- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На кой актьор/акрриса прилчаш
На кой актьор/актирса прилаате ти и вашата половинка( като харкетр,външен вид и т.н)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и са какво ма пак ли нещо разправяш за ......... леле много си тъпа ма овца мислиш ли,че той ще ти върже не и мани не слгаи фалшиви снимки мъЪъЪ 12 годишна пикла и ми се ерчи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На Ал Бънди и жена му![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Защо трябва да приличам на някой по каквото и да било.Не целя това .. .![]()
+това няма смисъл да копираме актриса или актьор, всеки е уникален само с това, че се различава от останалите.Първоначално написано от didenceeto
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
ми чи де да знамаз може на много да се оприлича,ама хич да не мязам на тях по характер и т.н
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
пхаха.. тва ме изкефи.Първоначално написано от Tedchy
tAke a dIrty pIcture![]()
strashno mnogo prilicham na Kristen Stewert))))))
Никога не съм ти обещавала,че ще има слънце всеки ден...дадох ти всичко,което имах-добро и лошо...Никога не съм казвала,че няма да греша.Аз съм просто човек и това е мое запазено право.Но единственото,което искам е да те обичам..
Hugh Laurie сиреч Др.Хаус особено когато съм с брада
иначе като се обръсна > М.скоуфилд![]()
Има един сайт,в който си качваш снимка и ти казва колко % приличаш на някоя знаменитост.
Иначе Кийра Найтли.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Давайте и ваши снимки, че да видим приликата де!![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
За прилика не са ми казвали, но са ми казвали, че имам проницателен поглед като на Ханибал Лектър.![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Jason Statham, като външност. Има прилика.
Temet Nosce
벨야카
+++Първоначално написано от Tedchy
`only God can judge me!
Първоначално написано от Tedchy
Това пък, като го чуя... дейба и клишето. "пълно копие на себе си съм". Вие да не се взехте за актьори и звезди, че сте копия на себе си бе, недораслъци.
Temet Nosce
벨야카
Казвали са ми , че имам прилика с Райън Рейнолдс . :P