.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Какво да и подаря

Здравейте ситуацията е следната , след една седмица и няколко дена имам годишнина с приятелката ми и искам да и подаря нещо , но да съм го направил сам дайте някакви идей. Аз мислех върху дървена плоча да и издялкам картина но пък може да кажете нещо по интересно.

Мега фен Аватара на Sibel1990
    Град
    *Силистра*
    явно си сбъркал раздела
    "Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."

Това е добра идея, също можеш да направиш някаква фигурка пак от дърво. Да речем сърце в което пише имената на двама ви, или нещо такова.
    wake up.
    it's a new day.

Това е добра идея, също можеш да направиш някаква фигурка пак от дърво. Да речем сърце в което пише имената на двама ви, или нещо такова.
    това го мислих но ми се вижда доста старомодно с имената

Ако мислиш, че ще й хареса, го направи, ако не-друга фигурка.
    wake up.
    it's a new day.

Град
    Пловдив
    Оф какви са тия простотии ... подари и нещо което ще и е от полза. Какво да прави с това дърво - да си запали печката? Подари и едно хубаво малцово марково уиски пиинете си чукнете се и чиста работа какво го мислиш
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Оф какви са тия простотии ... подари и нещо което ще и е от полза. Какво да прави с това дърво - да си запали печката? Подари и едно хубаво малцово марково уиски пиинете си чукнете се и чиста работа какво го мислиш
    Хора като теб за мен нямат ценностна система , защото това което аз и давам и съм направил аз , за нея ще има сантиментална стойност и винаги когато го погледне ще се сеща за мен а едно уиски какво ще и го подаря ще го изпием и какво от това ???

P.S. - Не искам да засягам тази велика напитка.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DenoN
    Хора като теб за мен нямат ценностна система , защото това което аз и давам и съм направил аз , за нея ще има сантиментална стойност и винаги когато го погледне ще се сеща за мен а едно уиски какво ще и го подаря ще го изпием и какво от това ???

P.S. - Не искам да засягам тази велика напитка.
    бхахаха точно ще го гледа 5 мин ще и писне след това ще събира прах 1-2 години и като се скарате сериозно ще отиде в печката ... ти под ценностна система това ли разбираш? Да не мислиш, че много ще и пука дали си го правил ти или айнщайн? Къде къде по добре ще е например да я заведеш на романтична вечеря с вино и т.н. направете си снимки прекарайте си добре пък и спомен ще остане, щото едва ли имате възможност всеки ден да ходите по ресторанти. Е питай жените във форума какво предпочитат едно дърво или един хубав спомен (ако си кадърен и знаеш как да се държиш)
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

1-во на вечеря винаги мога да я заведа
    2-ро не е такъв човек познавам я отлично и няма да го направи
    3-то да определено ще и пука

А вечерята не бих я завл на ресторант защото хубавите места са скъпи а бих предпочел аз да си зготвя вкъщи и да направя всичко както трябва да е от колкото да я водя на ресторант

Град
    in my weird world
    напиши и стихотворение
    --Лудите, лудите - те да са живи!

оравил съм го а и не съм много добър поет

Град
    Пловдив
    абе не ти говоря за тъпата вечеря това беше пример направи и деня специален. Пък като толкова искаш да е подарък подари и нещо което ще е от полза както ти казах, Ако питаш мен ти вече си решил да и правиш проклетото дърво колкото и идеи да ти даваме
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си