- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да правя
8 клас съм.. в ново училище,нови хора както знаете всичко ново.Чудех се кога да пусна тази тема.. Мислех си,че ще намеря място в този клас,обаче не стана.В този клас са се събрали най-омразните ми хора,както и в обществото (ЕМО,кифлите със самочувствие без покритие,хората,които пушат и пият и т.н).За късмет няма и свестен учител.Уча немски по 20 часа на седмица.Тази жена я виждам повече от майка ми.Тази жена се отчаяла от живота... много пъти ни е казвала как ще ни съсипе.Само ни обижда колко сме глупави,как са нищо не ставаме и т.н.Аз нямам приятели и няма на кой да споделя какво ми е..Радвам се,че майка ми е до мен.След всичко това ме хвана наистина депресията.Непрекъснато прачех и продължавам да плача,вече 4 месеца.Ходя от 2 седмици на психолог.Много пъти съм се чудила как да сложа край на живота си,но...Чесно ви казвам:НЕ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ.
Защо нападаш момичето? В момента определено е във труден период!Първоначално написано от Tedchy
Скъпи авторе, потърси приятели извън училище. Потърси хора със които да общуваш, дори и да не са от твоя град. Пробвай се да преодолееш мъката. Сподели всичко което ти е на душата с някого. Споделената мъка е полвин мъка. (: Предлагам ти ако имаш време да почнеш да се занимаваш със някакъв спорт, рисуване, писане на текстове и т.н. Също ти предлагам да почнеш да слушаш музика по често, тя действа разтоварващо и отпускащо. Късмет. Ако мога да помогна със още нещо съм насреща. (:
ПП - Предлагам ти също и книги. Можеш да почнеш да четеш книги.![]()
Да и аз това щях да напиша преди малко, но ми спря токаПървоначално написано от Tedchy
![]()
Не виждам нищо общо с любовта в тази тема.. Има си място къде да се дискутират такива въпроси, но мястото им не е в раздел Любов![]()
Ми Ако админите преместят темата в Училище и приятели ще сте по доволни нали?![]()
*мрън-мрън*
Като ходиш на психолог за кво пишеш тук? Сама си се насадила на всичко. По всичко личи и че си мамино детенце.
Айде стягай се ако можеш, или хващай пътя. Съчувствие не заслужаваш.
П.П. Силно ме съмнява дали не е ебавка темата.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Мен ми е все едно да ти кажа... Просто ми е писнало ( а и предполагам не само на мен) да чета теми на депресирани 14-15 годишни, които ми говорят как искали да се самоубиват... Те от сега ако искат да го правят, като станат на 30 години ? Хах... Айде малко по-сериозно. Имала "проблем" (ако изобщо може да се нарече така) и айде давай ще казвам на хората, че искам да се самоубия... Смешно е.
Авторке.. всичко това което казваш, че не ти е наред си зависи само и единствено от тебВземи се в ръце и направи нещо, а не да се оплакваш по форумите
Извинявам се ако съм бил груб..
Е, ама защо всичко я нападнахте? Нима вие не сте имали трудни моменти? Някои от нас просто си стъпват на краката, други обаче не могат да го направят, по-чувствителни и разними са. Авторке, а защо просто не се преместиш в друго у-ще? Вижда се, че не можеш да си намериш мястото сред този клас. Занапред обаче бъди по-силна и не падай духом, иначе хората ще те мачкат, а ти постоянно ще ходиш на психолози и ще си изпаднала в депресии. Млада си, животът е пред теб - радвай му се![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Хей! Аз я защитавах! Поне се опитах де.Първоначално написано от Take_That
Пък колкото до преместването ако има друго удобно училище което ти харесва и това е вариянт. Но изчакай малко да видим как ще протекат обстоятелствата и тогава мисли по този вариянт...
Мое мнение.
Да, видях, че си я защитавал. Даже мислих да цитирам твоя пост, понеже ми хареса, но тогава ми изникна в съзнанието идеята за новото у-ще. Колкото до това да изчака - да наистина и това е вариант и може би по-разумния, понеже още една промяна, не знам как ще и се отрази. Просто трябва да е силна, както казах в предния си коментар.Първоначално написано от Metal
П.П - Metal, извинявай ако съм те засегнала.
Не си. Просто отбелязвамПървоначално написано от Take_That
.
Не се знае какви ще са учениците и във другото училище пък и вече е започнала във сегашното и и затова по - добре да изчака.
ПП - Всичко ще е ново там и ще и бъде още по трудно.
Напълно вероятно е да и бъде по-трудно. В крайна сметка обаче не трябва да се предаваПървоначално написано от Metal
![]()
Благодаря,че ме подкрепяте.Metal,Take_That вие сте уникални хора.Благодаря Ви !!
Слушай ме. Опитай се да си намериш мястото в класа или ако не успееш търси приятели извън училището и не живей с тъпата мисъл да сложиш край на живота си, защото това е най-лошото и тъпо нещо на света. Един съвет разкраси се и си вдигни малко самочувствието и всичко ще дойде.
Е и ? Какво като нямаш приятели в училището? Мога да ти кажа, че супер малко приятелства остават такива и след гимназията. Половината хора няма да ги видиш повече след като завършиш.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Напиши си на скайп..Търся приятели може и да ти излезе късмета авторе....нали сега е тъй модерно по скайп всичко да се върши![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Малко е тъпо да го напишеш това.Първоначално написано от AnzaRe
^ Наистина ли ? о.О Ей, да му е*а майката .. значи за това не мога да си намеря авер ... фък, мислех, че така ше стане.
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
в мойто даскало бях в добри отношения с 90% от хората, но с никой не останах приятел
запомни! в училище не можеш да си намериш приятели!
Аз не искам приятели в училище.Много добре знам,че такива не можеш да намериш.Просто в този клас няма човек,който да ми допада.С местенето в друго училище,Да майка ми го предложи.Още размишлявам,защото когато се преместя в друг клас аз там ще бъда нова и не знам.. иначе хубава идея..мерси за което!![]()
Хем сърби, хем боли.... искам така, ама искам и иначе...
Мамино синче, ring any bells?
Бягайки от проблема не го решаваш и няма да го накараш да изчезне. Просто го задълбочаваш до неузнаваемост.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
смяната е бягане... по-добре се запиши в най-близкото, все пак повече свободно време ще имашПървоначално написано от veri313131
и в мойте класове нямаше хора с който да си допадам, даже сега в университета пак ги гледам като идиоти....
няма да ти давам съвети как да се сприятелиш защото при всички е различно, но ако си мисля това което си мисля, че класа ти те тероризира, то смяна на даскалото няма да е зле!
НОВО ДАСКАЛО, НОВА САМОЛИЧНОСТ... и след 2-3 месеца пак ще е същото
Бе само аз ли разбрах правилно, или само аз НЕ разбрах парвилно, че това е момиче![]()
Абе поставете се малко на нейното място и вие бе.. кво тука я нападате бахти хората. Защо идеята за местене в друго училище да е бягане от проблема? В този клас се е случила с много неподходящи хора, ама в секи клас хората и характерите са различни. Поне за мен тва е добра идея, щот аз не съм съгласна като почнат да ми се оплакват хора, дето са от 1 седмица в нов клас и нямали приятели.. щом до април все още няма промяна, значи е мн вероятно и до 12 клас да няма. И не се променяй, само и само в сегашния ти клас да те приемат... добра идея е и да се запишеш да тренираш нещо. Ще си намериш приятели извън дскл и ще ти е много по-лесно.
Хаха,извинявай,че се смея,но кой на твоята възраст не е бил така.Вечните депресии,малки незначителни неща,които обаче ти се струват адски огромни проблеми и т.н. Спокойно още малко и ще забравиш,че тази част от живота ти е съществувала..с времето всичко ще се нареди,не се притеснявайУспех!
Винаги се цели в луната, и да не я уцелиш ще си сред звездите !