- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво по дяволите иска тя от мен?
Благодаря ви за отговорите.. наистина може просто да си ме използва като кошче за душевни отпадъци, но не мисля, че точно това е случая.. В смисъл, не седи по цял ден да ме търси за да ми споделя проблемите си.. само като сме насаме (предимно на път за даскало) ми казва ако наистина има проблем.
Използването ми за да накара приятеля си да ревнува е малко вероятно тъй като с него нито се познаваме лично, нито сме се виждали, та чак пък да я ревнува от мен.
Трети човек мога да използвам, имаме обща приятелка, ноо не мисля, че ще е редно. А отностно събирането на смелост да я питам, казах по-горе, че ме е страх да я питам, защото я има възможността пак да ме одреже и да сложи точка на какъвто и да е вид общуване с мен.. а това е най-гадното нещо, което може да ми се случи в момента.
От една страна ми се иска просто веднъж за винаги да разбера какво и е в главата, но от друга наистина искам да е до мен, не зависимо как, и направо нз какво ще направя ако отново се отдалечи от мен. ;(
Лесно е да се каже "момичета бол" , "не се занимавай" и т.н. , но какво да направя, че само към нея изпитвам такива чувства.. не мога просто ей така да се откажа и да я забравя, повярвайте ми, ако можех до сега да съм го направил 100 пъти..