- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Помощ!!
Здравейте вече съм на 12 години и всичките ми приятелки вече са в пубертета а аз още не съм.33 кг съм и още не ми е дошло и нямам никакви гърдикажете какво да правя
![]()
All i need is.....BEER
е какво може да правиш ?! Храни се здравословно и редовно. Ще пораснеш спокойно имаш още 6-7 години да се развиваш за къде бързаш?
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Има стотици подобни теми. И пак обичайният отговор: И З Ч А К А Й! Всеки организъм е различен, един се развива по-бързо, друг по-бавно. И твоя ще се развие, и на теб ще пораснат гърди, и на теб ще ти дойде. Има време за всичко.
wake up.
it's a new day.
Хич не се притеснявай бе момиче!Гледай си живота и си изживей детството... за къде бързаш? Има още 6 години през които те първа ще се развиваш.Това че твоите приятелки имат гърди и цикъл това не означава че непременно и ти трябва да имаш.С времето и ти ще се развиеш.Не се притеснявай... изправи се с гордо вдигната глава и не му мисли.Успех!
33 кг?! втф?! Как на 12 години ще си 33 кг бе?! Тва е хипер анорексичното, пък и помисли, че като си толкова слаба кви гърди искаш. Имаш още колко време за развитие. Като станеш на 20 и нямаш гърди и цикъл тогава се притеснявай.
airplanes..
+ и мн0г0 чудно след като има толкова много теми за същото нещо със сищите отговори, защо правите пак такива теми ?!?Първоначално написано от PlezLaaa
Ти сама го каза - ПУБЕРТЕТ ! За всичко си има време.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
+Първоначално написано от twilightHeart
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
33кг ?на теб сигорно не ти трябват автобуси и т.н. ти патуваш с вятъра момичее
![]()
Споко бе ше се развиеш
![]()
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
знае ли някой какво означава това Релевантен опитв тезе нови обяви за работа пък сега искат релевантен опит
![]()
на 12 години мислех каква простотия да измисля и на какво да играя, а не дали са ми посанали ци*ите и кога ще ми дойде.. апф
Боже мой... как го каза: "Вече съм на 12" чакай малко я се виш, няма да се учудя, ако ходиш с памперси..... За много големи ли се мислите като сте на 12![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахаха да бе те ся на 12 вече са правили секс ти за кво ми говоришПървоначално написано от gergan4etooooo
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от twilightHeart
+![]()
![]()
![]()
олелее прекалено слаба![]()
няма да стане така ..
![]()
![]()
awerw♥
![]()
Ем чакаш,а и по хубаво ще видиш като почнат пъпките и др. глупости
![]()
![]()
Първоначално написано от sapphire5
Сигурно е нисичка. Авторке, колко си висока?
..::Човек никога не знае::..