.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Рууткит???

Рууткит???

Кажете подобна анти шпионска програма на Нортон,или някоя,която наистина действа преди малко аваст ми откри Рууткит - системен файл в WINDOWS/SYSTEM32 подозирам един човек,който сподели,че краде нет от някой.. и бил интернет доставчик оф..

Каква шпионска програма и за какво ти е ?
    Музиката е Магия !

против влизане в комп,крадене на нет,крадене на чубди данни..ей такива..понеже ми се е случвало 2 пъти.Искам хубав анти шпуонски софтует,много бях доволна от Нортон,но не успях да намеря сериен номер за да активирам

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ilian743
    ти си ебати .....
    по темата касперски анти вирус и интернет секритъри

само Internet Security?Така ли се казва програмката?Можеш ли да ми дадеш линк

Цитирай Първоначално написано от ThEKiNgG
    ти си ебати .....
    Хей.да не би да имаш предвид тази Panda Internet Security 2010 на български?

Цитирай Първоначално написано от Energie81
    Цитирай Първоначално написано от ThEKiNgG
    ти си ебати .....
    Хей.да не би да имаш предвид тази Panda Internet Security 2010 на български?
    Не момчето нямаше предвид "Panda...", а ти препоръча - "Kaspersky Internet Security 2010" и "Kaspersky Anti-Virus 2010"

Хора,кажете някоя,която да няма конфликт с аваст..платена ми е,и няма как да я махна http://zamunda.net/details.php?id=213606&hit=1 тази добра ли е?Някой ползва ли я?

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от Energie81
    Хора,кажете някоя,която да няма конфликт с аваст..платена ми е,и няма как да я махна http://zamunda.net/details.php?id=213606&hit=1 тази добра ли е?Някой ползва ли я?
    Не четеш ли коментарите под торентите ? Пълна е с проблеми ! Но ако можеш да я настроиш може и да ти върши работа
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си