.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Под Игото Хелп ..

Сру за тъпата тема но искам да попитам дали филма Под игото ще ми свърши работа за нещо като да науча геройте или ще трябва да чета романа

Град
    in my weird world
    книгата е страхотна, прочети я
    филмът не струва
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Мега фен Аватара на ameli
    ако героите ще учиш само - може би да

нооо иначе по-добре прочети книгата
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

а наистина ли е към 200 страници, че и повече ..

ЕДИТ:Еми г-жа каза, че ще ни трябват само геройте, а аз съм 6 клас ..

Аз така и не я прочетох, нито пък изгледах филма, но се справих чудесно и завърших с 6 Ти си преценяш де, може би е по-добре да я прочетеш, защото за бъдеще ще ти трябва

Град
    In the middle of Nowhere
    Прочети книгата не е чак толкова лоша...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Аз също не съм я чела и имах 6 миналата година въпросът ми е пълен анализ ли правите на книга или само на някои глави,защото при нас всичко беше от до.Моят съвет е ако и правите пълен анализ чети си главите час за час и си отбелязвай най-важното с моливче и успех!

Цитирай Първоначално написано от presinceto123
    Аз също не съм я чела и имах 6 миналата година въпросът ми е пълен анализ ли правите на книга или само на някои глави,защото при нас всичко беше от до.Моят съвет е ако и правите пълен анализ чети си главите час за час и си отбелязвай най-важното с моливче и успех!
    Правим анализ само на геройте Но няма значение изгледах филма и имах 6

Не слушай другите какво говорят ( които ти казват, че не става) книгата е страхотна Гледала съм и филма той не струва. Толкова много моменти са пропуснати, които ги има в книгата.Предимството на книгата е, че можеш ти сам да си представиш героите, обстановката и т.н.

Re: Под Игото Хелп ..

Цитирай Първоначално написано от Sp1n33r
    Сру за тъпата тема но искам да попитам дали филма Под игото ще ми свърши работа за нещо като да науча геройте или ще трябва да чета романа
    Прочети я. Сега съм 6-ти клас и ще учим откъси от нея, повечето учители държат на нея. Мисля, че няма нищо лошо. Книгата е много дълга, но не е толкова тъпа, колкото я изкарват всички. Книгата е интересна ако НАИСТИНА четеш. Мисля, че не е толкова лошо да вземеш да прочетеш някоя книга. Книгата е МНОГО повече от 200 стр.
    The Devil Fucks like God makes Love.

Re: Под Игото Хелп ..

Цитирай Първоначално написано от casey
    Цитирай Първоначално написано от Sp1n33r
    Прочети я. Сега съм 6-ти клас и ще учим откъси от нея, повечето учители държат на нея. Мисля, че няма нищо лошо. Книгата е много дълга, но не е толкова тъпа, колкото я изкарват всички. Книгата е интересна ако НАИСТИНА четеш. Мисля, че не е толкова лошо да вземеш да прочетеш някоя книга. Книгата е МНОГО повече от 200 стр.
    аз сега я чета пак трябва ми за матурата догодина за това по - добре си я прочети

Re: Под Игото Хелп

И аз бях 6 клас и ни бяха дали книгата да я четем. Аз едвам я дочетох (без обиди, но просто щях да заспя на тая книга). По-добре я прочети, не гледай филма. В бъдеще ще ти трябва и така и така ще трябва да я прочетеш.

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Ама ти сериозно ли?! Чудиш се дали да прочетеш "Под игото"?! Не мога да го повярвам това, просто отказвам... Това е една от емблематичните български книги. Нея ако не прочетеш, коя?!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    В 11 клас пак ще го учите това е за тез хлапетата,които са 6ти клас и се кефят
    Пък и моията беше 400 стр.И да струва си да я прочетеш,но и филма става (личен опит )
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Когато трябваше да прочетем "Под игото", тази книга ми се видя толкова тежка и трудна. Ако сега я прочета може би ще осъзная много повече неща от преди. Не смятам, че онова четене тогава ми е някакъв +, безкрайно препрочитане на една и съща глава за да вникна в смисъла. Според мен изучаването на тази книга на един по-късен етап би било доста по-добре.

Нищо няма да ти стане ако прочетеш книгата. Пък и това не е каква да е книга,а първият български роман и е повече от необходимо да го прочетеш.. нищо няма да ти стане,освен да си развиеш малко онова нещо дето е в главата ти..
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Супер фен Аватара на someonerandom
    Винаги съм обичал да чета.В началото книгата ми се струваше изключително скучна,и може би първата книга в живота ми,която четях насила.След няколко дни не се усещах как се увличам по страници.Просто започнете да четете книгата и според мен всичко ще потръгне...
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си