- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Фетиши
Имам да .. Момиче на токчета .. дълги бедра и разбира се .. перверзния поглед .. леле цезаре долу ;D
Exorcism !
жалко, че не сте близо (повечето) ..Първоначално написано от Grudi_SeXa
Иначе гушкането е само едно от нещата ..![]()
Е, някои сме по-близо, отколкото предполагашПървоначално написано от ReachlessGirl
![]()
иначе се стига бързо от гуши до муши с някое шуши :P![]()
иска ми се да познавам повече пуФкави момчета (не го казвам с някакви задни мисли)..Първоначално написано от Grudi_SeXa
![]()
Всичко е въпрос на желание.Първоначално написано от ReachlessGirl
За фетиши не знам, по-скоро зависи от самото момиче.
Харесвам мъже в полицейски униформи. Всички роднини на гаджето ми са военни и той има мерак да става. Ако това се сбъдне не 3 пъти, а 10 пъти на ден ще вижда секс и свирки.![]()
Харесвам добре оформените ръце на гаджето си, уникално сладко стегнатото му дупе, което колкото и да е смущаващо не мога да се отлепя от него.Харесвам изпъкнали вени по вратлетата и момчета с големи длани и пръсти(то си е практично).
![]()
Еми работи по вапросаПървоначално написано от ReachlessGirl
![]()
Exorcism !
Аве доста време ме нямаше във форума, да питам Хиларито разгони ли се или още пази обетПървоначално написано от ozzy
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Имам фетиш към пухкави момчета!![]()
![]()
Много ме радват слабичките ниските момичета с черни коси, малеее!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
1.Тънки устни(с много перверзна усмивка)
2.Момчета,(не напомпани от фитнес,а със спортна атлетична фигура постигната чрез много спорт)облечени в тесни бели тениски-да му се впива в бицепса(ако има и смъкнати панталони го хващам на място)
3.Това не знам дали е точно фетиш...Побърквам се като гледам докато момчето прониква в менНаправо издивявам,сама не мога да се контролирам(за радост на приятеля ми)
![]()
мм да ...Първоначално написано от CwalkIn
![]()
![]()
6tom te ti haresvat p1strite u4i i qkite race mi pi6i li4no 6 sa razberemПървоначално написано от SuNsEt
bez z1bi e po dobre ne st1rjiii ....Първоначално написано от ndesign
![]()
:P :P :P :P
ехх ако аз не го опазя кой да го направи?! ..Първоначално написано от vaseto0o
![]()
ozzy опитвам се ама не е етолкова лесно ..![]()