- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Зов за помощ: Помогнете на Еди...
Здравейте,
понеже сте един от най-големите форуми в България, реших да пусна зов за помощ за брат ми и в този форум.
Става дума за тежко пострадало момче от престъпление и нуждаещ се от определена сума за операция.
Повече инфо:
http://helpforedi.hit.bg/
Не бях сигурен в кой раздел да го пусна - моля да го преместите, ако не е правилен.
Благодаря Ви от името на Еди и неговото семейство!
Местя темата в по-посещаван раздел и я вдигам като важна.
kalpazanka
Много съжелявам за брат ти и се надевам да се оправи.За жалост нямам възможност за дарение но поне мога да предложа нещо.За не се обадите в телевизията .Сигурна съм 4е много хора ще дарят пари по сметката.А и може да се направи нкаква кампания с SMS-и.Защото 1 лев всеки може да дари.Мисля че по този начин ще се съберът повече средства.Много ме развълнува историята и много се натъжих.
Темата нагоре,
събрани са едва 680 лева![]()
Ще пробвам да направя нещо, за да помогнем някак си...Винаги има начин, надявам се да успея да задействам нещо. Брат ти е изключително силен човек с голяма воля, както сте и вие със семейството ти!
темата нагоре![]()
същия ни беден и изстрадал народ масово е по моловете, има пари за цигари от 5 кинта и притежава по 1 или 2 коли на семейство.
ситуацията е тотално абсурдна просто. на бедните е противопоставена представата за 'гражданин на България, смазан от данъците, цените, инфлациите, орязванията на <еди какво си>', който обаче...
...не спира да пазарува! и не говоря само за богаташките курви и мутри, правещи фурор из първия и третия молов етаж.
за медиите съм съгласен, но ако си бачкаш нямаш проблеми да отделиш 1-2 кинта за такива случаи.
най-малкото вместо да се купят обувки на Саламандър, Фред Пери или някаква друга <примерна> марка може да се намалят разходите оттам ако е толкова закъсало положението.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."