- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Колко тежите ? Колко сте високи ?
Напишете тук .. височина и теглото си ..
165 - 53
[b][color=black]Espa
Къв е смисъла?
Сигурен съм, че вече имаше такава тема или ако не е точно същата е подобна.
Може да.. интересно ми е просто.. как са хората спрямо височината си![]()
[b][color=black]Espa
181 см
70 кг![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
170 см
48-50 кг
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
180 см , 74 кг ...
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
Първоначално написано от zero
179-80
71kg
177 - 55![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Не си ли малко слаб.. нищо личноПървоначално написано от maksimal
![]()
[b][color=black]Espa
емПървоначално написано от yanev4
така е .. ям доста но не надебелявам
... опитвам се да напълнея малк0 ..
![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Не си ли малко нисък,че да намираш кусури у другите ? Уж да си кажим мерките , а не да се хвалим и нападаме сме тука,или поне аз съм останал с такова впечатление.Всеки човек според гена си ,както се казва. Не всеки може яде и да качва ..метаболизъм , какво да се прави и ако момчето е 14-15 си му е съвсем нормално,даже е много добре.. не може всеки да е 175 и 75-80кила, а ако са такива до 16-17 години ,то 90% са мазни вместо корави.Първоначално написано от yanev4
Лично мнение
Първоначално написано от FlipY
на 14 съм
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
1.87 - 74
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
178 см , 73.3 кг : )
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Не бе човек стана ми интересно.. смисъл нямам нищо против ..Първоначално написано от FlipY
![]()
[b][color=black]Espa
каф ген бе палячо за височината сам сагласен че неможе да се промени чрез тренировки но теглото може да се промени чрез тренировки и правелно хранене ако качваш трудно не се яде по 3 пати на ден а по 8 , 9 тогава с тренировки и правелно хранене гена не важиПървоначално написано от FlipY
![]()
183 см
80кг
аз ли съм най-големия тумбак или вие послъгвате?![]()
почти 18г.
1,75 някъде
кила 79~![]()
след днешните сандвичи може би повече![]()
а не не,ти не си дебел,въобщеПървоначално написано от lelele4
![]()
На 18 години,след няколко месеца навършвам 19, 175см, 87кг бях до преди месец но съм свалил и в момента съм към 84-3кг
ПП:Правя релеф в момента.![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Първоначално написано от CoNviCt
абе хейтарче 79 кг съм но написах крагло 80 и сам 183 , 4 см не сам мазен виж себеси ще еба в туфлека скапанти сам сигурен че не тренираш нищо просто си един бастун 190 см и си хейтарче на по 14 години аз сам на 17 бе паляк и ако те хвана щи счупа ребрата
![]()
Не съм бил злобен , не бъди и ти .Не знам как може да се превъзмогне гена...вярно , че като се тъпчеш като свиня пред заколение ще качиш , но ще е нищожно в сравнение с хората с друг метаболизъм.8-9 пъти хранене са си голям разход на средства ( ако искаш да се храниш както трябва де).Трудно ми е да си представя набор 92/93 ,който да е 80кила и да е някакъв само мускули , това е ако не се тъпчеш с разните му там матрици и химии разбира се.Първоначално написано от lelele4
Ти чуваш ли се бе?!?!Първоначално написано от lelele4
![]()
8 9 пъти на ден каза
![]()
1во то треа се яде през 1 час и няколко си там минути и 2ро то ако ям така не 70 не 80 ам 100 кила ш стана![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Говориш глупости
19 години, след няколко месеца ставам на 20, висок съм 183-5, тежа 85кг.