- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Отслабване
Така 61-62(а може и 63 кг.) да тежа,и това не е много-7 клас,1.73 м.
Но искам да отслабна.
Като се погледна в огледалото виждам едно прасе.Корема ми паднал едно таквоа надолу,ужас просто...искам отслабване и да вляза във форма.
Някой продукт да ми преръчате?Цената е без значение.
Не е важно какво говорят зад гърба ти.Важното е когато се обърнеш ВСИЧКИ ДА МЪЛЧАТ!!!
Ами за корема няма какво да ти помогне да го стегнеш, освен операция или коремни преси. Позанимавай се малко със спорт или не знам... спортувай, храно се здравословно и това е. Ако не харесваш тялото си сама можеп да го промениш. Няма да дойде наготово.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Момче или момиче си?
Иначе за кви операции става а дума 7-миклас, понякога с някое такова изкасване избивате рибата. Почни да правиш преси, някое друго упражнение, ходи да спортуваш, да тичаш така след време ще започнеш да се харесваш
Lexynnka
Аз съм на почти 14 (след 2 седмици някъде ги правя) и съм 40 кила. Ям по много и редовно и немога да стана повечеОт лятото съм толкова
![]()
Sick of crying, tired of trying, yeah, I'm smiling, but inside, I'm dying..
Спираш газирано,тестено,сладко,вс какви пакетирани вредни храни,фаст фуд също.Не яж след 6-7 ве4ерта.Наблягай на полезните храни - плодове,зеленчуци,мле4ни продукти ,месо ... И най вече много ,ама много спорт. Бягане му е майката .. личен опит![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Значи започни да тичаш в близкия парк рано сутринта и по 30 коремни преси и лицеви опори.Ограничи газираното,сладкото,мазнот о.Яж си нормално сутрин обед и вечер.Вместо газирано пий сок,вода,чай и др.Яж само един ден в седмицата сладко(кексчета,шоколад,бл залки,бонбони и др.)Започни да тренираш нещо.Пробвай.
спортувай повече прави коремни преси , клекове . . . но не използвай никакви продукти за отслабване
`only God can judge me!
точно и до колкото знам най-бързо се отслабва с плуванеПървоначално написано от elizabethg
Само с спиране на нездравословните храни нищо няма да направиш. Както казаха по-горе- Спорта му е майката
Гледай военни клипове и ще разбераш как да отслабнеш!![]()
Колкото повече препятствия преодолее,толкова любовта става по- истинска и по- силна : )
Абе кви операции ; хх моля ви се... 7 клас и операции ; хх не е това начинът ! Просто се храни по-здравословно и най-важното - спортувай !!
Аз съм маниак на тема отслабване . 50 кг съм , качвам , а не смъквам . Не ям месо , почти не ям млечни продукти , само зеленчуци и плодове и супи . Не пия много газирано , но за сметка на това ям много сладко . От доста време съм вегетарианка и си държа на режима и искам да отслабна повече . Тренирам , ходя на балет и правя по 120 коремни преси на вечер и все пак не мога да смъкна и килограм , а качвам .Сигурно аз нещо не съм наред . хаха![]()
![]()
![]()
![]()
В продължение на 4,5месеца сутрин не яж НИЩО,ограничи сладкото,ии яж вечер към 19:30 не по късно от 20:00ии след 5месеца коромчето ти ще е идеално
Поне на мен това ми помогна,ии аз имах същия проблем като твоя.
Ох...пак пиша тук,защото ми стана интересно и смешно...Аз съм 1.81 и съм 60 кг.По едно време си бях втълпила,че съм дебела...Започнах диети,това-онова и понеже не бях дебела естествено започнаха едни припадания,ставаше ми зле и бях наистина ужасна.Това ни е грешката на нас жените!Мислим се за дeбeли,а не сме!Аз се осъзнах навреме и започнах да си се храня редовно.Вече нямам проблеми!И все пак ще го пусна и тук...Когато си мислиш,че си дебела поглеждай този клип--->
http://vbox7.com/play:74de94ec
Адски плосък съвет да не яде сутрин! При диета допустимият калориен дефицит е не повече от 500 kcal! И никъде не се препоръчва пропускане на хранене, а точно обратното- често и по малко! Представяш ли си какво става от биохимична гледна точка, като в продължение на 15-16 часа не се внася никаква храна?!Първоначално написано от snejka98
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от kalpazanka
Много си права!
С продукти не знам,но със спорт и някакав режим на хранене (още ти е рано за диети) ще влезеш във форма много бързо![]()
Нагоре споменаха,че са огромна глупост препаратите и това да не ядеш,особенно сутрин.Спри газираното,тестено, пържени храни , сладки и др. подобни вредни храни.Храни се често и умерено със здравословна храна.
НЕФТОХИМИК