.
Отговор в тема
Страница 3 от 9 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 221
    Цитирай Първоначално написано от d3d0ks7eR
    Психолозите наричат това " остра умствена изостаналост" ..За личните съобщения не ме е** ,защото знам какъв циганин сирак си дето му чупят зъбите всеки ден ,не ме е страх ,и да спомена че не знаеш с кой си имаш работа ;] Това че си много отворен в нета ,и на личните мене въобще не ме е** защото по всяко едно време мога ти разбера хилавото като тебе ИП и да те намеря в всяка точка на България Но това е друг въпрос ...
    Това че имам 36 ръка означава че нямам сила ? Ти трябва да си маса изпаднал човек че да каже някаква подобна глупост..Като ти чета постовете нямаш грам елементарна култура ,нито пък правописна ,а да не говорим че знаеш 4 думи на кръст ...

На ониа пич пишеш че има наднормено тегло ...Давам ти пример с един от бест приятелите ми :
    185 см ,96 кила (орелефява се) - 6 години ММА и 3 години плуване ..Яко фитнес и непрекъснати тренировки ...Ама сигорно според тебе и той е с наднормено тегло защото такива като тебе стават само и единствено с една цигулка да стоят на центъра на града и да свиря " Ветрове " докато някое гладно куче му се търка измежду кокалите...Един въпрос за тебе lelelele4 :
    Толкова ли си смотан ,грозен,пъпчив,недорасал,из кривен,хилав,изтормозен,са ат,счупен,гноясал,некъпан и убит че имаш толкова голяма комплексарщина ???

Май в случая ти си хейтъра ,защото завиждаш на всичко тука в форума за нашите успехи ...За съжаление ти имаш само едно ,и то е когато за първи път отиде до тоалетната без помоща на майка си ?!?

абе ей боклук за личните саобщения не ме ебе ти си циганин на който по цял ден му чупат забите не пиши в темите че дигаш 25 кг от концентрично сгаване и че и видео си щел да направиш бе палячо майкати деба прогнила ще чукам майкати на гроба ти запомни го сичко дето го каза тфа си ти такаче не говори много майкати ще и се изпразна в газа на гроба ти бе нещасник не ме ебе на личните че сам те псувал казах че нали щеше да качваш видео как дигаш 25 кг от концентрично сгаване с тфоята 35 рака бе ХАХАха нямаш сила да убиеш муха бе шибаняк аз ще кача видео как еба майкати

ти неможеш да отидеш до тоалетната без помоща на майкати щото си скапаняк психолозите наричат това " остра умствена изостаналост" тфа си ти една помия помяр майкати деба скапана
    и не завиждам на банда хейтарчета тука които незнаят що са се родили а майките им са ги сабирали с лажичка от килима ти си плод на пиянска чекия бе хейтарче завиждаш ми че сам по здрав от тебе на тебе няма кфо да ти завиждам ти си скапан циганин който е сирак който е хейтар и няма 2 лева в себе си ...... ае яж бе мангал майкати дбеа миризлива капеш се на 1 година 1 пат скапаняк .......... вие завиждате хейтарчета майкави деба на сички .......... нема да влизам повече в тоя форум такаче запомнете че последният пат сам ви напсувал аз майкави деба бе ХАХАХахаа

Цитирай Първоначално написано от d3d0ks7eR
    Цитирай Първоначално написано от Reaper93
    d3d0ks7eR по-добрия вариант е да му покажеш ей тва:

Иначе напълно съм съгласен с теб

В тъча
    ей скапаняк в тача е майкати

d3d0ks7eR по-добрия вариант е да му покажеш ей тва:

Иначе напълно съм съгласен с теб

щи еба майката ........

[quote="ZipFail"]че и бан няма е зле.. [/qu

ote]

зле е майкати ае щи еба майката бе хаххаахахахха

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    че и бан няма е зле..
    зле е майкати ае щи еба майката бе ХАХахаа

Мега фен Аватара на ZipFail
    едно наистина увредено дете...

едно наистина увредено дете...
    Доста...

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    да му се отскубне кабела за нета и да му се лиши достъпа до кафево

Ххаахахахахахахахаха
    Колко е зле тоя Btw това за концентричното с 25 ми е малко трудно да го повярвам, но както и да е, lelele4 е особено жалък

Цитирай Първоначално написано от lelele4
    Цитирай Първоначално написано от HHristov
    Селски, много по-добре е да ядеш лека храна през час отколкото да ядеш 3 пъти на ден
    Селски кой е казал да ядеш 3 пати на ден бе смешник казах 8 9 пати а тея 8 9 пати не вклучват да се наяждаш като свиня ама като нищо не разбираш кфо да ги говора .... не се яде през час бе палячо .........
    Обясни ми защо да не се яде през час

Доста беден речник, доста изостанало копеленце...Няма да ти казвам, че щи е*а майката, то се подразбира

Град
    Пазарджик
    Направо я трийте то тука е бахти резила...
    Тренирай като дявол, за да видиш рая.
    Силните намират решение , слабите зобат!!!

Мега фен Аватара на teenems
    165- 47

Град
    Kyustendil
    Ключ.. не очаквах да стане такава война тука
    [b][color=black]Espa

Цитирай Първоначално написано от yanev4
    И всичко заради некав, дет се ядосва, че е тъп...

Град
    Kyustendil
    Цитирай Първоначално написано от yanev4
    И всичко заради некав, дет се ядосва, че е тъп...
    да
    [b][color=black]Espa

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    аз ти препорачвам да не стоиш по цял ден на компа в тоя форум и да не си казваш мнението като не сам те питал
    Съжалявам, шефе, прости ми
    на колене бе мадафака
    аве ти почна се отваряш нещо ти е*а п*тката ма*на к*пеле ш*бан0 яж ми к*ра ве лай*ар... хаахАХХАХАХАХАХХАХ спокс неа падна под твойто ниво :PPPP
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Че ти току-що падна... к'во спорите и се псувате кой е по-глупав и невъзпитан - и двамата сте такива.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    1.62см, 50 кг
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

172 53

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    163-51
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

1,83 56
    I believe...whatever doesn't kill you... simply makes you... STRANGER !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си