Здравейте искам да си напавя песен но програмите са ми твърде сложни за това ще ви попитам коя е най-добрата програма за създаване на музика.![]()
Музиката е Магия !
Търсил съм в google !
Аз ако знаех нямаше да питам!
Теглил съм много програми но повечето са доста сложни и не ги разбирам !
И да кажа че ще е песен аз ще я изпълнявам !
Музиката е Магия !
офтопик: То ако не си нотно грамотен и най-лесната програма ще ти се стори като ад. Каква музика искаш да правиш?
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Еми извинявай ама не уча в Музикално не всеки има възможност !
Ми нещо между поп и поп-фолк !
Музиката е Магия !
Еми натрупай малко знания бе човек ! научи ноти и т.н. като ти кажем програма кво ?? То няма лесна програма за правене на музика ! чети разглеждай и така ..![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Ми ще се опитам !
Но искам да ми препоръчате някаква която отговяря на това което написах !![]()
Музиката е Магия !
Fruity Loops.
Поп-фолка напоследък като че ли все повече слага техно за бекграунд.
PS: Не всичко сложно е хубаво, но повечето хубави неща са сложни.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Искаш да създаваш и композираш музика? - Ето ти решението на всички проблеми: Щракни точно тук!!!Първоначално написано от ilian743
П.С. - Задължително изгледай клипчето от сайта за да разбереш, как се борави с програмата... и Успех от мен!![]()
Аз видях само първите няколко части и забелязах че програмата при инсталация проверява дали имаш такива изисквания , не системни като рам. и т.н. а примерно като на този от клипа клавиатурата , иначе как ?? Пробвай да ни кажеш какво е станало :PПървоначално написано от doomkillerr
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein