.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

какво да правя

8 клас съм.. в ново училище,нови хора както знаете всичко ново.Чудех се кога да пусна тази тема.. Мислех си,че ще намеря място в този клас,обаче не стана.В този клас са се събрали най-омразните ми хора,както и в обществото (ЕМО,кифлите със самочувствие без покритие,хората,които пушат и пият и т.н).За късмет няма и свестен учител.Уча немски по 20 часа на седмица.Тази жена я виждам повече от майка ми.Тази жена се отчаяла от живота... много пъти ни е казвала как ще ни съсипе.Само ни обижда колко сме глупави,как са нищо не ставаме и т.н.Аз нямам приятели и няма на кой да споделя какво ми е..Радвам се,че майка ми е до мен.След всичко това ме хвана наистина депресията.Непрекъснато прачех и продължавам да плача,вече 4 месеца.Ходя от 2 седмици на психолог.Много пъти съм се чудила как да сложа край на живота си,но...Чесно ви казвам:НЕ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ.

Голям фен Аватара на Tedchy
    Щом ходиш на психолог,за какво пишеш тук ?

Град
    На една звиздичка
    Цитирай Първоначално написано от Tedchy
    Защо нападаш момичето? В момента определено е във труден период!

Скъпи авторе, потърси приятели извън училище. Потърси хора със които да общуваш, дори и да не са от твоя град. Пробвай се да преодолееш мъката. Сподели всичко което ти е на душата с някого. Споделената мъка е полвин мъка. (: Предлагам ти ако имаш време да почнеш да се занимаваш със някакъв спорт, рисуване, писане на текстове и т.н. Също ти предлагам да почнеш да слушаш музика по често, тя действа разтоварващо и отпускащо. Късмет . Ако мога да помогна със още нещо съм насреща. (:

ПП - Предлагам ти също и книги. Можеш да почнеш да четеш книги.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Tedchy
    Да и аз това щях да напиша преди малко, но ми спря тока

Не виждам нищо общо с любовта в тази тема.. Има си място къде да се дискутират такива въпроси, но мястото им не е в раздел Любов

Град
    На една звиздичка
    Ми Ако админите преместят темата в Училище и приятели ще сте по доволни нали?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    *мрън-мрън*

Като ходиш на психолог за кво пишеш тук? Сама си се насадила на всичко. По всичко личи и че си мамино детенце.

Айде стягай се ако можеш, или хващай пътя. Съчувствие не заслужаваш.

П.П. Силно ме съмнява дали не е ебавка темата.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен
    Мен ми е все едно да ти кажа... Просто ми е писнало ( а и предполагам не само на мен) да чета теми на депресирани 14-15 годишни, които ми говорят как искали да се самоубиват... Те от сега ако искат да го правят, като станат на 30 години ? Хах... Айде малко по-сериозно. Имала "проблем" (ако изобщо може да се нарече така) и айде давай ще казвам на хората, че искам да се самоубия... Смешно е.

Авторке.. всичко това което казваш, че не ти е наред си зависи само и единствено от теб Вземи се в ръце и направи нещо, а не да се оплакваш по форумите Извинявам се ако съм бил груб..

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Е, ама защо всичко я нападнахте? Нима вие не сте имали трудни моменти? Някои от нас просто си стъпват на краката, други обаче не могат да го направят, по-чувствителни и разними са. Авторке, а защо просто не се преместиш в друго у-ще? Вижда се, че не можеш да си намериш мястото сред този клас. Занапред обаче бъди по-силна и не падай духом, иначе хората ще те мачкат, а ти постоянно ще ходиш на психолози и ще си изпаднала в депресии. Млада си, животът е пред теб - радвай му се
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Град
    На една звиздичка
    Цитирай Първоначално написано от Take_That
    Е, ама защо всичко я нападнахте?
    Хей! Аз я защитавах! Поне се опитах де.
    Пък колкото до преместването ако има друго удобно училище което ти харесва и това е вариянт. Но изчакай малко да видим как ще протекат обстоятелствата и тогава мисли по този вариянт...

Мое мнение.

Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от Metal
    Пък колкото до преместването ако има друго удобно училище което ти харесва и това е вариянт. Но изчакай малко да видим как ще протекат обстоятелствата и тогава мисли по този вариянт...

Мое мнение.
    Да, видях, че си я защитавал. Даже мислих да цитирам твоя пост, понеже ми хареса, но тогава ми изникна в съзнанието идеята за новото у-ще. Колкото до това да изчака - да наистина и това е вариант и може би по-разумния, понеже още една промяна, не знам как ще и се отрази. Просто трябва да е силна, както казах в предния си коментар.

П.П - Metal, извинявай ако съм те засегнала.

Град
    На една звиздичка

Мое мнение.
    Да, видях, че си я защитавал. Даже мислих да цитирам твоя пост, понеже ми хареса, но тогава ми изникна в съзнанието идеята за новото у-ще. Колкото до това да изчака - да наистина и това е вариант и може би по-разумния, понеже още една промяна, не знам как ще и се отрази. Просто трябва да е силна, както казах в предния си коментар.

Не си. Просто отбелязвам .

Не се знае какви ще са учениците и във другото училище пък и вече е започнала във сегашното и и затова по - добре да изчака.

ПП - Всичко ще е ново там и ще и бъде още по трудно.

Град
    Сливен/София

Мое мнение.

Не си. Просто отбелязвам .

Не се знае какви ще са учениците и във другото училище пък и вече е започнала във сегашното и и затова по - добре да изчака.

ПП - Всичко ще е ново там и ще и бъде още по трудно.
    Напълно вероятно е да и бъде по-трудно. В крайна сметка обаче не трябва да се предава

:)

Благодаря,че ме подкрепяте.Metal,Take_That вие сте уникални хора.Благодаря Ви !!

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Слушай ме. Опитай се да си намериш мястото в класа или ако не успееш търси приятели извън училището и не живей с тъпата мисъл да сложиш край на живота си, защото това е най-лошото и тъпо нещо на света. Един съвет разкраси се и си вдигни малко самочувствието и всичко ще дойде.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Е и ? Какво като нямаш приятели в училището? Мога да ти кажа, че супер малко приятелства остават такива и след гимназията. Половината хора няма да ги видиш повече след като завършиш.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Напиши си на скайп..Търся приятели може и да ти излезе късмета авторе....нали сега е тъй модерно по скайп всичко да се върши
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    Напиши си на скайп..Търся приятели може и да ти излезе късмета авторе....нали сега е тъй модерно по скайп всичко да се върши
    Малко е тъпо да го напишеш това.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    ^ Наистина ли ? о.О Ей, да му е*а майката .. значи за това не мога да си намеря авер ... фък, мислех, че така ше стане.

Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен
    Град
    Earth...
    в мойто даскало бях в добри отношения с 90% от хората, но с никой не останах приятел

запомни! в училище не можеш да си намериш приятели!

:)

Аз не искам приятели в училище.Много добре знам,че такива не можеш да намериш.Просто в този клас няма човек,който да ми допада.С местенето в друго училище,Да майка ми го предложи.Още размишлявам,защото когато се преместя в друг клас аз там ще бъда нова и не знам.. иначе хубава идея..мерси за което!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Хем сърби, хем боли.... искам така, ама искам и иначе...

Мамино синче, ring any bells?

Бягайки от проблема не го решаваш и няма да го накараш да изчезне. Просто го задълбочаваш до неузнаваемост.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от veri313131
    Аз не искам приятели в училище.Много добре знам,че такива не можеш да намериш.Просто в този клас няма човек,който да ми допада.С местенето в друго училище,Да майка ми го предложи.Още размишлявам,защото когато се преместя в друг клас аз там ще бъда нова и не знам.. иначе хубава идея..мерси за което!
    смяната е бягане... по-добре се запиши в най-близкото, все пак повече свободно време ще имаш

и в мойте класове нямаше хора с който да си допадам, даже сега в университета пак ги гледам като идиоти....

няма да ти давам съвети как да се сприятелиш защото при всички е различно, но ако си мисля това което си мисля, че класа ти те тероризира, то смяна на даскалото няма да е зле!

НОВО ДАСКАЛО, НОВА САМОЛИЧНОСТ... и след 2-3 месеца пак ще е същото

Супер фен
    Бе само аз ли разбрах правилно, или само аз НЕ разбрах парвилно, че това е момиче

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    Абе поставете се малко на нейното място и вие бе.. кво тука я нападате бахти хората. Защо идеята за местене в друго училище да е бягане от проблема? В този клас се е случила с много неподходящи хора, ама в секи клас хората и характерите са различни. Поне за мен тва е добра идея, щот аз не съм съгласна като почнат да ми се оплакват хора, дето са от 1 седмица в нов клас и нямали приятели.. щом до април все още няма промяна, значи е мн вероятно и до 12 клас да няма. И не се променяй, само и само в сегашния ти клас да те приемат... добра идея е и да се запишеш да тренираш нещо. Ще си намериш приятели извън дскл и ще ти е много по-лесно.

Град
    sofiq
    Хаха,извинявай,че се смея,но кой на твоята възраст не е бил така.Вечните депресии,малки незначителни неща,които обаче ти се струват адски огромни проблеми и т.н. Спокойно още малко и ще забравиш,че тази част от живота ти е съществувала..с времето всичко ще се нареди,не се притеснявай Успех!
    Винаги се цели в луната, и да не я уцелиш ще си сред звездите !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си