ме болят гардите и някакси ги чувствам по-твърди.Аз попринцип имам бяло течение обаче от 2 дни виждам че или не тече или просто тече много по малко почти не си личи че тече и да кажа че все още нямам мензис.Приятелки ми казват че това е ПМС и че скоро може да ми дойде. И да кажа че започнаха да ми излизат пъпки по лицето.
Моля ви помогнете ми! Кажете вие как мислите!Мерси предварително!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз мисля,че е ПМС..Все пак вече си на 12 години и е нормално..Но все пак си зависи от организма..
Изчакай още малко и ако продължават тези силни болки - отиди на лекар..Може и да е нещо друго,пък да не е ПМС![]()
Но предполагам,че нищо ти няма..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Няма причини за паникаСигурно до няколко дена ще ти дойде.Не се притеснявай
![]()
ПМС! Скоро ще ти дойде...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
И аз мисля, че е от ПМС, но ако продължават тези болки, а не ти идва-отиди на лекар!
Dream as if you'll live forever.Live as if you'll die today!
ПМС ее ..не се притеснявай за нищо .. и до няколко дена, седмици би трябвало да ти дойде
Ами ако си вдигнала нещо тежко или нещо такова... има мн причини за болки в кръстаПървоначално написано от geri154
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Всичко това е от пуберетета!!!Спокойно не се притеснявай!Първоначално написано от geri154
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Айде, честито, вече си жена.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last