.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Отслабване

Така 61-62(а може и 63 кг.) да тежа,и това не е много-7 клас,1.73 м.
    Но искам да отслабна.
    Като се погледна в огледалото виждам едно прасе.Корема ми паднал едно таквоа надолу,ужас просто...искам отслабване и да вляза във форма.
    Някой продукт да ми преръчате?Цената е без значение.
    Не е важно какво говорят зад гърба ти.Важното е когато се обърнеш ВСИЧКИ ДА МЪЛЧАТ!!!

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Ами за корема няма какво да ти помогне да го стегнеш, освен операция или коремни преси. Позанимавай се малко със спорт или не знам... спортувай, храно се здравословно и това е. Ако не харесваш тялото си сама можеп да го промениш. Няма да дойде наготово.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на L0ST
    Момче или момиче си?

Иначе за кви операции става а дума 7-миклас, понякога с някое такова изкасване избивате рибата . Почни да правиш преси, някое друго упражнение, ходи да спортуваш, да тичаш така след време ще започнеш да се харесваш
    Lexynnka

Супер фен Аватара на truefriend
    Град
    A place called home *
    Аз съм на почти 14 (след 2 седмици някъде ги правя) и съм 40 кила. Ям по много и редовно и немога да стана повече От лятото съм толкова
    Sick of crying, tired of trying, yeah, I'm smiling, but inside, I'm dying..

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Спорт му е майката :P

Спираш газирано,тестено,сладко,вс какви пакетирани вредни храни,фаст фуд също.Не яж след 6-7 ве4ерта.Наблягай на полезните храни - плодове,зеленчуци,мле4ни продукти ,месо ... И най вече много ,ама много спорт. Бягане му е майката .. личен опит
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Ето ти диета

Значи започни да тичаш в близкия парк рано сутринта и по 30 коремни преси и лицеви опори.Ограничи газираното,сладкото,мазнот о.Яж си нормално сутрин обед и вечер.Вместо газирано пий сок,вода,чай и др.Яж само един ден в седмицата сладко(кексчета,шоколад,бл залки,бонбони и др.)Започни да тренираш нещо.Пробвай.

Повече от фен Аватара на sian4eto
    спортувай повече прави коремни преси , клекове . . . но не използвай никакви продукти за отслабване
    `only God can judge me!

Цитирай Първоначално написано от elizabethg
    Спорт му е майката :P
    точно и до колкото знам най-бързо се отслабва с плуване

Само с спиране на нездравословните храни нищо няма да направиш. Както казаха по-горе- Спорта му е майката

Гледай военни клипове и ще разбераш как да отслабнеш!
    Колкото повече препятствия преодолее,толкова любовта става по- истинска и по- силна : )

Абе кви операции ; хх моля ви се... 7 клас и операции ; хх не е това начинът ! Просто се храни по-здравословно и най-важното - спортувай !!

Аз съм маниак на тема отслабване . 50 кг съм , качвам , а не смъквам . Не ям месо , почти не ям млечни продукти , само зеленчуци и плодове и супи . Не пия много газирано , но за сметка на това ям много сладко . От доста време съм вегетарианка и си държа на режима и искам да отслабна повече . Тренирам , ходя на балет и правя по 120 коремни преси на вечер и все пак не мога да смъкна и килограм , а качвам .Сигурно аз нещо не съм наред . хаха

В продължение на 4,5месеца сутрин не яж НИЩО,ограничи сладкото,ии яж вечер към 19:30 не по късно от 20:00 ии след 5месеца коромчето ти ще е идеално Поне на мен това ми помогна,ии аз имах същия проблем като твоя.

Ох...пак пиша тук,защото ми стана интересно и смешно...Аз съм 1.81 и съм 60 кг.По едно време си бях втълпила,че съм дебела...Започнах диети,това-онова и понеже не бях дебела естествено започнаха едни припадания,ставаше ми зле и бях наистина ужасна.Това ни е грешката на нас жените!Мислим се за дeбeли,а не сме!Аз се осъзнах навреме и започнах да си се храня редовно.Вече нямам проблеми!И все пак ще го пусна и тук...Когато си мислиш,че си дебела поглеждай този клип--->

http://vbox7.com/play:74de94ec

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от snejka98
    В продължение на 4,5месеца сутрин не яж НИЩО,ограничи сладкото,ии яж вечер към 19:30 не по късно от 20:00
    Адски плосък съвет да не яде сутрин! При диета допустимият калориен дефицит е не повече от 500 kcal! И никъде не се препоръчва пропускане на хранене, а точно обратното- често и по малко! Представяш ли си какво става от биохимична гледна точка, като в продължение на 15-16 часа не се внася никаква храна?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от snejka98
    В продължение на 4,5месеца сутрин не яж НИЩО,ограничи сладкото,ии яж вечер към 19:30 не по късно от 20:00
    Адски плосък съвет да не яде сутрин! При диета допустимият калориен дефицит е не повече от 500 kcal! И никъде не се препоръчва пропускане на хранене, а точно обратното- често и по малко! Представяш ли си какво става от биохимична гледна точка, като в продължение на 15-16 часа не се внася никаква храна?!

Много си права!

С продукти не знам,но със спорт и някакав режим на хранене (още ти е рано за диети) ще влезеш във форма много бързо

Нагоре споменаха,че са огромна глупост препаратите и това да не ядеш,особенно сутрин.Спри газираното,тестено, пържени храни , сладки и др. подобни вредни храни.Храни се често и умерено със здравословна храна.
    НЕФТОХИМИК

Re: Ето ти диета

Цитирай Първоначално написано от kikicata
    Значи започни да тичаш в близкия парк рано сутринта и по 30 коремни преси и лицеви опори.Ограничи газираното,сладкото,мазнот о.Яж си нормално сутрин обед и вечер.Вместо газирано пий сок,вода,чай и др.Яж само един ден в седмицата сладко(кексчета,шоколад,бл залки,бонбони и др.)Започни да тренираш нещо.Пробвай.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си