- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Рууткит???
Кажете подобна анти шпионска програма на Нортон,или някоя,която наистина действапреди малко аваст ми откри Рууткит - системен файл в WINDOWS/SYSTEM32 подозирам един човек,който сподели,че краде нет от някой..
и бил интернет доставчик оф..
против влизане в комп,крадене на нет,крадене на чубди данни..ей такива..понеже ми се е случвало 2 пъти.Искам хубав анти шпуонски софтует,много бях доволна от Нортон,но не успях да намеря сериен номер за да активирам![]()
Първоначално написано от ilian743
ти си ебати .....
по темата касперски анти вирус и интернет секритъри
само Internet Security?Така ли се казва програмката?Можеш ли да ми дадеш линк
Хей.да не би да имаш предвид тази Panda Internet Security 2010 на български?Първоначално написано от ThEKiNgG
Не момчето нямаше предвид "Panda...", а ти препоръча - "Kaspersky Internet Security 2010" и "Kaspersky Anti-Virus 2010"Първоначално написано от Energie81
![]()
Хора,кажете някоя,която да няма конфликт с аваст..платена ми е,и няма как да я махна http://zamunda.net/details.php?id=213606&hit=1 тази добра ли е?Някой ползва ли я?
Не четеш ли коментарите под торентите ? Пълна е с проблеми ! Но ако можеш да я настроиш може и да ти върши работаПървоначално написано от Energie81
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein