.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Изпълнение на дузпи

Кажете как ги биете вие, аз лично разчитам повече на сила отколкото на техника и досега не съм пропускал.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Като изпълнител на дузпи не съм чак толкоз, но мога да ти кажа за вратарите понеже играя като вратар. Разчитай да ги биеш на външен, защото вратаря най-често очаква на дъртия... Не се изразих точно, ама смятам че ме разбра!

Засилвам се бавно към топката и следя дали като замахвам вратаря ще тръгне към някой ъгъл и ако тръгне веднага обръщам глезена и насочвам топката в другия ъгъл, а ако вратарят си стои на мястото си избирам един ъгъл и я насочвам горе в ъглите.
    Система работи без засечки засега.

ае момчета аз съм вратар ... тия дуспи зависи дали ще усетиш удара къде ще е 50/50 тоест вие имате по-висок шанс за реализация...

един въпрос знам че не е в темата но .. :

Как мога да увелича силата на удара си бе хора?? мн слабо бия ...засилвам се с всичка сила и накрая винаги не е точна или достаъчно силна...в повечето случаи е по земя искам да имам по силен удар "мощен" ..какво трябва да правя за да увелича силата ??как да ударя и какви упражнения да правя?

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Идеята е да не биеш еднакви дузпи, защото някой по-наблюдателен ще забележи тенденцията.

Иначе аз харесвам дузпи в стил Неескенс

За мощен удар ти трябва силен крак - здраво бедро и здрав прасец. Можеш да правиш многоскоци нашия вратар прави по 300-400 на тренировка за пъргавина ама и силата му покачиха.
    За да не е по земя гледай да я ритнеш по-отдолу...
    за точността не знам к'во да те посъветвам, идва от вътре не мога да го обясня.

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    за амплитуда трябва да изнесеш тежестта назад

Banned Фен

Re: Изпълнение на дузпи

Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Кажете как ги биете вие, аз лично разчитам повече на сила отколкото на техника и досега не съм пропускал.
    Пич не вски път помага всичко е психика,СРЕЩУ ЛЕВСКИ за финала на един турнир изтървах последната дуспа беше преди една година резултат 5-4 за тях изтрелях я чак през 2 улици---- сега ми е смешно но тогава ревях,чак трениора на левски дойде да ме успокоява

Цитирай Първоначално написано от BenSherman
    бия ги ниско долу в ъгъла силно,но не прекалено. и вкарвам.

обикновено ритаме на асфалт и тия дузпи се вадат доста трудно
    Преди и аз бях така, но смених техниката. Сега главно се мъча да целя скобата или просто да го вкарам с топката във вратата.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Град
    Kyustendil
    Разчитам на техниката.. понякога и на удара.. хубаво е дузпите да не са ти еднотипни
    [b][color=black]Espa

Като цяло на сила ама и техниката нее за подценяване.Ако успееш да балансираш мейду двете ще си СУПЕР

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си