.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Помощ!!

Hybrid View

Град
    jamaica

Помощ!!

Здравейте вече съм на 12 години и всичките ми приятелки вече са в пубертета а аз още не съм.33 кг съм и още не ми е дошло и нямам никакви гърди кажете какво да правя
    All i need is.....BEER

Град
    Пловдив
    е какво може да правиш ?! Храни се здравословно и редовно. Ще пораснеш спокойно имаш още 6-7 години да се развиваш за къде бързаш?
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Има стотици подобни теми. И пак обичайният отговор: И З Ч А К А Й! Всеки организъм е различен, един се развива по-бързо, друг по-бавно. И твоя ще се развие, и на теб ще пораснат гърди, и на теб ще ти дойде. Има време за всичко.
    wake up.
    it's a new day.

Град
    nQk1dE tAm.. :d
    Хич не се притеснявай бе момиче!Гледай си живота и си изживей детството... за къде бързаш? Има още 6 години през които те първа ще се развиваш.Това че твоите приятелки имат гърди и цикъл това не означава че непременно и ти трябва да имаш.С времето и ти ще се развиеш.Не се притеснявай... изправи се с гордо вдигната глава и не му мисли.Успех!

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    33 кг?! втф?! Как на 12 години ще си 33 кг бе?! Тва е хипер анорексичното, пък и помисли, че като си толкова слаба кви гърди искаш. Имаш още колко време за развитие. Като станеш на 20 и нямаш гърди и цикъл тогава се притеснявай.
    airplanes..

Цитирай Първоначално написано от PlezLaaa
    Има стотици подобни теми. И пак обичайният отговор: И З Ч А К А Й! Всеки организъм е различен, един се развива по-бързо, друг по-бавно. И твоя ще се развие, и на теб ще пораснат гърди, и на теб ще ти дойде. Има време за всичко.
    + и мн0г0 чудно след като има толкова много теми за същото нещо със сищите отговори, защо правите пак такива теми ?!?

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ти сама го каза - ПУБЕРТЕТ ! За всичко си има време.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от twilightHeart
    33 кг?! втф?! Как на 12 години ще си 33 кг бе?! Тва е хипер анорексичното, пък и помисли, че като си толкова слаба кви гърди искаш. Имаш още колко време за развитие. Като станеш на 20 и нямаш гърди и цикъл тогава се притеснявай.
    +
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    33кг ? на теб сигорно не ти трябват автобуси и т.н. ти патуваш с вятъра момичее Споко бе ше се развиеш
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

помощ

знае ли някой какво означава това Релевантен опит в тезе нови обяви за работа пък сега искат релевантен опит

на 12 години мислех каква простотия да измисля и на какво да играя, а не дали са ми посанали ци*ите и кога ще ми дойде.. апф

Боже мой... как го каза: "Вече съм на 12" чакай малко я се виш, няма да се учудя, ако ходиш с памперси..... За много големи ли се мислите като сте на 12

Цитирай Първоначално написано от gergan4etooooo
    на 12 години мислех каква простотия да измисля и на какво да играя, а не дали са ми посанали ци*ите и кога ще ми дойде.. апф
    хахаха да бе те ся на 12 вече са правили секс ти за кво ми говориш

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Стига с това бързане!Изживей си детството

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...

+
    олелее прекалено слаба няма да стане така ..
    awerw

Нищо не можеш да правиш,освен да ЧАКАШ !!!

Ем чакаш,а и по хубаво ще видиш като почнат пъпките и др. глупости

Цитирай Първоначално написано от sapphire5

+
    олелее прекалено слаба няма да стане така ..

Сигурно е нисичка. Авторке, колко си висока?
    ..::Човек никога не знае::..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си