- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- В училище...
Тази година уча вече в гимназия и това което ме учуди е , че повечето пушат! Искам да знам дали само в моета гимназия или просто повечето гимназисти започват да пушат![]()
гимназисти ли? то се почва от 4-ти клас т'ва![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Първоначално написано от Inkognoto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
абе навсякъде е така,ко има да се чудиш![]()
![]()
![]()
![]()
Беден човеко,кой клас си,откъде си,откъде падаш?![]()
![]()
И все пак-да,преобладаващата част пушат.
Когато живееш сред вълци,няма начин да не се научиш да хапеш ;]]
Първоначално написано от ecstazy
![]()
Нямаше логика,беше любов.
Еми да.Навсякъде е така.В моето даскало от 8 клас не можеш да минеш през входа.Е те и 7 клас пушат,ама те поне се крият.
Навсякъде е така, спокойно... Само не започвай и ти.
Първоначално написано от blackeye
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
+ Не започвай,че после жална ти майка ако искаш да ги отказваш ...Първоначално написано от SmilezZz
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
+2Първоначално написано от blackeye
The Devil Fucks like God makes Love.
ами аз като влезнах преди 3-4 години много малко пушеха после много хора започнаха за 1-2 месеца и после спряха , но от миналата година май пушачите станаха повече
ми и в моето даскало пушат една част,но мен пък ми харесва,някак си ме опиянява....и просто искам да пуша.
лошото е само че уврежда здравето.
Иии честно това е супер тъп въпрос
Нали знаете какво е казал Пертини.
Можем да се учим на търпимост от пушачите. Все още нито един пушач не се е оплакал, че някой непушач не пуши.
![]()
![]()
![]()
Тъй де, това в кръга на шегата.
не ми пречи, че някой пуши в даскало - на който му се пуши, да пуши.
В мойто даскало ПЪК пушат 3 човека, другите са некви смотльовци дет ги е страх да опитат![]()
И в мойто даскало е пълно по 50-60 човека ,че и повече ходят да пушат навънка ама и учителите там пушат![]()
I like Horses
И в моята гимназия доса хора пушат (включително и аз) И защото ни е забранено да пушим в двора на гимназиятавсички сме скупени на няколко тумби хора във възможната най-близка зона извън двора
![]()
![]()
И даскалите които пушат (а те не са никак малко)са при нас и става интересно...говорим си и така :P ...но като цяло да има доста хора които пушат.
В моето мило МГ се друсат с трева през голямото .![]()
![]()
П.П.Има ли смисъл да казвам за пушачите![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
няма какво да се чудишПървоначално написано от Inkognoto
и аз съм от гимназия и половината ми клас пушат (само момичетата) е не всички ама повечето
съвсем нормално :P
Има някой, които и от 4 клас почват за гъзарията, а и те повечето са така. Свиквай, навсякъде е така.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Няма училище в което да няма пушачи. В началните училища просто се крият по-добре![]()
И спря да се върти за миг земята..
смотлсовци уау. Това, че все още не са опитали е по-добре за тях...Първоначално написано от fogdog
Здравейте на всички! ! !Аз съм нова в този сайт и не съм мн сигурна дали това е правилният форум, в който мога да разбера повече за училището, където ще кандидатствам![]()
Ако тук мога да получа такава информация , плс пишете за да ви поразпитам малко...![]()
![]()
![]()
![]()
В МГ трева?Първоначално написано от MaGuSs
![]()
![]()
![]()
![]()
не мога да повярвам-кой град е т'ва![]()
![]()
Къде спа до сега, по улицете, в кафетата, по пейките и т.н. не беше ли виждала, че се пуши? Някак си ми е странно да не се знае нещо такова. Да и в моето училище се пуши.