.

Виж резултатите на анкетата: Ти:

Гласували
15. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не си срещнал правилното момиче, но като го срещнеш, може да го загубиш от ревност.

7 46,67%
  • Въобще не си прав, сйгурен/на съм, че момичетата са ти изневерили, защото е имало причина.

0 0%
  • Прекалено бързо се привързваш, като не те оценяват, майната им!

8 53,33%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq

Ревност или предпазливост?!

Абе ей, всички само се оплаквате, че сме ревниви(момчетата), как да не сме като 60-70% от вас(момичетата) изневеряват, ебати разк*рволясалото се поколение! А кажете ми, как да се доверя на момиче, като последната ми поредица от 4 гаджета, все завършваше с тяхна изневяра (на 2) а другите 2 просто си ме зарязаха( за друг), даже по скайп, даже не посмяха да ми го кажат в очите, а иначе "Мило, обичам те, никога няма да те нараня, както са го правили до сега!"
    Изкарахме 2 седмици и айдеее "Съжалявам, вината не е в теб, чувствата ми вече не са същите, каквито бяха преди"( тъй като сме заедна 2 седмици, сигурно е имала в предвид, че чувствата й не са като тeзи от преди 5 дена " ии айде след още 1 седмица, тя си има друг... а за тия предателства, колко съм се наревал, колко ме болеше, някой от вас не могат и да си представят
    Честно ми отговорете, как да се доверя?! Като човека който токо съм харесвал, и тя ми е показвала че действително държи на мен, човека който ми е най-близък, ме предаде ТОТАЛНО изневиделица, неподозирайки нищо дори...след 4 такива "връзки" как да се доверя...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Бахти колко навътре приемате една изневяра.

Щом се е стигнало да иска друг, значи нямате бъдеще.

За кво се тормозите.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

То в днешно време почти не остана двойка, в която всеки от двамата да е верен на другия.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Абе .. и твоя ред ще дойде. Ще намериш момичето, което ще е наистина само с тебе, ще те обича истински и ще държи на теб.
    Да, имай си едно на ум винаги, ама никога не допускай миналото ти да разваля бъдещето. Тъпо е.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Абе .. и твоя ред ще дойде. Ще намериш момичето, което ще е наистина само с тебе, ще те обича истински и ще държи на теб.
    Да, имай си едно на ум винаги, ама никога не допускай миналото ти да разваля бъдещето. Тъпо е.
    Напълно съм съгласна.
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Take_That
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Напълно съм съгласна.
    Дано сте прави

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ъъъм, с риск да ме нападнете, аз мисля, че е прекалено рано да си говорим за задълбочени връзки, доверие, моногамност, и т.н.
    На тази възраст обикновено експериментираме, търсим кой най-много ни подхожда, изграждаме си някакъв вкус така да се каже и на мен ми се струва напълно нормално връзките да не траят повече от няколко седмици.
    Друг е въпроса, че използваме глагола "обичам" в не много подходящи ситуации и с това подвеждаме човека отстреща, който може пък (по изключение) да си търси нещо сериозно.

Така че просто не си попаднал на момичето. Ще дойде и сериозната... след известно време.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    А ти как в възможно да говориш за доверие, след като само в продължение на 2 седмици още не сте се опознали както трябва, пък камо ли някой да ти ДОКАЖЕ, че действително държи на теб. Не може да си толкова наивен, пък и на тези години малко или много никой не е готов да има сериозна и задълбочена връзка. Аз ако имах гадже от 2 седмици едва ли щях да нарека изневяра това, че дадения човек е преценил да бъде с друга, а не с мен. А пък за "Обичам" направо ум не ми го побира как може да се говори.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Това е връзка от 2 седмици какво очакваш?Обяснение в любов+ обещание за вечна обич?Няма да стане.Точно първите 2-3 седмици са момента да се разбере дали можеш да си с дадения човек.Явно момичетата са преценили, че не могат да са с теб.
    И не казвам, че в теб е проблема, просто различни характери, различни идеали
    Не се впрягай толкова

Може би не си срещнал подходящата, може вината да е в теб - знам ли . . . Явно до сега си нямал истинска и пълноценна връзка, не се притеснявай.Живей си живота, любовта сама ще дойде, естествено трябва да и помогнеш малко.Пожелавам ти искрено следващата ти връзка е дълготрайна, истиниска и щастлива. :P

"Мило, обичам те, никога няма да те нараня, както са го правили до сега!"
    На мен, ако някоя ми се лигави така, по-вероятно е аз да скъсам с нея. Как може да се връзвате на такива тъпи изречения?

"Разкурволясало" е поколението по твоите стандарти. Това, че ти не даваш това, от което има нужда човекът до теб и той го търси другаде, изобщо не означава, че е някакво по-низшо същество от теб.

И де факто, за 17-годишен не мислиш ли, че си голямо мрънкало? Избиваш си комплексите, тая и оная били такива, ти си света вода ненапита и затова 4 връзки досега. Бързо се съвземаш, въпреки че се преструваш на изстрадал и препатил.

А пък ревността не решава нищо. Ако момичето е решило да ти изневери, ще го направи, ако ще и да си вързан за нея.

Град
    Sofiq
    Що не си ебете майката бе, тоя сайт е за компетентен отговор, не някви самоуверени пикли и пикльовци!
    Или отговаряйте като зрели хора или ми спестете нервите!

А ти защо не се въздържаш малко и не говориш по подходящ начин?
    Считай това за предупреждение!
    krem4et0

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Прекалено бързо се привързваш,освен тва не си попаднал на подходящите,не са единственните,има и други
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Не всички са такива . . просто си попаднал на неподходящите, но ще си намериш някоя, която да те заслужава . . . .
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си