.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Тема: Наивница

Наивница

Объркана съм?! Аз съм на 14 години, а той на 18 (знам, че ще кажете да не се занимавам с него, но това не е проблема) От 4 месеца си пишем, излизали сме на кафе, но той е директен , че иска само забавления (разбирай-секс). Там е проблемът, че аз не искам само това... Но не мога да му го кажа защото знам, че ще се отдръпне... Говорили сме си за това, че мен сексът не ме остройва на този етап защото съм девствена и искам да го направя с някой който обичам... Обаче от две седмици насам започнахме да си говорим по телефона като през цялото това време му звъня само аз... Усещам, че ставам нахална и че не трябва да му звъня всеки ден, но съм наивна и си правех илюзии, че е възможно да се получи нещо повече... Но ето какво се случи. Една хубава сутрин си говорехме и той ми каза ако искам да отида в тях.Аз го попитах какво трябва да правя ако отида защото предния ден си говорехме че иска да му правя френска любов. Каза ми че не е нужно нищо да правя но аз си знаех какво ще се случи. Отидох и се започна едно мрънкане, едно молене но, както и да е не се получи. След няколко дни пак стана въпрос за това и започна да ме дразни и да ме пали че не мога (а аз какъвто съм инат веднага побеснях и се разбрахме на другия ден пак да отида у тях) Отидох аз с ясната цел, той не беше станал като отидох и си легнах като първия пич до него Лежахме известно време и се пренесохме в банята... мен естествено супер много ме беше срам и не можех да го направя обаче, къде можеше да мръдна при заключена баня и притисната в ъгъла.. Както и да е направих го и след цялата работа ми каза че не му е харесало и че няямало как да съм добра в нещо което правя без желание Това ме обиди и му го казах при което каза, че нямало повече да ме кара да го правя... Аз пак продължих да му звъня като той си ме режеше по телефона с извинения от сорта имам много работа... Вчера стана най-странното... - За първи път ми звъни той да ме чуе какво правя . След това вечерта пак като започна да ме разпитва дали пак бих го направила, какви са ми впечатленията при което аз му казах защо да го правя след като на теб не ти хареса... Вече не знам какво да си мисля... Знам с каква цел ми звъни и какво иска, но аз от 4 месеца не се отказвам макар да се самоубеждавам че не ми пука... Много го харесвам и много добре виждам, че не е стока, че не е за мен, но не мога... Не знам какво да правя.. Дали да го попитам какво иска от мен и дали може нещо повече да се плучи...Обаче това ще го отблъсне а, аз не искам това да се случва...

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Не мога да разбера такива момичета като теб, честно. Чудно ми е как се съгласявате да угаждате на сексуалните желания някого и да се оставяте да бъдете използвани, само и само, за да сте с него

Попринцип е прав за едно - няма как да си добра в нещо,което правиш без желание.И да,наистина си много наивна.Престани,не си прави илюзии .. той ти е казал ясно,че иска само секс.Ако продължаваш да му звъниш той ще продължава да се убеждава,че ти си тъпа,наивна 14 годишна пикла,която ще му ходи по свирката винаги (колкото и грубо да звучи).Ако не искаш да продължаваш да бъдеш използвана се откажи от него.Спри да го търсиш и не се самозаблуждавай.Това е истината .. колкото и да е гадна.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Голям фен Аватара на playhard1
    тоя е голям келеш. Само бой за такива
    Do you know what is loneliness, among so much people?

поредната "носна кърпичка"

Всеки ми го казва това Assshley явно наистина трябва да се откажа

Цитирай Първоначално написано от Assshley
    Попринцип е прав за едно - няма как да си добра в нещо,което правиш без желание.И да,наистина си много наивна.Престани,не си прави илюзии .. той ти е казал ясно,че иска само секс.Ако продължаваш да му звъниш той ще продължава да се убеждава,че ти си тъпа,наивна 14 годишна пикла,която ще му ходи по свирката винаги (колкото и грубо да звучи).Ако не искаш да продължаваш да бъдеш използвана се откажи от него.Спри да го търсиш и не се самозаблуждавай.Това е истината .. колкото и да е гадна.
    ++
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Хем той иска само секс, ти не ама продължавате

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

а относно желанието-няма как да го направя с желание след като нито съм чула мила дума от него нито нежности нито поне една прегръдка..

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Абе найстина немога да виразбера знаеш какво иска и продължаваш да си мислиш че ще го промениш съжелявам но само ще кажа ЗАБРАВИ ГО,ти не разбираш ли че за него си една секс играчка ЗАБРАВИ ГО това е !

За на тоя явно боя му е малко

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Глупачка.
    If I played you like a toy?

buuu спести си коментара... знаеш че точно това не ми е нужно...

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от evet0
    може и така да е ,но що не мисли по рано ?
    за ко тряя си лягаш с него само да му докажиш че можеш ? ти достойство и мнение нямаш ли ?

Що? Щото по-рано мислих, че ще стане нещо... Не съм лягала с него...друго правих.. Имам мнение и тогава то беше такова...Имах надежда

Град
    Бургас
    Що? Щото по-рано мислих, че ще стане нещо... Не съм лягала с него...друго правих.. Имам мнение и тогава то беше такова...Имах надежда
    Не се доверявай на няколко мили думи и лафове по тела преди да опознаеш човека ..и не храни празни надежди

Права си ...

Благодаря Ви за отговорите над които наистина трябва да се замисля и трябва да забравя този човек колкото и да ми е трудно...

Град
    Бургас

Град
    Варна
    Всички сме с теб и трябва да знаеш че такива грешки не трябва да правиш повече.Не се занимавай с хора който просто искат да опънат някоя или просто няокя да му нарави кефа така че надавам се да го забравиш и скоро да срещнеш някой който найстина ще те обича

ForzaFelipe Благодаря ти много дано и на мен ми се усмихне късметът някой ден

Голям фен Аватара на Tedchy
    Ще се усмихне,трудната работа в момента е да го забравиш,а после е лесно.Късмет

Голям фен Аватара на playhard1
    не го търси
    Do you know what is loneliness, among so much people?

винаги ми е било чудно как се привързвате към такива боклуци. И в крайна сметка, ти сама си си виновна. Какво си мислеше? Че като отидеш в тях ще пиете сокче и ще ядете банички ли? А след като си се чувствала унижена след случката, защо си продължила да му звъниш? Ебати обърканите деца, честно.

А какво очакваш..да ти свирне онзи и след това ти ли да му свирнеш????
    Казваш,че осъзнаваш какво иска само от теб и закакво те търси..как може да си толкова заблудена..

Всеки прави грешки , но само глупака ги повтаря..

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    винаги ми е било чудно как се привързвате към такива боклуци. И в крайна сметка, ти сама си си виновна. Какво си мислеше? Че като отидеш в тях ще пиете сокче и ще ядете банички ли? А след като си се чувствала унижена след случката, защо си продължила да му звъниш? Ебати обърканите деца, честно.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си