- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Колко тежите ? Колко сте високи ?
абе ей боклук за личните саобщения не ме ебе ти си циганин на който по цял ден му чупат забите не пиши в темите че дигаш 25 кг от концентрично сгаване и че и видео си щел да направиш бе палячо майкати деба прогнила ще чукам майкати на гроба ти запомни го сичко дето го каза тфа си ти такаче не говори много майкати ще и се изпразна в газа на гроба ти бе нещасник не ме ебе на личните че сам те псувал казах че нали щеше да качваш видео как дигаш 25 кг от концентрично сгаване с тфоята 35 рака бе ХАХАха нямаш сила да убиеш муха бе шибаняк аз ще кача видео как еба майкатиПървоначално написано от d3d0ks7eR
ти неможеш да отидеш до тоалетната без помоща на майкати щото си скапаняк психолозите наричат това " остра умствена изостаналост" тфа си ти една помия помяр майкати деба скапана
и не завиждам на банда хейтарчета тука които незнаят що са се родили а майките им са ги сабирали с лажичка от килима ти си плод на пиянска чекия бе хейтарче завиждаш ми че сам по здрав от тебе на тебе няма кфо да ти завиждам ти си скапан циганин който е сирак който е хейтар и няма 2 лева в себе си ...... ае яж бе мангал майкати дбеа миризлива капеш се на 1 година 1 пат скапаняк .......... вие завиждате хейтарчета майкави деба на сички .......... нема да влизам повече в тоя форум такаче запомнете че последният пат сам ви напсувал аз майкави деба бе ХАХАХахаа
ей скапаняк в тача е майкатиПървоначално написано от d3d0ks7eR
Първоначално написано от Reaper93
щи еба майката ........
[quote="ZipFail"]че и бан няма е зле..[/qu
ote]
зле е майкати ае щи еба майката бе хаххаахахахха
зле е майкати ае щи еба майката бе ХАХахааПървоначално написано от ZipFail
едно наистина увредено дете...![]()
Доста...Първоначално написано от ZipFail
да му се отскубне кабела за нета и да му се лиши достъпа до кафево![]()
Ххаахахахахахахахаха![]()
Колко е зле тояBtw това за концентричното с 25 ми е малко трудно да го повярвам, но както и да е, lelele4 е особено жалък
![]()
Обясни ми защо да не се яде през часПървоначално написано от lelele4
Доста беден речник, доста изостанало копеленце...Няма да ти казвам, че щи е*а майката, то се подразбира![]()
Направо я трийте то тука е бахти резила...
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Силните намират решение , слабите зобат!!!
Ключ.. не очаквах да стане такава война тука![]()
[b][color=black]Espa
И всичко заради некав, дет се ядосва, че е тъп...Първоначално написано от yanev4
![]()
даПървоначално написано от Reaper93
![]()
[b][color=black]Espa
аве ти почна се отваряш нещо ти е*а п*тката ма*на к*пеле ш*бан0 яж ми к*ра ве лай*ар... хаахАХХАХАХАХАХХАХ спокс неа падна под твойто нивоПървоначално написано от lelele4
:PPPP
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Че ти току-що падна... к'во спорите и се псувате кой е по-глупав и невъзпитан - и двамата сте такива.
1.62см, 50 кг
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
163-51
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
1,83 56
I believe...whatever doesn't kill you... simply makes you... STRANGER !!!