- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една любов,едно море xD
Значи здравейте аз съм теди на 13 съм и си харесвам едно момче което е на 14,но той не показва мн мн чуства към мен ами показва чуства към братовчетка ми харесва я и тя го харесва ама ни си признават нито той нито тя направоо ужас![]()
![]()
И така един ден тя дойде в у-щето и започна само при него да стои играха карти и т.н цял ден (до обяд) седяха заедно и мен това изклиучително ме дразнеше,но той букавално ме отряза
![]()
![]()
![]()
УфФфФфФ какво да правя?
Ти си на 13.. ще срещаш още много много момчета.. Плюс това със сигурност в мометна те харесва някое момче, така както ти другото, а ти го отблъскваш или не го забелязваш.. Кръговрат... Оф, какво се разприказвах.....
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Амиии .. щом се харесват, значи рано или късно ще признаят чувствата си един към друг и знам ли .. може да тръгнат.Защо не ги оставиш да си живеят живота и не си намериш друга любоов.
ПП: Не разбрах, за какво море става въпрос ?![]()
За кво говорим просто....Първоначално написано от pufii
Първоначално написано от lucho13
ми остави ги да си живеят живота и да се радват ,кой знай ..някой друг ден на теб може да ти се усмихни късмета![]()
If I played you like a toy?
да да ще ги оставя друг ден няма да стане на тяхното той ще трне или смен или с никоя др![]()
![]()
![]()
Ни си ли признавъд, ех тиъ мраснитси
Ти си едно малко егоистично момиченце, което не знае какво иска от живота и няма ясна цел в него.Заради тази злоба, която живее в теб късмета много време още няма да ти се усмихне, повярвай.![]()
Една любов,едно море и една мечтаПървоначално написано от pufii
+ една овцаПървоначално написано от Nakadah
Ами явно не те харесва щом не ти обръща внимание .. логично е. И кфи са тия условия "ще тръгне с мен или с никоя"Първоначално написано от pufii
не можеш да решаваш кой с кой ще ходи .. Приеми че не те харесва и си намери друг.
отрежи го и ти ве . :d ко се занимаваш с лайнянковци! ?
tAke a dIrty pIcture![]()