- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Фетиши
Женски токчета,няма нищо по възбуждащо от жена на токчета и хубави женски крака,е тогава си е*ало мамата.
Набола брада,плътен,дрезгав глас,големи ръце(имам в предвид длани)и ако е над 180см направо мога да откача ....
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
черни прашки и с як перверзен глас да ми шепнат в ухото![]()
Kristiyana
фигурални чорапогащници :P
Побърквам се при вида на мусулестите ръце на момчета и обожавам сините очи...Днеска през целия час по история пипах и гледах мускулите на един моя клас , а те са доста масивнии...![]()
![]()
![]()
Иии...също така обичам момчетата с голям гръден кош , имам предвид , че като го гушнеш той да те обвие отвсякъде...
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
тука сме доста такива и сме по-удобни за гушканеПървоначално написано от ReachlessGirl
Значи ако падна докато тичам, да ти пишаПървоначално написано от billyana
![]()
Аз някъде бях чела че фетиш е нещо което е задължително да присъства по време на секса и без което човек не може да достигне до оргазъм.Ако това е вярно значи моя фетиш е dirty talk
.
"По-късно в психологията навлиза понятитето сексуален фетишизъм, който бива класифициран, като парафилия. В този случай фетишът се явява предмет (също част от тялото или миризма), който е обект на сексуална възбуда."Първоначално написано от slun4ice
Това е от Уикипедията.![]()
Аз май в някакъв друг сайт или форум за БДСМ го бях челаПървоначално написано от BluesCat
Не знам де... То всеки си го разбира различно май.
![]()
^ Всеки си го избира сам, да не би някой друг да му го избира.![]()
Татус на врата,стегнато тяло(по-слаби като цяло,но не гърджави),секси поглед и усмивка
и висящо дъно на дънки
![]()
![]()
![]()
Писала съм че всеки си го РАЗбира различно имайки предвид какво значи "фетиш"Първоначално написано от BluesCat
. За някои е просто нещо което ги кефи а за други е задължителен елемент от сексуалния акт без който не могат да достигнат до върха.
Вярно.Първоначално написано от slun4ice
![]()
![]()
![]()
Ами в моя случай ме кефи.
![]()
приятеля ми да ми шепти мръсни думи .. побърквам се![]()
![]()
- много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..Първоначално написано от straus
ами да има хубави крака и дупе също може да е с руса коса и черни очи или сини побъркват ме и някои погледите![]()
![]()
![]()
да гледам тайно момичета и да се пипам по.. мн е яко
GTA Stunting
тва не е фетиш батка, ти си просто загорял воайор :PПървоначално написано от Bixel
Къдрави коси.![]()