Абе ей, всички само се оплаквате, че сме ревниви(момчетата), как да не сме като 60-70% от вас(момичетата) изневеряват, ебати разк*рволясалото се поколение! А кажете ми, как да се доверя на момиче, като последната ми поредица от 4 гаджета, все завършваше с тяхна изневяра (на 2) а другите 2 просто си ме зарязаха( за друг), даже по скайп, даже не посмяха да ми го кажат в очите, а иначе "Мило, обичам те, никога няма да те нараня, както са го правили до сега!"
Изкарахме 2 седмици и айдеее "Съжалявам, вината не е в теб, чувствата ми вече не са същите, каквито бяха преди"( тъй като сме заедна 2 седмици, сигурно е имала в предвид, че чувствата й не са като тeзи от преди 5 дена " ии айде след още 1 седмица, тя си има друг... а за тия предателства, колко съм се наревал, колко ме болеше, някой от вас не могат и да си представят
Честно ми отговорете, как да се доверя?! Като човека който токо съм харесвал, и тя ми е показвала че действително държи на мен, човека който ми е най-близък, ме предаде ТОТАЛНО изневиделица, неподозирайки нищо дори...след 4 такива "връзки" как да се доверя...