- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Имам въпрос/проблем !
Здравейте, имам разминаване на двете полувини на гръдния кош. Лявата ми полувина е по-изпъкнала от дясната, на 14 години съм. Мислите ли, че ще го израста или ще ми остане така..? И ако имате някакви идеи как мога да го оправя, моля споделете ги с мен![]()
Ако не си ходил при лекари първо иди, после питай във форума - това е сериозна работа. И никой доктор не може да ти каже нищо без да види за какво става въпрос, да не говорим за някой от форума.
Пушиш ли?![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
брат единият ти мускул е малко по-голям от другия или самата кост ?
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
НЕ пуша!
Не е от мускола, просто костта ми е по-изпъклнала от другата
Аз имам познат, който има същият проблем и тръгна на фитнес по тая причина (първоначалната му цел). След няколко месеца тренировки почна да се забелязва известно уравновесяване, в смисъла на прикриване, като понаправи мускули. Сериозни резултати трудно ще докараш, но според мен тренировките помагат при този проблем.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
нз човек на мен пък дясната гърда ми е по голяма от лявата ама ми няма нищоот 2 години съм го забелязал
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Едва ли това е проблем? Ама се пак иди на лекар.А и може изпъкналата ти страна да е по изпъкнал мускула?
Костта е и е проблем. Не е си работа всеки път като се събличаш да се притесняваш от другите.Първоначално написано от Otcheto
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ами иди на лекар.