- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Фетиши
зелени очи и тъмни коси![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Краката..![]()
![]()
Мангал и да го наречеш ром, си остава мангал. Ако замениш думите "мангал" с "дебел" и "ром" с "пухкав", получаваш истинатаПървоначално написано от ReachlessGirl
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Еми драги мой комплексарю аз сланини никаде не виждам ..просто бях спрял да тренирам и ми овиснаха малко гърдите .. ама не ми се занимава дати обяснявам ..Първоначално написано от KumchoValcho
Exorcism !
"скромен" си .. това ми харесваПървоначално написано от Grimmboy
![]()
дай твоя снимкаПървоначално написано от dPa3HuTeJl
![]()
по темата -фетиши,хмм като видях във Викито кво е обяснението за фетиш сексуален и настръхнах-много страшни и луди работи има
иначе аз си падам по слаби момчета,които пушат![]()
![]()
иии има един мокър фетиш или нещо такова-също имам такъв,обичам когато всичко е мокрооо![]()
![]()
малелеееей ти си същата като меннПървоначално написано от britzy
![]()
![]()
суперррПървоначално написано от y0urhottie
![]()
Евала!Първоначално написано от fenastz
![]()
![]()
Женските дупенца![]()
![]()
![]()
Не беше нужно да се описваш ..Първоначално написано от fenastz
![]()
Май с пловдивчанина си обменяте тъпи лафчета по СкайпецаПървоначално написано от ReachlessGirl
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
"Както Фройд ги описва през 1887 г., сексуалните фетиши при хората са резултат от травма в детството с отношение към страхът от кастрация. Според тази теория, едно момче, любопитно да види пениса на майка си, отклонява погледа си в ужас, когато открие, че майка му няма пенис. Неодушевеният предмет, върху който попада вниманието на момчето, когато отклони погледа си, става фетиш."
![]()
Извинете, че не отговорих на въпроса, но реших, че просто трябва да споделя цитата.
Фетиш нямам, поне не е открит засега.![]()
Коса!Коса като на Киану Рийвс, Том Круз, Брандън Бойд, Гейл Харолд, Ръсел Кроу, Крис Евънс... мога да продължавам с часове. Като видя красива, права, леко дълга коса на мъж и... ми се вдига адреналина. Определено ме възбужда, определям го като своя фетиш.
The only truth they can accept is their own.
Точно за теб съм значи, жалко защо момичетата в моето затънтено градче на намират това което трябва в мен ...Първоначално написано от ReachlessGirl
![]()
Значи моя фетиш мисля че е 1 от наи разпространените. Така те са няколко:
1. Малки стегнати гърди притиснати със стегнато потниче или нещо такова че да излизат леко от дрежката.
2. Късо потниче и коремчето на момичето да се вижда, а самото коремче да е или оформено или да има леко ама съвсем леко шкембенце направо подлудявам :P :P![]()
![]()
![]()
.
3. И черешката на тортата- малко по дълга коса от раменете и да е вързана на 2 опашчици с комбинация с 1. и 2. просто ме побърква![]()
![]()
![]()
Разкопчаната риза и красивите очи на някое момиче![]()
Schhh! Hear the silence...
Фетиши - много са,но са свързани само със сегашния ми приятел,а не като цяло с момчетата.Тааа по темата:
1.Черна риза,леко разкопчана - като го видя така,направо ми мирише на секс![]()
2.Черни боксерки - аххх мамооо ...![]()
3.Светло сините му дънки - малеее правят задника му толкова готин![]()
4.Ръцете му - големи и силни,но нито прекалено груби и мускулисти,нито отпуснати![]()
5.Погледът и усмивката му - малеее![]()
Оффф общо взето почти всичко в него ми действа като фетиш
А най-интересното е,че преди да тръгна с него въобще не харесвах момчета със сини очи,ризи и светли дънки![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Големи сини очи, красива усмивка, иии стегнато тяло. Оххх![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Поддържанно мъжко тяло,отгоре със една бяла ризка. Представям си как разкопчавам ризката,мале кви перверзници сме се събрали тука...![]()